سلام وسایلی که میشه برد آموزشی رو توی پست های قبل نگاه کردم ولی مطمئنید که میشه ماشین اصلاح برقی یا موزر برد.
Printable View
سلام وسایلی که میشه برد آموزشی رو توی پست های قبل نگاه کردم ولی مطمئنید که میشه ماشین اصلاح برقی یا موزر برد.
6 ماه پیش دقیقا من در به در دنبال پیدا کردن لیست وسایلی بودم که مورد نیاز آموزشی باشن.یه لیست بلند بالا تهیه کردم و همرو بردم که خیلیاش به دردم نخورد.نقل قول:
لذا برای عزیزانی که میخوان برن مینویسم گلچین اون لیست رو.اینا با احتمال زیادی نیاز همه میشه:
1.پاکت فریزر
2.لیوان پلاستیکی محکم 5تا.(همون لیوانایی که توش نذری میدن اما تا مچاله ش میکنید نمیشکنه فقط تا میشه...)
3.لیوان فلزی دسته دار
4.سوزن نخ
5.آجیل جات
6.شکلات
7.پیاز کوچولو و آبلیمو(بهترین درمان برای پیشگیری از سرما خوردگی و بقیه امراض رایج در آموزشی)
8.ناخن گیر
9.لباس زیر 3 دست
10.دستمال رولی
11.قیچی کوچک
12.چاقو میوه خوری و قاشق
13.قرص مولتی ویتامین
14.چسب زخم و بتادین
15.صابون خمیری(شبیه خمیر دندون ه,بزارین تو جیبتون همیشه همراهتون باشه)
16.حوله حمام کوچک
17. یک متر کش 1 سانتی
18.ماژیک واترپروف
19.پودر بچه(چون فصل گرماست و احتمال عرق سوز شدن هست در نواحی حساس...)
موزر هم میشه برد اما اگه بردین مواظب باشین بچه ها نفهمن اگه نه نوبت به خودتون نمیرسه...
حالا یه سوالی داشتم از دوستان.
پدر من بین سال های 62 تا 64 که موقع جنگ بوده در خرم آباد سرباز ژاندارمری بودن.آیا من میتونم بخاطر این قضیه برای کسری جبهه اقدام کنم؟
سلام
من اعزامی 1/4
پادگان المهدی بابل سپاه
می خواستم بدونم چطور جابه
محل سکونت تهران
نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوست عزیزنقل قول:
اگر کسی تجربه یا اطلاعاتی، داشت تا حالا شما را راهنمایی کرده بود
در ضمن شما خودتان میگید هتل پس شرایطش خوبه ، به علاوه همش دو ماه انجا هستید پس سخت نگیرید
چرا ببر منتها مختصر و مفید..عینک افتابی اگر مربوط به بیماری چشمتون نباشه و صرفن از رو عادت میزنی پیشنهاد می کنم نبری..اره دیگه باید با لباس کادر حضور پیدا کنی...لباس شخصی تموم دیگه لباس رسمی و کادر حتی لباس راحتینقل قول:
در صورتی که محل خدمت پدر شما جز مناطق جنگی محسوب بووده باشه به شما کسری تعلق می گیره...نقل قول:
خب دوستان کسی میدونه خرم آباد منطقه جنگی بوده یا نه؟نقل قول:
من دوستم پدرش خرم اباد بود کسری تعلق گرفت.....خرم اباد جز مناطق جنگی محسوب میشه....البته برای اطمینان بپرسیدنقل قول:
نقل قول:
زرد آلو خشک
انجیل خشک
قرص سرماخوردگی و چرک خشک کن
تقریبا همینا کافیه
تا یادم نرفته : سنجاق قفلی برای آنکادر کردن ملافه به تشک . از اون بزرگ هاش به تعداد زیاد . لازم می شه . کلا از شر آنکادر راحت می شید . من وسطای آموزشی یاد گرفتم اما عجب حالی داد . انکادر زیر 30 ثانیه بعد از بیدار شدن از خواب
خب پس یعنی هیچ لباس راحتی نبریم دیگه:n09:نقل قول:
یه سوال دیگه، حمام به چه صورت هست؟ یعنی میشه هر روز رفت حمام؟ یا ساعت خاصی داره:n35:
سلام دوستان
پدرم به مدت 86 ماه در زمان جنگ در آبادان خدمت میکرده
دو تا از برادرام از این مدت استفاده کردن و معافی گرفتن . برای برادر بزرگتر 50 ماه کسر کردن و معاف شد و برادر وسطی هم با عوض شدن قانون 30 ماه کم کردن و معاف شد .
