-
كره را نبايد دست كم بگيريم
خطيبى: كريمى ضرر مى كند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايران ورزشى- رسول خطيبى تنها بازيكن ليگ امارات است كه به تيم ملى دعوت شده است. مهاجم ايرانى الظفره كه يكى از مهره هاى اصلى خط فوروارد محسوب مى شود در همان روز اول تشكيل اردو، خود را به تهران رساند و در تمرينات تيم ملى شركت كرد. خطيبى كه يكى از بازيكنان با تجربه تيم ملى محسوب مى شود وضعيت تيم را بسيار خوب ارزيابى مى كند و معتقد است بازيكنان از آمادگى بالايى برخوردار هستند.
مهاجم تيم ملى كشورمان درباره بازى با كره شمالى هم مى گويد: البته نبايد به هيچ وجه تيم كره شمالى را دست كم بگيريم. با اين حال فكر مى كنم با حمايت مردم مى توانيم پيروز از ميدان خارج شويم. تماشاگران نيز بايد توجه داشته باشند شايد اين مسابقه تا دقيقه ۹۰ بدون گل پيش برود اما آنها بايد حوصله كنند تا اگر خداى نكرده بازى گره خورد با تشويق خود انگيزه مضاعفى به بازيكنان بدهند. البته با حمايت هواداران و توانايى ملى پوشان كسب سه امتياز برابر كره شمالى دور از دسترس نخواهد بود. وى درباره دعوت شدنش به تيم ملى توضيح مى دهد: من از سال ۷۶ در تيم ملى هستم. در مقطعى حقم بود بازى كنم و زمانى هم با توجه به حضور مهاجمانى مانند دايى، خداداد عزيزى و مدير روستا هيچ گاه از بازى نكردنم ناراحت نشدم.
خطيبى در مورد عدم حضور كريمى در اردوى تيم ملى مى گويد: على كريمى بازيكن بزرگى است. وقتى دايى در دوره قبلى او را به تيم ملى دعوت نكرد خود كريمى هم مى دانست آماده نيست حالا كه سرمربى تيم ملى دعوتش كرده است نمى دانم به چه دليل از حضور در اردو امتناع كرد. با توجه به صحبت هايى كه على دايى در خصوص عدم حضور كريمى در تيم ملى انجام داده است بعد از آنكه به جام جهانى صعود كنيم اين كريمى است كه ضرر مى كند و شانس حضور در اين مسابقات را از دست مى دهد. مهاجم تيم ملى كشورمان درباره صعود به جام جهانى ادامه مى دهد: اگر مصمم به صعود به جام جهانى هستيم نبايد تيمى را در گروهمان دست كم بگيريم و حتى مقابل امارت نيز با تمام قوا و جديت ظاهر شويم. تيم هايى كه به اين مرحله صعود كرده اند در دوره هاى قبلى نيز از تيم هاى مدعى صعود به جام جهانى بوده اند. با اينكه در گروه سختى قرار داريم اما صعود از هر دو گروه اين مرحله مشكل است، با اين حال تيم هايى كه مى خواهند به جام جهانى صعود كنند بايد تمامى شرايط را در نظر بگيرند. رسول خطيبى كه تنها لژيونر شاغل در امارات است كه به اردوى تيم ملى دعوت شده و در اين مورد مى گويد: سطح ليگ امارات بالا است نه اينكه از ايران هم فراتر باشد. البته تمامى بازيكنانى هم كه در ايران هستند پس از آنكه توانستند در مسابقات ليگ برتر درخشش داشته باشند از سوى على دايى به اردوى تيم ملى دعوت شدند. خطيبى با تمجيد از دايى براى دعوت از بازيكنان نامدار توضيح مى دهد: سرمربى با دعوت از بازيكنانى نظير كريم باقرى و على كريمى نشان داد هر بازيكنى كه در تيم باشگاهى اش موفق عمل كند به اردوى تيم ملى دعوت خواهد شد. در اين بين بازيكنانى بودند كه براى اولين بار به تيم ملى دعوت مى شوند حالا فرقى ندارد اين بازيكن در ليگ امارات باشد يا ايران.
-
شنيدن خداحافظى كريمى شوكه كننده بود
آندو: اعتراضى ندارم
ايران ورزشى - آندرانيك تيموريان هافبك مصدوم فولام كه به خاطر مصدوميت ديدار پس فردا تيم ملى برابر كره شمالى را از دست داده است در مصاحبه اى ضمن تأكيد بر حفظ روحيه و انگيزه اش براى باقى ماندن در ليگ برتر اظهار اميدوارى كرده كه كره اى ها چهارشنبه حريف ايران نخواهند شد و هم تيمى هايش شايستگى پيروزى برابر كره شمالى را دارند.
