بهتره اول سیستمون رو با استفاده از یه آنتی ویروس و ضد جاسوس به روز بررسی کنید که آلوده به ویروس یا spyware نیستید. بعدش اگر حوصله داشتید ویندوز رو repair کنید بلکه برنامه ها و فایل هاتون حفظ بشه، اگر نه یه ویندوز جدید بریزید.نقل قول:
Printable View
بهتره اول سیستمون رو با استفاده از یه آنتی ویروس و ضد جاسوس به روز بررسی کنید که آلوده به ویروس یا spyware نیستید. بعدش اگر حوصله داشتید ویندوز رو repair کنید بلکه برنامه ها و فایل هاتون حفظ بشه، اگر نه یه ویندوز جدید بریزید.نقل قول:
سي دي يا دي وي دي ويندوز رو بذاريد تو درايو بعد بريد تو run اينو تايپ كنيد ببينيد كارتون راه ميفته يا نه :نقل قول:
sfc /scannow
سلام دوستان ويددوز اكسپي من هنگامي كه منوي استارت را باز مي كنم ايكونها خيلي اروم باز و فهال مي شوند مثل حالت سايه اي
چيكار كنم؟
میتونه دلیلش اینا باشه:نقل قول:
- برنامه های در حال اجرای زیاید دارید و رم و cpu شما کشش نداره
- از اونجایی که xp هستش، ویندوزتون بنا به دلایل متعددی پیر شده و بهتره ویندوز جدید نصب کنید
- آلوده به ویروس یا spyware شدید، با استفاده از یه anti virus و anti spyware از ویروسی نبودن اطمینان حاصل کنید
- درایور کارت گرافیک نصب نیست
سلام
دیروز اکس پی رو نصب کردم(بالا نمیومد). بعد از نصب دو تا مشکل پیش اومد:
1. ویندوز مدیا پلیر هنگام پخش فیلم تصویر رو نمیاره! فقط صدا رو پخش میکنه...
2. وی ال سی پلیر به جای زیرنویس فارسی یه زبون دیگست در حالی که قبل از این که این مشکل پیش بیاد فارسی بود! البته بعضی از فیلمها اینجوری شده بعضی از فیلمها با زیر نویس فارسی مشکلی نداره..
سلام دوست عزیز. ورودت رو به انجمن پی سی ورلد خوش آمد می گم. مشکلتون به احتمال زیاد به خاطر نصب نبودن کداک هست می تونی برنامهی mega codec رو دانلود کنی و استفاده کنی. گرچه من برای فیلم WMP رو اصلاً توصیه نمی کنم.نقل قول:
موفق باشی..
سلام خسته نباشید
یه ویروسی هست که فایلهای exe رو خراب میکنه،میخواستم ببینم بعد ویروس یابی چکار باید کرد که فایلهام به حالت قبل برگرده چون الان نرم افزار هام هم اجرا نمیشن.
سلام دوست عزيز.نقل قول:
اگه آنتي ويروس نتونه فايل رو repair كنه قطعاً مطمئن باش اون فايل هرگز قابل اجرا نيست و بايد از بين بره چون ويروس از بين بردتش!
موفق باشي.
با سلام
دوستان به يه مشكل برخوردم چند روز پيش با ويندوز XP
به هر بدبختي بود ريكاور و دوباره درستش كردم
فقط چيزي كه هست اينه كه آيكون برنامه هام همشون به صورت ناشناخته شدن
برنامه ها باز ميشن - فقط آيكونشون ناشناخته شده .....
ممنون ميشم راهي چيزي بگيد
ويندوز XP SP3 هم هست./
موفق باشيد.
میشه یه عکس بزارید از دکستاب :11:نقل قول: