مگر یه سریال نامبر چند هزار بار تویه سایت ثبت میشه؟ نهایتا 100 بار یعنی یه سریال نهایتا تا 100 نفر رو جواب میده اگر بیشتر شد بلوک میشه سریال اون 99 نفری که ثبت کردن باز استفاده میکنن ولی دیگه کسی که ثبت نکرده نمیتونه کاری کنه :40:نقل قول:
Printable View
مگر یه سریال نامبر چند هزار بار تویه سایت ثبت میشه؟ نهایتا 100 بار یعنی یه سریال نهایتا تا 100 نفر رو جواب میده اگر بیشتر شد بلوک میشه سریال اون 99 نفری که ثبت کردن باز استفاده میکنن ولی دیگه کسی که ثبت نکرده نمیتونه کاری کنه :40:نقل قول:
14 وصله امنیتی یا، در 14 سپتامبر وصله امنیتی ..... ؟!نقل قول:
در 14سپتامبر 2011 وصله امنیتی:11: منتشر شدهنقل قول:
تصور من این بود که وقتی سریال توی لیست سیاه رفت ، صاحب اصلی سریال هم دیگه نمیتونه از اون استفاده کنه.نقل قول:
اگر اینطور که شما میگید باشه که خیلی خوبه.
اما در مورد این عدد 100 که مطرح کردید (100 نفر) بر اساس حدس و گمان و تجربه فرمودید یا اینکه منبع موثقی وجود داره؟!
اشتباه از من بود شما درست میگید وصله جدید امنیتی در 14 سپتامبرنقل قول:
فکر میکنم که برداشت شما از متن اشتباه هست.نقل قول:
در واقع در چهارده سپتامبر 2010 لابراتور کسپر پچ جدیدی را منتشر کرده ......
دوستان سلام فکر کنم با آپدیت جدید کی خوروندن به کسپر راحت میشه فقط پچ b که بعداز آپدیت خودش اضافه میشود.آقا ما بعداز آپدیت کی بلوک شد سیستم را ریستارت کردیم واسه اضافه شدن پچ وبعد رفتیم واسه کی دادن برای انتخاب ورژن تریال و همان نسخه خریداری شده خودمون که بعد از ارور وصل نشدن به اینترنت صفحه دانلود کی که یهو جلود چشمم صفحه browse را دیدم یعنی دوستان دیگه مثل 2010 شده و نیازی به پوسته واسته دانلود کردن کی نیست از دوستان میخوام شما هم یک تستی کنید ببینید درست است یا نه حرف بنده بالا آمدن کسپرهم کمتر شده یعنی اگر قبلا 1دقیقه طول میکشه الان 10یا 15 ثانیه طول میکشه که بیاد بالا
دوستان یه سوال دارم,وقتی کسپر یه چیزی رو به عنوان عامل خطرناک میشناسه باید چی کار کرد؟
باید فرستاد قرنطینه؟ وقتی میخوام بفرسم my document رو باز میکنه.
لطفاً راهنمایی کنید؟
سلام دوستان وخسته نباشيد ميخوام يك خبر توپ را به شما بگم و اينكه بعد از اين كه كاسپر در تاريخ 14.09.2010 پچ bرا به نرم افزار هاي خود اضافه كرد چند مشكل نرم افزار نسخه 2011 حل شد 1.با اين پچ شما ديگه احتياجي به پوسته و هزارو يك ترفند براي دادن كي به كاسپر نداريد چون بعد از ارور معروف كه نرم افزار نتوانسته به اينترنت وصل شود صفحه browse براي انتخاب كي جلوي چشم شما ظاهر ميشودوشما ميتوانيد از طريق خود برنامه (مانند نسخه 2010) كي را وارد كنيد. 2. قبل از امدن اين پچ بعد از لود ويندوز كاسپر حدود 1 دقيقه ديرتر ميامد بالا ما با امدن اين پچ كاسپر حدود 10 تا 15 ثانيه لود ميشود .واخرين رفع مشكل 3. كاسپر زماني كه قرمز ميشد حالا به هر دليلي به اين مفتي ها سبز نميشد حالا چه با زدن كليد fix it now ويا ريستارت كردن سيستم از 100 درصد شايد 10 درصد اين مشكل حل ميشد ويا شما را مجبور ميكر نرم افزار را پاك واز نو نصب كنيد تا اين مشكل حل شود سرتان را درد نيارم كاسپر با دادن اين پچ باگ هاي معروف خود را بر طرف كرد.هميشه شكيبا باشيد- ما را هم دعا كنيد
ايا تا به حال به اين فكر كرده ايد چرااسكن كردن كل سيستم با كاسپرسكي 2011 چقدر طول ميكشد ام در نسخه 2010 اين محصول چنين مشكلي نبود .اين هم جواب.
یک سری فایل ها در سیستم به صورت فشرده هستند که پسوند zip ، rar یا cab دارند. مخصوصاً در داخل ویندوز. پیش از این ، Kaspersky فقط همان یک فایل را اسکن می کرد و آن را یک فایل محسوب می کرد اما در ورژن های جدید از آنجا که یک ویروس می تواند به فایل های فشرده نیز حمله کرده و وارد آن ها شود و فایل های درون آن را آلوده سازد این آنتی ویروس نیز تک تک فایل های داخلی یک فایل فشرده را اسکن می کند. نفوذ به داخل بعضی از این بسته های فشرده که بعضی از آن ها هم در حال اجرا هستند دشوار است و این امر یکی از دلایل طول کشیدن Scanning است.