تيموريان ابتدا پيرامون مصدوميتش گفت: ما با وستهام يك بازى دوستانه داشتيم كه بر اثر يك تكل با بازيكن حريف زانو به زانو شدم البته بعد از گرفتن MRI مشخص شد كه خوشبختانه رباط صليبى ام پاره نشده است. من از دو ماه ديگر تمرينات را شروع مى كنم و خبرى كه در مورد پارگى رباطم منتشر شد شايعه است.
آندو نمى تواند در ديدار انتخابى جام جهانى ايران را مقابل كره شمالى همراهى كند. او در اين خصوص اظهار داشت: به هر حال قسمت اين بود كه نباشم ولى از اين مصدوميت ناراحت نيستم چون هرچه قسمت باشد همان اتفاق مى افتد. بازى با كره سخت است ولى من بعيد مى دانم آنها حريف ما شوند چون تيم ملى الان در بهترين شرايط قرار دارد و در اين مسابقه ميزبان است. من فكر مى كنم در نهايت اگر بدشانسى نياوريم از اين گروه صعود مى كنيم ولى همه بازيها سخت و غيرقابل پيش بينى است.
آندرانيك كه پيش از اين بارها در كنار كريمى براى تيم ملى بازى كرده از خداحافظى اين بازيكن ابراز تعجب كرد و افزود: از شنيدن اين خبر تعجب كردم. كريمى فوتباليست بسيار خوبى است كه به درد هر تيمى مى خورد ولى حتماً براى اين تصميم دلايل خاص خودش را داشته است.
هافبك ميانى فولام پيش از اين مصدوميت هم جايگاه خودش را در تركيب اين تيم پيدا نكرده بود. تيموريان گفت: قبول دارم كه اين شرايط راضى كننده نيست و من زيادى براى تيم بازى نكردم. از اينكه فيكس بازى نمى كنم و نيمكت نشين هستم خيلى ناراحتم ولى در حال حاضر دو هافبك دفاعى فولام خوب بازى مى كنند و اين حق آنها است كه در تركيب ثابت باشند. اين دو بازيكن جزو قديمى هاى فولام هستند و طبيعى است كه سرمربى به بازيكنان قديمى بيشتر ميدان بدهد البته من خوشحالم كه آنها خوب بازى مى كنند و براى فولام گل هم مى زنند ولى همين خوب بازى كردن آنها باعث نيمكت نشينى من شده است.
وضعيت آندو در بولتون حالا در فولام تكرار شده و او باز هم نيمكت نشينى را تجربه مى كند. ولى تيموريان معتقد است در فولام شرايط بهترى دارد: نسبت به آن زمان شرايط بهترى دارم ولى بازى خوب دو هافبك دفاعى ما باعث شده كه شانس بازى به من نرسد البته من هيچ وقت نااميد نمى شوم و هنوز هم اتفاقى نيفتاده است. بايد همچنان روحيه داشته باشم تا پس از بهبودى بتوانم به تركيب ثابت برسم و بازى كنم. جدايى سام آلاردايس از بولتون بزرگترين بدشانسى من در فوتبال انگليس بود كه تا حدودى شرايطم را تغيير داد. سال اول در بولتون خيلى خوب بازى كردم و يكى از بهترين هاى اين تيم بودم و فصل گذشته هم تجربيات خوبى به دست آوردم كه در آينده به دردم مى خورد.
هافبك ايرانى فولام طبيعتا از اين شرايط راضى نيست اما معتقد است حضور در فوتبال انگليس به نفع او تمام شده و تجربيات زيادى به دست آورده است:نيمكت نشينى و مصدوميت هميشه در زندگى يك فوتباليست وجود دارد و من هم از اين شرايط ناراحتم ولى فوتبال هميشه بالا و پايين دارد. نمى توانم با صراحت در اين مورد حرف بزنم ولى من دوست داشتم در بهترين ليگ دنيا بازى كنم و سخت ترين شرايط فوتبال را تجربه كنم.حالا تجربيات زيادى به دست آورده ام.خيلى از فوتباليست ها بالا و پايين فوتبال را تجربه مى كنند.ديديد كه ريوالدو ستاره بزرگ فوتبال برزيل الان در كوروفچى ازبكستان بازى مى كند.
