نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این ساعت رایگان نیست توی ساعت رایگان سرعتش از 60 تا 100 هست
Printable View
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این ساعت رایگان نیست توی ساعت رایگان سرعتش از 60 تا 100 هست
پینگ فقط حسابگرنقل قول:
اما در مورد سرعت نظری ندارم
سرعت نامحدود ها همون اسمی هستش اما قیمتشون بالاس
در مورد محدود هم حسابگر یک مگ رو روی 2 مگ می بندن (تا اونجا که یادمه)
نقل قول:
نامحدود دارم
از سرورهای ایرانی مثل سایت s o f t 9 8
speedam بالای 30
ولی سایت a h a n g fa و.......
speed زیر 10kb هست
شما یه سایت film& music بده سرعت بالا
ممنون
برای فیلم ادرس تو امضام برو لینک مستقیم فیلم خواستی بگو برات بزارم :n01:نقل قول:
سرعتم از اون موقع که پست گذاشتم بهتر شد :n13: البته زنگم زدم 2020 میگه نویز داری رو خط گفتم بهش من تلفن اطلا وصل نکردم به این خط و سیم کشی هم چون 5 متر میخواست تا در خونه عوض کردم اخری هم گفت شمارت میدم برای مخابرات برای نویز البته سرعتامون خرابه به زودی درست میشه :n20:
ببخشید اینجا میپرسم
دوستان آپلودسنتری سراغ دارین که لینک مستقیم بده؟ (نیاز نباشه بری تو سایت و اینا)
نهایت حجم آپلود 10 مگابایت:دی
داش باز اینم speedesh زیر 10 kb هستنقل قول:
سرعت خودت چنده؟
این سایتو امتحان کن سرعتشو
s o f t 9 8 . i r
من 2 مگ نامحدود دارم نمیشه با محدود مقایسه کنی ولی باز تست کردمنقل قول:
این از8 soft9 تا 260 میره و اینکه نباید سایت ایرانی با خارجی مقایسه کنی از سایت ایرانی خوب معلومه باید سرعت خوب باشه من از اسان دانلود هم همین سرعت دانلود میکنم ولی میخوای از یه سرور خارجی دانلود کنی سرعت میاد پایین. الان که مخابرات خودشون هم میگنند خراب شده سرعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست گرامی
مشکل سرعت سایتهای دانلود محدودیت و افت سرعت از طرف سرورهای حاوی فایله (در بیشتر مواقع) برای سنجش سرعت دانلود از سرورهای خارجی بهتره از سایتهای معتبری مثل مایکروسافت،اپل و .. استفاده بفرمایید.
به عنوان مثال تست زیر از سرور مایکروسافت هست (512 نامحدود مخابرات)
شما هم برای سنجش سرعت دانلود از سرورهای خارجی یک سرور مطمئن رو مورد ازمایش قرار بدید
لینک مستقیم میدند ولی محدودیت زمانی داره. مثلاً اپلود باز 200 ساعت اون لینک قابل دانلوده (مستقیم) و بعد از اون باید لینک صفحه دانلود اورده بشه و از اونجا اقدام بشه (فکر کنم اینجوریه البته. خیلی مطمئن نیستم)نقل قول:
شما اگه میخواین از یه سایت ایرانی با سرعت خوب دانلود کنین برین از سایت میهن دانلود ، دانلود کنین سرورش حرف نداره :n06:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تستهای چند مدت پیش من هست
پینگ رو نگاه کنید! ! !
این تست هم همین الان گرفتم
همینطور که گفتم سرعتم چند روزِ که افت کرده
سرویس من 128-4گیگ هست
دانلود منم روی 2مگ و آپلود روی 1 مگ بسته شده:n06: