با سلام
دوستان میخوام از این مودم 4g+ همراه بخرم قیمتش 350 تومن
کسانی که تجربه استفاده دارن....ایا سرعتش خوبه انتن دهی خوبه؟؟؟
من ساکن تهران هستم
ممنون میشم راهنمایی کنید
ایا 4g+ پوشش نقشه داره ؟؟ یعنی میشه فهمید کدام منطقه 4g+ داره ؟؟؟
Printable View
با سلام
دوستان میخوام از این مودم 4g+ همراه بخرم قیمتش 350 تومن
کسانی که تجربه استفاده دارن....ایا سرعتش خوبه انتن دهی خوبه؟؟؟
من ساکن تهران هستم
ممنون میشم راهنمایی کنید
ایا 4g+ پوشش نقشه داره ؟؟ یعنی میشه فهمید کدام منطقه 4g+ داره ؟؟؟
اره ولی رو 3G، کلمه wb ( wideband) دیگه HD حساب میشه، گرچه FRAMERATE ش اندازه FRAMERATE اچ دی رو 4G نیست، ولی باز هم HD محصوب میشه، چون ظاهرا تمام فرکانس های صدا تا ۷کیلوهرتز رو منتقل میکنه ولی با کیفیت(FRAMERATE) کمتر که 3G مختل نشه.نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
درسته WB هم HD حساب میشه اما چیزی که گذاشتین HD حساب نمیشه! الان چن وقتیه رایتل و ایرانسل و همراه NB و WB رو تو کل کشور راه انداخته اما تماسا اچ دی نیست!نقل قول:
الان دو تا گوشی بهم تماس بگیری اصن علامت HD نمیاد! چون HD نیست فقط یخورده کیفیتش رفته بالاتر
ولی اگه دو طرف رو VOLTE یا VOWIFI باشه تماس بگیری اونموقع علامت میاد و کیفیت اصلا قابل مقایسه نیست! و ی دنیای دیگه اس!
تماس از VOLTE به VOWIFI
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هزینه رو در نظر نگیریم بله بالاترین سرعت تو FTTH هست که الان مخابرات تا سرعت 300 مگ میدهنقل قول:
و اینکه سرعت واقعیش هست اما بعضی اوقات شایدم کلا نتونی تو اینترنت بین الملل به این سرعت برسی ولی تو سرعت داخلی میرسی
از لحاظ پینگ ثابت تر هست خلاصه تکنولوژی برتر از 4G هست فعلا در حال حاظر
نقل قول:نقل قول:دوستان من چند ماهی میشه که این مشکل رو دارم و در ابتدا فکر میکردم مشکل از سیستم منه و به ناچار خیلی روش ها رو امتحان کردم ولی هیچکدوم نتیجه نداد!نقل قول:
اول اینکه ربطی نداره سروری که دانلود میکنید داخلی باشه یا خارجی یا حتی مهم نیست با آی پی چه کشوری دانلود میکنید!اکثر فایل ها(بیشتر حجیم ها) ناقص دانلود میشن و مدام با ارور data corruption توی IDM مواجه میشید!
این کارها رو انجام دادم و هیچ تاثیری نداشتن:
غیرفعال کردن و حذف آنتی ویروس
غیر فعال کردن فایروال
کاهش تعداد کانکشن به 1 عدد!
تغییر مسیر پوشه Temp
تغییر مسیر ذخیره سازی فایل ها
تغییر آدرس DNS
تعویض ویندوز! (7 و 10)
بررسی اتصالات مودم و تعویض کابل لن!
خرید IDM قانونی و رجیستر شده!
...
...
...
تماس با پشتیبانی هم کاملا بی فایده بود!
اصن حتی 1% هم قبول نمیکنن که مشکل از طرف اونا باشه!و واسه اونا ملاک درست بودن اینترنت به این صورته که اگه صفحات باز میشن پس مشکل از اونا نیست!
و جالب اینکه همون فایل ها رو اگه با اینترنت همراه اول یا ADSL دانلود کنم هیچ اروری نمیده و همه چیز درست انجام میشه!
دیگه دزدی از این واضح تر؟!!!
ftth = دروغ محضنقل قول:
تمام !
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
به جز v.p.n یا پروکـسی هیچ راهکار دیگه ای وجود نداره ؟نقل قول:
چون اگه بخوام از v.p.n یا پروکـسی استفاده کنم سرعتم خیلی کم میشه .
نقل قول:
برای منم سرعت افت میکنه. بعید میدونم راه دیگه ای باشه
5یا 6 تا فایل رو همزمان دانلود کنید تا همه سرعتو بگیره
اگه خیلی سرعتتون کم میشه از یک vpn دیگه استفاده کنید
یه راه هستنقل قول:
شما بجای اینکه بذارید یه فایل با ۳۲ تا کانکشن گرفته بشه
۳۲ تا فایل با تککانکشن بذارید برای دانلود
تست کردم و جواب داد
همراه اول هم روی نسل 3 همین مورد را راه اندازی کرده.
نقل قول:
یعنی چی؟یکم بیشتر توضیح میدی دوست عزیزنقل قول:
توی IDM به این صورتهنقل قول:
اول تعداد کانکشن رو بذار روی 1
و بعد هم تعداد دانلود همزمان رو بذار روی مثلا 32 یا هر تعدادی که میخواهی
برای برنامه IDA هم که معمولا خودم استفاده میکنم به این صورته
اول تعداد کانکشن رو روی 1 تنظیم میکنید
برنامه بیشتر از 10 تا دانلود همزمان رو ساپورت نمیکنه
منتها از طریف رجیستری میشه این تعداد رو زیاد کرد
از طریق این آدرس
HKEY_CURRENT_USER\Software\2VG\Internet Download Accelerator
و گزینه ای که مشخص کردم رو تغییر بدید
فقط قبلش باید توضیح بدم که برنامه باید قبلش کامل بسته باش
والا من هرجا امتحان کردم ندیدم رو همراه اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تاپیک همراه اول این موضوع رو مطرح کنید نتیجه بهتری میگیرید
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی حالت شبکه رو از 4g به 3g سوییچ میکنم همه فایل ها سالم و بدون مشکل و با 8 کانکشن دانلود میشن,هرچند سرعت یه مقدار کمتر میشه
فرکانس 1800
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی حالت شبکه رو از 4g به 3g سوییچ میکنم همه فایل ها سالم و بدون مشکل و با 8 کانکشن دانلود میشن,هرچند سرعت یه مقدار کمتر میشه
فرکانس 1800
بله اطلاع دارمنقل قول:
ولی من نهایت سرعتی که تونستم بگیرم 3 مگ هست با 3G
و 3 مگ کجا و 10 مگ کجا
برا منم همین مشکل بارها پیش اومده!
یه فیلمی رو میزارم برا دانلود بعد 50 درصد مثلا ارور میده میگه نمیشه دانلود کرد یا از اول شروع به دانلود میکنه!!!!!!
چندین گیگ همینجوری به فنا رفت!
برای من چند وقته سرعت تک کانکشن خارجی از ۵ مگابایت بیشتر نمیشه بقیه یک چکی کنند ببینند بیشتر میگیرند یا نه؟ هر ساعتی که راحتند.
تک کانکشن خارجی به مگابایت برسه کلامو میندازم بالا[emoji16]نقل قول:
اره من معمولا بین ۳ الی ۵ میگیرم و میانگین ۴ دارم ولی از ۵ بیشتر نمیشه یادمه قبلا تا ۶.۵ میرفت.نقل قول:
این خرابی فایلها داغون کرده rar ها رو با Segment Downloader از هر 8 تا فایل خراب 7 تاش رو تعمیر می کنم اما فیلمها حتی اهنگ 3 مگی هم خراب میشه گاهی اوقات
خیلی کارها کردم با idm که کلا نمی تونم دانلود کنم با ant download تکمیل میشه اما اگر نتونه دانلود کنه فایل رو میسازه حداقل از اول نمیره ..
خلاصه یک بازی گرفتم تمام پارتهاش خراب بود یعنی ترکونده این ایرانسل :|
دلیلش چیه ؟ فایل ها ناقص دانلود میشه ؟ اگر اینطور باشه که خود IDM باید تشخیص بده.نقل قول:
مشکل که مشخصا از طرف ایرانسله!نقل قول:
فایلها یا ناقص دانلود میشه یا هی از اول دانلود میشه چون پارت ها با هم نمیخونن و IDM نمیتونه اونارو با هم Rebuild کنه!
اتفاقا IDM تشخیص میده!