شايد آخرين راه حل گفت و گوى مستقيم با سرمربى تيم باشد اما تيموريان ترجيح مى دهد به نيمكت نشينى خودش اعتراض نكند: دليلى ندارد اين كار را انجام بدهم، در ضمن من هيچ مشكلى با او ندارم و هر وقت او صلاح بداند براى فولام بازى مى كنم. فكر مى كنم نبايد به نيمكت نشينى خودم اعتراض كنم.
-
پيروانى: اين دعوا به تيم ملى ضربه مى زند
كارشناس فوتبال كشورمان با اشاره به حواشى مربوط به خداحافظى على كريمى از تيم ملى فوتبال عقيده دارد در شرايط كنونى همه بايد تنها به فكر سربلندى فوتبال كشورمان باشند و مسائل اينچنينى را بايد به زمانى بعد از ديدار با كره شمالى موكول كرد.
اميرحسين پيروانى مى گويد: على كريمى يكى از بازيكنان استثنايى فوتبال ما است و هم اكنون نيز به شرايط آرمانى گذشته بازگشته است ضمن اينكه وى هم اكنون يك تجربهبين المللى گرانقيمت را هم به دست آورده است كه همين مسأله باعث افزايش كارآيى وى شده است اما به هر حال وى هم اكنون ترجيح داده است در بازى تيم ملى نباشد هرچند به عقيده من اين مسأله براى تيم ملى يك نقطه ضعف است اما ما در تيم ملى بازيكنان جوانى داريم كه در مقطع كنونى مى توانند جاى خالى وى را پر كنند و مربى تيم ملى هم توانايى بازى گرفتن از آنها را دارد و ما نبايد بيش از اين به اينگونه مسائل دامن بزنيم.
او ادامه مى دهد: مى توان پس از بازى با كره شمالى كدورت ميان كريمى و دايى را از بين برد و بهتر است هر دو طرف از گفتن حرف هايى كه آتش اين كدورت را افزونتر مى كند خوددارى كنند تا پس از بازى با كره شمالى اين مسأله تحليل و موشكافى شود.
-
استقلال صفر - استيل آذين يك
قلعه نويى حريف تيم سلطان نشد
استقلال صفر -استيل آذين يك
بازى تداركاتى، تماشاگر: 50 نفر، ورزشگاه: دستگردى، ساعت ۱۶:30
نيمه اول: استيل آذين يك- استقلال صفر
استقلال با تركيب: نامدارى، اميرآبادى، كاظمى، عليزاده، جانواريو، شكورى، پولادى، اكبرى، بيك زاده، تقى پور، ادريس
و استيل آذين با تركيب: حميد نشاط جو، حسين تلفيقى، مهدى محمدى، سعيد شيرازى، على آذرى، ابراهيم اسدى، كاظم سليمان، ژاك ويليام، مجيد هوتن، مرتضى ايزدى و على ابوالفتحى در اين نيمه به ميدان رفتند.
با وجود اينكه استقلال چند موقعيت گل داشت اما ادريس تمام موقعيت ها را هدر داد. در مقابل استيل آذين دقيقه ۱۷ با ضربه ايستگاهى كه على آذرى زد به گل اول دست پيدا كرد. نكته قابل توجه در مورد اين نيمه توقف بازى توسط امير قلعه نويى بود. قلعه نويى كه به شدت از خط دفاعى خود شاكى بود و بارها بر سر آنها فرياد زد، از سرمربى استيل آذين خواست اجازه دهد براى دقايقى بازى متوقف شود. با توقف بازى، قلعه نويى به وسط زمين رفته و با خط دفاعى استقلال صحبت كرد.
نيمه دوم: نتيجه تغيير نكرد
هر دو تيم براى اينكه توانايى تمام بازيكنان خود را محك بزنند به طور ميانگين هر پنج دقيقه يك بار دست به تعويض زدند به طورى كه هر دو تيم در نيمه دوم تركيب ثابتى نداشتند. بازى را استقلالى ها براى تغيير نتيجه در دست گرفتند اما مهاجمان اين تيم خصوصا ادريس و برهانى نتوانستند گلى به ثمر برسانند و در نهايت استيل آذين كه بعد از گل خود بيشتر دقايق دفاعى بازى كرده بود به پيروزى رسيد.
-
خداداد: جاى كريمى بودم، به تيم ملى كمك مى كردم
دايى نبايد منت كريمى را بكشد
هم به كريمى حق مى دهد هم به دايى. موفقيت دايى را دوست دارد و با كريمى هم رفاقت ديرينه اى دارد اما معتقد است دايى براى حضور هيچ بازيكنى در تيم ملى نبايد خواهش كند و حركت كريمى در خداحافظى از تيم ملى را به هيچ عنوان تاييد نمى كند.
