این سوال سنجش 86 رشته تجربی بوده !نقل قول:
نمیدونم سنجش چرا امسال اینقدر افتضاح بود سال 86 یه همچین سوالی داشته اونوقت امسال... :13:
Printable View
این سوال سنجش 86 رشته تجربی بوده !نقل قول:
نمیدونم سنجش چرا امسال اینقدر افتضاح بود سال 86 یه همچین سوالی داشته اونوقت امسال... :13:
با سلام خدمت دوستان
این هم کارنامه گاج من البته لطف کردن و پنجشنبه از من امتحان گرفتن و تونستم سنجش هم شرکت کنم
از دوستان خواهش می کنم که من رو از نظرات خودشون بی بهره نزارن
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازمون قلم چی ایندفعه واقعا سخت بود...من ترازم شد 5800 با این درصدها
ریاضی 25
فیزیک 14
شیمی 50
عربی 12
ادبیات 52
دینی 27
زبان 68
ریدینگ اول زبان خیلی وحشتناک بود ....مخصوصا اونجایی که معنی mumbo jumbo رو خواسته بود!!! و با این درصد تراز زبان من شد7400!!!! ....در ضمن باید بگم هر کی از تکنیک زمان های نقصانی استفاده نمیکنه ضرر میکنه چون من با اینکه 10 دقیقه دیر رسیدم سر جلسه ولی ساعت 9:10 کلا عمومی ها رو تموم کردم و داشتم نظر سنجی میزدم
سلام دوستان
یه سوال
من تا الان خوب کتاب آمار رو نخوندم و حیفم میاد که ولش کنم بذارمش کنار.
به نظرتون کتابو بخونم یا نه جای کتابی چیزی هست که مختصر و مفید بتونم بخونمش.
ممنون
تو اين آزمون قلم چي تعداد شركت كننده تقريبا 20000 تا كمتر بود به خاطر همينه با درصد هاي كم تراز ها و رتبه ها خوب شده
دوستان سال سومی مبحث حل شونده غیرفرار مهمه
تازه توی شیمی 3 یه جایی با یه فرمول باید تغییرات دمای تبخیر یا انجماد رو محاسبه میکردی(البته در مورد محلول)
سوالای 203 و 208 سنجش
اینا هم غلطن؟!!!!!!!!!!!
سوال 203 نکته داره شاید که نمیدونین اونم اینه که اتم کروم چون 24 تا الکترون داره ، پس تراز 3d آن نیمه خالی میمونه پس یک الکترون از تراز 4s میره توی 3d (چون دوست داره پایدار بمونه)نقل قول:
یعنی :
4s2 3p4 --> 4s1 3d5
و اتم منگنز (اسمش درسته !!!!:31:؟) برابراست با
4s2 3d5
پس الکترون های تراز d ، اوربیتال های اشغال شده و الکترون های عدد اسپینی +1/2 هم برابرند ، پس فقط گزینه 2 جواب هست. تفاوت در الکترون های جفت نشده
208 هم باید ساختار لوییس رو بلد باشید که اگه دقت کنید یک الکترون گرفته پس بار نیتروژن شماره 5 برابر -1 هست (که این درسته ، پس گزینه 3 جواب نیست) ، پیوند های داتیو هم بطور صحیح در گزینه 4 معرفی شده (پس گزینه 4 هم جواب نیست ) و اگه دقت کنی اتم نیتروژن شماره 3 ، اصلا الکترون نگرفته چون پیوند 3گانه داره و یک پیوند داتیو. پس بار نیتروژن شماره 3 برابر 0 است نه +1 پس گزینه 2 جواب است
-------------------------------------------
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------
خوب تا 1 توی جلسه ای :31::31:نقل قول:
براي تجربي 42622نقل قول:
براي رياضي تقريبا 31 هزار نفر.
سوالاش واقعا سخت بود. وقتی محسن میاد میگه سخته حالا ببین ما چی کشیدیم:13:
دوستان کسی نیست راهنمائی کنه؟نقل قول:
کارم گیره ها:31: