جالبه پارس آنلاین میخوام پنل کاربریش برم باید با فیـلترشکن برم، اینجوری اصلا نمیره!! :n19:
Printable View
جالبه پارس آنلاین میخوام پنل کاربریش برم باید با فیـلترشکن برم، اینجوری اصلا نمیره!! :n19:
چرا بسته ها رو اینقدر مزخرف کردند و قیمتش رو هم بردند بالا؟ :n21:
مثلاً برای سرعت 3مگ یک ساله که شبانه هم نخوای فقط و فقط و فقط یک انتخاب داری اونم 240گیگ هست و اگر کسی مصرفش بیشتر از این باشه باید ترافیک جدا بخره که این هم یعنی پر کردن بیشتر جیب پارسانلاین :n21:
همینطور برای سرعت 4مگ یک ساله هم یا باید 360گیگی بخری یا 2400گیگی و بین این دو هیـــــــچ انتخاب دیگه ای نداری :n21:
خیلی خوب از شرایط کشور سوء استفاده می کنند. مملکتی که در مایحتاج و اصلیات زندگی مردم گرونی هست خب این ISPها هم با خودشون میگن وقتی هیچ نظارتی نیست چرا ما گرون نکنیم؟ :n05:
زنگ بزنید و اعتراض کنیدنقل قول:
ماشالله نت که نیست دیگه از دیشب تا الان مشکل داره سرعت پینگ داره روز به روز بدتر میشه خیلی پرو هم هستن که اصلا به روی خودشون نمیارن.
سلام دوستان
اقا من سه شنبه هفته پیش درخواست جمع اوری دادم که چهارشنبه نمایندگی استان زنگ زد ک اقا یه سرویس خوب داریم تمدید کنید و این حرفا.....، خلاصه سرویسش هم متناسب با نیازم بود( 8 مگ 240 گیگ 6 ماهه 136 هزار) من هزینشو براشون کارت به کارت کردم الان 3 روز گذشته ولی هنوز برام فعال نشده چند بار زنگ زدم گفت که شنبه وصل میشه ولی هنوز وصل نشده :n27: بنظرتون 195 شکایت کنم یا زنگ بزنم پیگیری کنم ؟ (چرا پشتیبانی پارس اینقد به اف رفته قدیم خیلی بهتر بودن !!! )
سلامنقل قول:
منم دقیقا همونروز درخواست زدم ولی جوابی بهم نداده،پیامک195 هم اومده که توی سایت زده پارس آنلاین در حال بررسی
فقط یک پیامک پارس آنلاین برای سرویس با42%تخفیف که بنظرم جذاب نبود
این که شماره کارت بدن و شما بجای پنل از این طریق بهشون پول بدی اشتباهه، اصلا از کجا معلوم طرف کلاهبردار نباشهنقل قول:
فرستاده شده از TRT-L21Aِ من با Tapatalk
شماره دفتر شرکت پارس انلاین کرمون بود از قبل شمارش داشتمنقل قول:
اینقدر گردنشون کلفت شده شکایت ها رو هم رسیدگی نمیکنننقل قول:
برا من جلوی روند وضعیت پاسخگویی چیزی ننوشته که !
امشب که داغونه سرعت !
تست سرور داخلی و خارجی روی حالت مولتی کانکشن - سرعت 4 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]