بالاخره امتياز پيام واگذار شد به احتمال بسيار زياد مشكلات مالى هم حل خواهد شد…
بله ديروز يك توافقى انجام شد و قرار است صددرصد امتياز پيام به آقاى كيانى واگذار شود اما هنوز اين انتقال به ثبت نرسيده واميد آن مى رود كه طى روزهاى آينده اين انتقال نهايى شود.
فكر مى كنيد با واگذارى امتياز مشكلات مالى پيام حل شود
احساس مى كنم با توجه به اين نكته كه مالك جديد كار تجارت انجام مى دهد بتواند مشكلات مالى بازيكنان را حل كند.
در تعطيلات ليگ تمرينات پيام با چه روالى پيش مى رود
الحمدا… خوب است. تمرينات خود را ادامه مى دهيم تا از آمادگى آرمانى دور نشويم و بتوانيم در هفته هاى آينده نتايج خوبى كسب كنيم.
كميته انضباطى اعلام كرده كه اگر خداداد عزيزى باز هم در مورد داوران صحبت كند محروميت او را چند برابر خواهند كرد…
به خدا نمى شود اصلا صحبتى نكرد. من يك بحثى را باز كردم مبنى بر اينكه اگر داور ما اشتباه مى كند اجازه قضاوت در ديدارهاى بعدى به او داده نشود، داورى هم مثل مربيگرى است. در مربيگرى اگر نتيجه نگيرى بركنارت مى كنند. پس داوران را هم بايد در صورت قضاوت نادرست محروم كنند تا درصد اشتباهات پايين بيايد. به نظر من اعتراض به داورى در همه جاى جهان وجود دارد همانطور كه آقايان ادعا دارند اشتباه داورى جزيى از فوتبال است و در همه جا وجود دارد.
اما خيلى ها اعتقاد دارند اعتراضات شما در ديدارهاى پيام باعث مى شود تا داوران در ادامه بازى به نفع تيم شما قضاوت كنند…
اين اعتقاد به هيچ وجه منطقى نيست. اين يك توجيه غيرمعقول براى اشتباهات داورى است. اگر با اعتراض من قضاوت داوران تغيير كند بايد به حال اين فوتبال افسوس خورد. من اگر خودم را حرص مى دهم به اين دليل است كه كميته داوران براى كاهش اشتباهات داورى راهكارى بينديشد. اگر نمى توانند راهكارى پيدا كنند به سراغ من بيايند.
از بحث داورى خارج شويم. نظر شما در مورد دعوت و خداحافظى كريمى از تيم ملى چيست
در مورد اين قضيه هم مى شود از كريمى دفاع كرد و هم اينكه بر او خرده گرفت. به نظر من پيش از دعوت برخورد خوبى با كريمى نشد ولى او حق ندارد اين چنين رفتارى با تيم ملى داشته باشد چرا كه تيم ملى به كريمى نياز دارد و او بايد دلخورى هاى گذشته را كنار گذاشته و براى موفقيت تيم ملى دعوت دايى را قبول مى كرد.
اگر خداداد در اين برهه زمانى به جاى كريمى بود چه تصميمى مى گرفت
يك زمانى اين مشكل براى من هم پيش آمد. برانكو اعتقادى به بازى من نداشت اما پس از فشار مردم او مرا به تيم ملى دعوت كرد و به نظرم يكى از عوامل صعود تيم ملى به جام جهانى ۲۰۰۶ بودم اما حالا هم مى گويم مصاحبه هاى دايى عليه كريمى در زمان حضور او در قطر به هيچ وجه درست نبود. صحبت هايى كه دايى در مورد بازى نكردن كريمى انجام داد اشتباه بود. به نظرم همان طور كه دايى در دوران بازيگرى اش توقع داشت كسى با او اين طور برخورد نكند كريمى هم حق دارد ناراحت باشد اما اگر جاى كريمى بودم صددرصد به نياز دايى جواب مثبت مى دادم تا بتوانم براى كشورم افتخارآفرينى كنم چرا كه اگر كريمى در ۷ بازى باقى مانده مى توانست ۲ امتياز براى تيم ما به دست آورد بار زيادى از دوش تيم ملى بابت صعود به جام جهانى برمى داشت.