بخاطر این که تشخیص میده از اول دانلود میکنه که میره رو تک کانکشن و بدون رزیوم... انت دانلود منیجر خوبیش اینه فایل رو با وجود ناقصی کامل دانلود میکنه تو بیشتر موارد تونستم فایل رو تعمیر کنم
Ipv6 در استان خراسان رضوی در اپراتور ایرانسل فعال شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
من که هنوز ورژن 4 هست مال من این مال TD هست یا FDD ؟نقل قول:
FD hast in,az ghesmat APN shayad faal nist baratنقل قول:
در تهران هم هم رو FDD فعال هست و هم رو TDD.نقل قول:
راستی مزیت فعلیش چی هست؟
تهران،البرز،قم و مرکزی که خیلی وقته فعاله. مزیت زیادی شاید برای کاربر نداشته باشه ولی خب اینستاگرام خیلی روان شده به طور مثال.نقل قول:
رفیق ما چند کانکشن ۲-۳ مگ میگیریم! نا شکر نباشنقل قول:
آره ولی کاش تک کانکشن هارم میبردن بالا، خیلی موثره تو لود سایت و دانلود تلگ و ...نقل قول:
ابهام در مورد نوار ابزار ایرانسل؛ حضوری اجباری و اعتراض کاربران
دلیل ناقص دانلود شدن فایل ها هم مشخص شد!
دوستان پیشنهاد میکنم همگی از طریق سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنیم بلکه صدامون به جایی رسیدنقل قول:
اگر کاربر دیتای ایرانسل هستید به احتمال زیاد در زمان مراجعه به برخی از وبسایتهای پربازدید ایرانی مانند سایت رسمی برنامه ۹۰ یا دیجیکالا با یک لوگو یا تولبار ایرانسل در پایین نمایشگر روبهرو شدهاید؛ قابلیتی که اعتراض کاربران و همچنین برنامهنویسان را به دلیل نقض حریم خصوصی در پی داشته اما ایرانسل میگوید که این یک قابلیت جدید است و آن را برای سهولت در دسترسی به پنل کاربری در سایتهای پربازدید قرار میدهد.
«علی میرزایی»، توسعه دهنده وب به دیجیاتو میگوید که در حال حاضر دو نظریه در مورد نحوه اضافه شدن این تولبار وجود دارد: «زمانی که ما میخواهیم دیجیاتو را باز کنیم، ایرانسل متوجه میشود که این سایت از سوی کاربر درخواست شده و با دستکاری اطلاعات رد و بدل شده، تولبار یا محتوای مورد نظر خودش را به محتوای سایت اضافه میکند.
در حال حاضر از یک سو درخواست کاربر پایش شده با تغییراتی به دست او میرسد و از سوی دیگر، مالکان سایتها معترض هستند که در محتوای سایت آنها دست برده شده و سایت آنها به گونهای که مایل نبودهاند برای کاربران به نمایش درآمده است.
«رضا شادمان»، برنامه نویس وب و مدیرفنی وبسایت «جاباینجا» که اتقاقاً یکی از اولینهایی بود که در توییتر به این اقدام ایرانسل اعتراض کرد در گفتگو با دیجیاتو خبر میدهد: «ایرانسل با اسنیف و پایش ترافیک کاربر و دستکاری آن، در حالت تئوری حتی میتواند شناسههای کاربری و گذرواژه کاربران را هم در همین سایتهای پربازدید ببیند.»
..........
بالا بردنش یعنی خرید پهنا و با سود شرکت منافات داره....نقل قول:
خیلی از اپراتورها در جهان، برای به صرفه کردن سرویس های دیتای با قیمت پایین تر، تبلیغات نمایش میدن کنار سایت هایی که کاربر مشاهده میکنه.نقل قول:
داخل ایران تمام دیتای شما تاجای ممکن شنود و رمزگشایی میشه دیگه کار از کار ماها گذشته :n09:
من نشندیم و ندیم همچین چیزی رو که میگین یکی دوتا از اون خیلی هارو میشه اسم ببرید با مدرک!؟نقل قول:
دو تا سوال داشتم
سرعت من توی تهران منظقه 5 اصلا به زور 1 مگابایت هم نمیشه برای همه همینه؟ با اینکه انتن پره
سوال دوم اینه که سرعت پایینه بیخیال ایرانسل شدم الان چند روزه پیام میده به منظور پیشگری از قطع شدن سیمکارت بخاطر عدم استفاده یه استفاده ای بکن تماس،اس ام اس یا اینترنت من هم زنگ زدم هم اس ام اس دادم که تایید بشه ولی بازم الان پیام داده چجوریه الکی میگه دیگه؟ سرعت نداره خب چکار کنم :n27: