اگه پلاس داخل مننطقتون بود همون دیتا سنتر رو روشن میکردی پلاس میشد !نقل قول:
سرعت 4جی همراه اول برای اکثر افراد افتضاح هست - برای منم 300 الی 400 کیلوبایت هست ! ولی 3 جی 900 کیلوبایت !
Printable View
اگه پلاس داخل مننطقتون بود همون دیتا سنتر رو روشن میکردی پلاس میشد !نقل قول:
سرعت 4جی همراه اول برای اکثر افراد افتضاح هست - برای منم 300 الی 400 کیلوبایت هست ! ولی 3 جی 900 کیلوبایت !
من چه با 3جی چه با 4 جی سرعت بالیه 100 نمیشهنقل قول:
انتم هم فول هست
به پشتبانی هم میگم و مشکل رو میندازه تقصیره گوشی یا ترافیک شبکه
بهشون میگم من چنتا منطقه رو تست کردم . سرعت همین بود . هی میگه ترافیک یا گوشیت مورد داره !
پشتیبانیشم خیلی ادمایه بیتربیت و بی حوصله هستن و دقیقا عین طوطی همشون یه حرف رو تکرار میکنن
دوستان هنوز نميشه از طريق شماره ايمسيج رو فعال كرد روي خود شماره؟
اكتيو نميشه؟
بنده یه همراه اول دارم که ترابرد کردم به ایرانسل و آی مسیج هم روی خود خط فعال شده ولی ظاهرا" روی خطوط همراه اول فعال نمیشه!نقل قول:
نرم افزارى واسه اندرويد هست که بشه باند هاى فورجى رو تغيير داد!؟
تو منطقه ما که بالای امیراباد شمالی هست سرعت زیر یگ مگ هست شبو نصفه شب هم فرقی نداره امروز خیابان دماوند نزدیک اتوبان باقری بودم سرعت ۴۲مگابیت بود با اپلود ۲۳ هرچی امتحان کردم پایین نمیومد اینا وضعیت توزیع اینترنتشون خیلی درهم و برهم است
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
سلام. متاسفانه به دلیل مشکل ناشناخته ای در شبکهی همراه اول، سرعت دانلود و آپلود بعضی از سیم کارت ها در شبکه (+3G , 4G , 4G) به ۸ مگابیت بر ثانیه محدود میشه. بنده فیلم گرفتم از این مشکل و فکر میکنم یک کمپین برای برطرف شدن این مشکل باید راه اندازی بشه.
همراه اول در اصفهان یکی از بهترین شبکه ها را داره و لینک های بسیاری از سایت ها توسط فیبر نوری برقرار شده، ولی متاسفانه مدیریت خوبی روی شبکه وجود نداره. ضمناً +4G همراه اول در اصفهان در بسیاری از مناطق با عرض باند فرکانسی ۲۵ مگاهرتز (شبیه ایرانسل) راه اندازی شده. فردا اسکرین شات قرار میدم.
ینقل قول:
معمولا جاهایی که ترکم مصرفی بالا باشه سرعت هم افت میکنه ، برای همین همیشه تو اتوبان ها و خیابون های شاه راه ، سرعت بالاست چون کسی اونطرف ها ساکن نیست یا خیلی کم هستن. مخصوصا در شرق تهران سمت بابایی یا در غرب تهران آنتهای همت. کلا اونجاهایی که بیشتر شاه راه هست و دو و ورش خیلی خونه نیست ، سرعت بالاست.
بنده نیز همین تجربه رو داشتم سرعتم در نزدیک محل سکونت به زور به 3G وصل میشد ولی یکم بالاتر و داخل اتوبان اصلی سرعت میرفت روی 20 مگابیت !