و اگر در سمت سرمربى تيم ملى به جاى على دايى حضور داشتيد چه برخوردى با حركت كريمى انجام مى داديد
كار دايى قابل تقدير است كه كريمى را دعوت كرده است. اين حركت او نشان داد كه نسبت به كسى غرض ورزى ندارد. زمانى كه دايى، كريمى را دعوت مى كند و او مى گويد من نمى آيم بايد حق را به دايى داد. دايى در راس هدايت تيم ملى نبايد منت كسى را بكشد ولى اين قضيه را مى شود با كدخدامنشى آقايان تاج و كفاشيان حل كرد تا كريمى بتواند يك بار ديگر پيراهن سه رنگ و مقدس تيم ملى را بر تن كند.
كريم باقرى تصميم دارد پس از ۷ سال بار ديگر به تيم ملى بازگردد ...
به نظر من كريم باقرى در حال حاضر بهترين بازيكن ليگ است، پس چرا به تيم ملى دعوت نشود. وقتى تيم ملى به بازيكنى نياز دارد بايد از آن بازيكن استفاده كند و عقيده من اين است كه كريم در حال حاضر مى تواند مشكلات بسيارى را حل كند.
و ديدار حساس مقابل كره شمالى در تهران ...
خيلى سخت است. اى كاش كريمى بود و به كمك او در اين ديدار سه امتياز را مى گرفتيم اما واقعا از ديدار برابر كره شمالى ترس زيادى دارم.
-
كاظميان: منتظر شكايت دايى هستم
ايران ورزشى- حرف هاى على دايى در كنفرانس مطبوعاتى و اينكه جواد كاظميان را ضعيف تر از مجيد غلام نژاد خوانده بود باعث شده تا هافبك سابق پرسپوليس بدجورى از سرمربى تيم ملى دلخور شود. كاظميان بعد از قهرمانى با الشباب در اين فصل راهى عجمان تيم تازه صعود كرده به ليگ دسته اول امارات شده است. عملكرد ضعيف او و على سامره در هفته هاى ابتدايى موجب شد تا مطبوعات و سايت هاى اماراتى به شدت از اين ۲ بازيكن انتقاد كنند اما بعد از آن هر دو بازيكن شروع به گلزنى كردند. عملكرد فوق العاده جواد كاظميان در هفته هاى اخير و گلزنى هاى اين هافبك راست ايرانى عجمان باعث شد تا مسؤولان اين باشگاه اماراتى او را به عنوان بهترين خريد خود معرفى كنند و حتى در نظرسنجى از هواداران اين موضوع تأييد شد و هواداران عجمان هم او را بهترين بازيكن جديد تيم شان معرفى كردند. با عملكرد خوب كاظميان در امارات به نظر مى رسيد اين بار على دايى نام اين هافبك سرعتى را در ليست خود جاى دهد اما اين اتفاق نيفتاد و دايى علت آن را بهتر بودن غلام نژاد هافبك جوان تيم ملى دانست تا همين مقايسه هم باعث شود جواد كاظميان سكوت يكساله خود را بشكند و حرف هايى درباره علت عدم دعوتش به تيم ملى بزند. به نظر مى رسد كاظميان هم وضعيتى همچون ايمان مبعلى و برخى بازيكنان ديگر دارد و در ليست سياه سرمربى تيم ملى است.
على دايى در مصاحبه مطبوعاتى اش در پاسخ به علت دعوت نشدن از شما به تيم ملى اشاره كرده است كه كيفيت بازى مجيد غلام نژاد بهتر از شماست
در اين يك سال كه از تيم ملى دور بودم، به دو دليل دوست نداشتم مصاحبه كنم؛ يكى به خاطر مادرم كه مرا قسم داده بود به دليل حضور على دايى در مراسم چهلم برادرم احترام او را حفظ كنم و دوم به خاطر شرايط تيم ملى و حفظ حرمت ها و احترام به پيشكسوت. ولى حالا كه آقاى دايى من را با برخى از بازيكنان مقايسه كرده و كيفيت فنى ام را زير سؤال برده است و با توجه به اينكه در ماه هاى قبل ايشان حرمت مربيانى مانند افشين قطبى، محمد مايلى كهن و امير قلعه نويى را به راحتى زير سؤال برده است، حق خودم مى دانم كه در مورد مسائلى كه مطرح شده است، از خودم دفاع كنم.
مدت ها بود حرفى درباره تيم ملى نمى زديد. فكر مى كنيد چه چيز باعث شده به تيم ملى دعوت نشويد.
متاسفانه بايد بگويم مسائلى كه چند سال پيش بين من و آقاى دايى اتفاق افتاده است، هنوز در ذهن ايشان باقى مانده و از من كينه به دل دارد. همين مسأله باعث شده است در اين هشت ماه راهى به تيم ملى پيدا نكنم. دراين چند سال ضربه هاى زيادى از دايى خورده ام كه شايد به نوعى به همه آنها عادت كرده باشم البته خيلى وقت است كه ايشان را به خدا واگذار كرده ام.
يعنى دعوت نشدن شما به تيم ملى دلايل غير فنى دارد
- موضوع اول مربوط به سال ۸۱ است، مقطعى كه در تيم سايپا بازى مى كردم. قبل از اينكه به الاهلى بروم از باشگاه الشباب پيشنهاد داشتم به خاطر همين همراه آقاى صالحى مديرعامل وقت باشگاه ساپيا براى عقد قرارداد به امارات رفتيم.آن روزها دايى در الشباب بازى مى كرد و براى درمان آسيب ديدگى پايش به فرانسه رفته بود و وقتى متوجه شد قرار است با الشباب قرارداد ببندم، در تماسى كه با مسؤولان باشگاه داشت، نظر آنها را تغيير داد. دايى به آنها گفته بود من در پيستون راست بازى مى كنم و فوروارد نيستم و نمى توانم براى آنها مؤثر باشم. آن قرارداد مى توانست نقش بسيار زيادى در زندگى من داشته باشد ولى خدا را شكر مى كنم كه بعد از چند سال، با توجه به توانايى هايم به الشباب آمدم و قسمت اين بود كه همراه آنها قهرمان ليگ امارات شوم.
اين تمام مشكل بود
يكى از مسائلى كه تمام بازيكنان تيم ملى در جريان آن بودند و اتفاقا مدت زيادى هم درباره آن صحبت مى شد، مربوط به بازى تيم ملى با اردن بود. در يك صحنه وقتى كه من وارد محوطه جريمه اردن شدم، به على كريمى پاس دادم و آن توپ به بيرون رفت اما دايى با واكنشى شديد همراه با فحاشى، گفت: كه چون كريمى رفيق توست به وى پاس دادى. اين حركت براى من به عنوان جوانى ۲۱ ساله غير قابل باور بود، چون هيچ وقت فكر نمى كردم كاپيتان تيم ملى كه بايد الگوى تمام بازيكنان ديگر باشد، براى از دست رفتن يك موقعيت ساده، چنين واكنشى نشان بدهد. من فيلم اين جريان را هم در اختيار دارم كه توسط دوربين يكى از فيلمبردارها ضبط شده است. در همين بازى گل دوم را هم دايى زد اما وقتى من براى گفتن تبريك سراغشان رفتم، برخورد خيلى بدى با من كردند.
در اردوى اتريش پرسپوليس هم گويا صحبت هايى پيش آمده كه باعث ناراحتى دايى از برخى بازيكنان مثل تو شده است
البته كينه آقاى دايى زمانى نسبت به من شدت پيدا كرد كه همراه پرسپوليس در دوره آرى هان در اردوى اتريش بوديم. يك شب سر ميز شام بچه ها گفتند كه قرار است دايى به پرسپوليس بيايد، من هم با توجه به اتفاقاتى كه در زمان بگوويچ افتاده بود گفتم من كه مى خواستم به الشعب بروم، حالا كه اين طور شد حتما مى روم. يكى از بازيكنانى كه در آن مقطع تازه به پرسپوليس آمده بود در تماسى كه با دايى داشت، صحبت هاى من را به وى منتقل كرد و از اينجا بود كه براى دايى تبديل به يك متهم شدم و اين را مى دانم تا وقتى كه ايشان سرمربى تيم ملى باشند، حتى اگر بهترين بازى ها را از خود ارائه دهم، جايى در اين تيم ندارم.
