از شیراز کسی اینجا صبانت نداره بگه سرعت دانلود رایگان شبانش خوبه یا نه؟
Printable View
از شیراز کسی اینجا صبانت نداره بگه سرعت دانلود رایگان شبانش خوبه یا نه؟
سلام این ادرس درستشهنقل قول:
sales2.ngsnet.net/usercharge.aspx
بچه هایی که سرعتشون خوبه
با عرض معذرت برید شارژتونو چک کنید گویا امشب کانترشون قاطی کرده واز ساعت 1 به بعد هم داره از شارژ کم می کنه
قزوینیا که مطمئن باشن امشب از شارژشون داره کم میشه
مال من 110 مگ پرید
آقا مطمعنی؟نقل قول:
من تازه خوشحال شده بودم!
توی ریز مصرف فعلا چیزی ننوشته.
برای من 200 تا کم شد ولی الان اکانت سابق شبانه فعاله باسرعت بالا!نقل قول:
من پسر خالم تو مشهد صبانت گرفته..دیروز پرسیدم سرعت اینترنتت چنده گفت 128 گفتم باشه ...با برنامه team viwer رفتم تو کامپیوترش..بعد رفتم تو پنل ادمین مودم (192.168.1.1) بعد دیدم downstream رو روی 2 مگ بستن!.. خلاصه کف کردم
در حالت یکه با برنامه team viwer به کامپیوترش وصل بودم رفتم تو speedtest هم تست گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگش از مشهد تا سرور تهران 40 .... تازیه این تست موقعی گرفتم که تو کامپیوترش بودم و کلی پهنای باندش بخاطر برنامه teamviwer کم شده..
من الان زنگ بزنم پشتیبانی, شارژ از دست رفته رو برمیگردونن؟
باید و وظیفشونه که برگردونند ؛ شما زنگ بزن و پیگیر بشو حتما.نقل قول:
امروز چک کردم دیدم صبانت 2 گیگ رایگان به مناسبت جشنواره پاییزه بهم داده. چه غلطا :31:
بچه ها میخواستم یک نکته رو بهتون یادآور بشم البته خودتون هم میدونید اینکه سرویس های نامحدود برای وب گردی سنگین خوبه مثلا اگر کسی 300 یا 400 مگ سایت بازدید میکنه یا فیس بوک میره ولی اگه کسی بخواد دانلود کنه و یا ویدئو ببینه بهتره از سرویس های با سرعت بالاتر صبانت مثل 256 یا 512 استفاده کنه که از شب تا صبح در حالت رایگان 2 گیگ دانلود کنه ولی اگه شما نامحدود مخابرات یا شرکت های یگر رو بگیرید چون سرعت رو روی 30 یا 40 کیلوبایت میبندن دانلود اصلا از لحاظ وقت و اقتصاد به صرفه نیست چون باید از شب تا صبح بذاری رو دانلود که یک فیلم 1 گیگی رو دانلود کنی تازه تو وب گردی هم دچار مشکل میشید امیدوارم که نظرم به درد شما بخورد