گفتيد در دوره بگوويچ اتفاقاتى افتاده بود كه دوست نداشتيد دايى به پرسپوليس برگردد
زمان بگوويچ وقتى بعد از بازى با پيكان كه اولين شكست ما محسوب مى شد، ايشان داخل رختكن و مقابل تمام بازيكنان با تجربه كه آن روزها تعدادشان زياد بود، درباره من گفته بودند: «اين چه بازيكنى است، اگر ديديد دوباره به تيم ملى دعوت شود.» دقيقا پس از آن اتفاق شش ماه به تيم ملى دعوت نشدم. اگر هم پس از آن دعوت شدم به خاطر عملكرد خوب در پرسپوليس و فشار تماشاگران بود. اين مسائل ادامه هم داشت. مثلا بگوويچ در تمرينات مى گفت: ضربه هاى كاشته كنارى را من سانتر كنم اما در اواخر فصل و در تمرينات دايى علنا مى گفت: كاظميان بلد نيست ضربه كاشته بزند و در بازى ها خودش تمام كاشته ها را مى زد و خيلى از مسائل كه واقعاً نمى توانم به آنها اشاره كنم. البته همانطور كه گفتم با اين شرايط كنار آمده ام و اين چند سال در تيم ملى و پرسپوليس بله قربان گو نبوده ام و صداى داش على گفتن هايم به هوا نمى رفته است. مسائلى كه من را از تيم ملى دور كرده، فقط خصومت هاى شخصى دايى بوده است كه باعث شده ۸ ماه از تيم ملى دور باشم. تيمى كه متعلق به مردم است و از ۱۸ سالگى تا ۲۷ سالگى در آن بازى كرده ام. در اين ۹ سال و در دوره مربيانى مثل براگا، بلاژويچ، برانكو، شاهرخى و قلعه نويى در تيم ملى حضور داشتم، غير از دوره فعلى. اميدوارم دايى هرچه سريعتر دست از خصومت هاى شخصى خود بردارد و توانايى هاى فنى بازيكنان را ملاك دعوت به تيمى كه متعلق به مردم ايران است، قرار دهد.
به نظر مى رسد با تمام اين ناملايمات همچنان مى خواهيد در تيم ملى به ميدان برويد
من با تمام وجود تيم ملى را دوست دارم، چون نه مال من است و نه براى آقاى دايى. اين تيم متعلق به ۷۰ ميليون ايرانى عاشق فوتبال است. من براى تيم ملى آرزوى موفقيت مى كنم و اميدوارم با صعود به جام جهانى باعث خوشحالى دوباره مردم ايران شود. هيچ وقت هم نااميد نمى شوم، تمريناتم را باز هم بيشتر مى كنم و با توجه به اينكه توكلم به خداست، مطمئنم كه باز هم اين پيراهن را برتن خواهم كرد. چرا كه معتقدم شرايط دعوت به تيم ملى را داشته ام و كاملاً آماده بوده ام. فصل پيش يكى از اركان قهرمانى الشباب بودم و با ۹ گل زده با توجه به اينكه هافبك چپ بودم، بهترين گلزن تيم خود شدم اما بازهم به تيم ملى دعوت نشدم.
فكر نمى كنيد اين صحبت ها برايت دردسر ساز شود
من ۹۹ درصد در ذهنم اين مسأله نقش بسته بود كه با حضور على دايى به تيم ملى دعوت نخواهم شد اما وقتى كه دوستان نزديك ايشان در تماس با من اين نكته را تأييد كردند ديگر مطمئن شدم كه به تيم ملى دعوت نمى شوم. از همين حالا هم منتظر شكايت آقاى دايى و وكيل شان هستم اما من فقط خدا را دارم و از هيچكس نمى ترسم، اميدوارم حداقل على دايى با خودش رو راست باشد و در خلوت خود به اين فكر كند كه حرف هايى كه من زدم تا چه اندازه حقيقت دارد.
-
حرف هاى دايى سوخته است!
جلال چراغپور
براى اينكه در مورد موضوع خداحافظى كريمى صحبت كنيم، بايد ذهن مان نسبت به اتفاقى كه در دو سه ماه گذشته افتاد پاك شود و بدون در نظر گرفتن مشكلاتى كه بين كريمى و فدراسيون به وجود آمد حرف بزنيم.
كريمى به عنوان يك فوق ستاره از لحاظ فنى برترى خاصى در سطح فوتبال ايران دارد و در بالاترين سطح فوتبال حضور داشته و محبوبيت خاصى بين طرفداران فوتبال و رسانه ها دارد. استفاده نكردن از چنين فوتباليست توانمندى كه يك بازيساز و گلزن تمام عيار است بى سليقگى است و چشم بستن روى واقعيت ها را نشان مى دهد.
كريمى فقط در اين دو بازى اخير متولد نشده كه سرمربى تيم ملى در اين مورد حرف مى زند. كريمى در گذشته هم يك فوق ستاره بوده كه خيلى ها قابليت هايش را مى شناسند و اين اصلاً درست نيست كه بگوييم او فقط در اين چند بازى خوب كار كرده است. كريم باقرى هم چنين شرايطى دارد و اين يك هنر نيست كه وقتى او خوب بازى مى كند دعوتش كنيم بلكه از قبل بايد به توانايى چنين بازيكنى پى ببريم.
كريمى فاكتورهاى مثبتى داشت كه از آنها چشم پوشى شد و تصميم او براى خداحافظى از تيم ملى نتيجه برخوردهايى بود كه از لحاظ شخصيتى و عاطفى با اين بازيكن صورت گرفت. او مى توانست يك مهره كارساز براى تيم ملى باشد و علاوه بر حل كردن مشكلات تهاجمى تيم، تماشاگران زيادى را هم به ورزشگاه بكشاند و حريفان را اسير خودش كند.
من در مورد دعوت كريمى به تيم ملى نظر متفاوتى از سايرين دارم. معتقدم سرمربى تيم ملى نقشى در دعوت از كريمى نداشت و اين خود كريمى بود كه خودش را نشان داد و باعث شد كه دعوت شود. حالا سرمربى اعلام مى كند ديگر او را دعوت نخواهد كرد و البته بايد بگويم به نظر من تمامى حرف هاى دايى در مورد كريمى سوخته است چون اين كريمى بود كه ابتدا از تيم ملى خداحافظى كرد و حالا كه دايى از جملات مختلفى استفاده مى كند بايد گفت كه حرف هاى او سوخته است.
-
مهرداد ميناوند:
اميدوارم تيم ملى از تصميم كريمى ضربه نخورد
ايران ورزشى- مهرداد ميناوند بازيكن سابق تيم ملى درباره تصميم على كريمى براى خداحافظى از تيم ملى گفت: «على كريمى» بازيكن بزرگى است و مهره بسيار مهمى براى فوتبال كشورمان و تيم ملى است ضمن اينكه «على دايى» هم تاكنون با تيم ملى نتايج بدى نگرفته است و بايد به وى اعتماد كنيم. به هر حال «على كريمى» يك تصميم شخصى گرفته است و همه ما بايد به آن احترام بگذاريم.
در شرايط حساس كنونى كه تيم ملى بايد براى صعود به جام جهانى تلاش كند بهتر است اجازه ندهيم اين مسائل باعث عدم تمركز تيم ملى و ايجاد بحران براى فوتبال كشورمان شود، من اميدوارم كه فوتبال دوستان و هواداران فوتبال از اين جدايى ضربه نبيند.
-
براي تماشاي ديدار ايران مقابل كره شمالي
كريمي: فردا به ورزشگاه آزادي مي روم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براي تشويق تيم ملي فردا در ورزشگاه آزادي حضور پيدا خواهم كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي كريمي پس از تمرين امروز پرسپوليس اظهار داشت: بازيكني نيستم كه بخواهم به كسي بياحترامي كنم و به خودم اجازه اين كار را نمي دهم.
وي گفت: تمرين فردا ساعت 15 برگزار ميشود؛ ولي قصد دارم پس از تمرين با دقايقي تاخير براي تشويق تيم ملي كشورم كه دوستان زيادي در آن دارم به ورزشگاه آزادي بروم.
كريمي ادامه داد: اميدوارم اتفاقي برايم پيش نيايد تا يكي از حاميان تيم ملي در مقابل كره شمالي بوده و در پيروزي سهيم باشم.
-
تمرين پرسپوليس در حضور خليلي
كريمي خطاب به هواداران: عليه دايي شعار ندهيد
خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران بعدازظهر امروز در اكباتان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين از ساعت 15 در زمين شماره 2 ورزشگاه راهآهن آغاز شد و بازيكنان به دويدن، حركات كششي، ارسال پاسهاي كوتاه وبلند پرداخته و در پايان نيز در قالب دو تيم قرمز و سبز به فوتبال دستگرمي پرداختند كه تيم قرمز با نتيجه 3بر 2 پيروز شد.
ايوان پترويچ(2 گل) و ديكارمو براي تيم قرمز و فرهاد خيرخواه(2گل) براي تيم سبز گلزني كردند.
*محسن خليلي مهاجم مصدوم تيم فوتبال پرسپوليس در محل تمرين حاضر شد و دقايقي با بازيكنان و قطبي به گفت و گو پرداخت.
* ملي پوشان پرسپوليس، ماركو، آتسو، توره، الونگ، نيكبخت واحدي و محمودخوردبين غايب بودند.
* كريم باقري و مهدي واعظي با لباس شخصي نظارهگر تمرين بودند.
* تعداد 150 هوادار از نزديك تمرين را تماشا كرده و در حمايت از علي كريمي، عليه علي دايي شعارهايي سر دادند كه كريمي از آنها خواست به اين كار خود ادامه ندهند.
* قطبي امروز از نبيا... باقريها در كنار سپهر حيدري در قلب دفاع استفاده كرد.
* تمرين ساعت 30/16 پايان يافت.