حالا سوال من اینه که من میتونم از باقیمانده این 86 ماه برای کسر خدمت استفاده کنم ؟
و اون 50 ماهی که برای برادر بزرگتر کم کردن هنوز 50 ماه حساب میشه یا 30 ماه ؟
اصلا چند ماه حضور در جبهه برای معافی لازمه ؟
ممنون میشم پاسخمو بدید
سلام
من پدرم سربازی نیروی انتظامی اهواز بوده کسی میدونه که آیا من میتونم کسری منطقه جنگی بگیرم ؟
آخه قبلن از یکی شنیدم که اهواز خودش جزو مناطق جنگی محسوب نمیشده
سلام دوستان
من بعد از 17 ماه خدمت توی شهر مزخرف کازرون با کلی دردسر تونستم نامه انتقالیم به اصفهان رو بگیرم. الان نامه از طریق فکس به تهران ارسال شده برای صدور امریه (ستوان 3 هستم). کسی میدونه چقدر طول میکشه تا امریه صادر بشه؟
بله زیر 6 ماه رسیدگی نمیشه و باید متولد 72 و با قبل باشید.نقل قول:
شما یه ساک ببرین، بعدا بین استحقاقی شما ساک نظامی هست که من بعد اون را استفاده میکنید.نقل قول:
دوست عزیز اون قانون قدیم بود، آخرین قانون طبق جدول مندرج در سایت نظام وظیفه هست و زیر 6 ماه تعلق نمی گیره برای بیش از 6 ماه هم طبق جدول حداکثر 9 ماه میشه استفاده کرد.نقل قول:
معمولا که نه همیشه این کار به ضرر افراد تموم شده و میشه.نقل قول:
شاید عقب انداخت مرخصی برای مدت کوتاهی خوب باشه و بشه مرخصی بیشتر گرفت ولی جمع کردن برای آخر دوره کاملا اشتباه هست و مطمئنا ضرر میکنید.
البته خیلی ها هم میگن جمع میکنیم ولی بعد اینکه رفتن میبینن که نمیشه موند.
تا جایی که ما دیدیم، در آموزش کلا حق درآوردن لباس نظامی حتی در زمان خواب به غیر از فرنچ را ندارید.نقل قول:
عین آفتابی هم اجازه نمیدن مگر اینکه در یگان در شرایط خاص، اکثرا تو خدمت کسانی که راهور و یا پلیس راه هستند از عینک استفاده می کنند.
اگه متولد 72 و ماقبل باشید و منطقه جنگی محسوب بشه و سوابق هم هنوز باشه بله میشه.نقل قول:
تمامی اماکن طبق مصوبات مشخص هست، باید پیگیر باشین.نقل قول:
همیشه گفتم این سوالات حاشیه ای هست، بچسبید به اصل قضیه.نقل قول:
حمام هم برنامه داره و طبق برنامه میشه استفاده کرد به غیر از قبل اذان صبج که آزاده.
اونطور که شما میگید در خوشبینانه ترین حالت 6 ماه میمونه یعنی 2 ماه کسر، البته باید برید و پیگیر باشین، در فرمی که میدن سوابق فرزندان قبلی زده میشه و می تونید ببینید چیزی برای شما می مونه یا نه.نقل قول:
شرمنده داداش به خاطر سوالات اخه من پوست چربی دارم خیلی شدید باید هر روز حمام برم وگرنه داغون میشم واسه همین پرسیدم..از هیچی شانس نیاوردیم که
نقل قول:نقل قول:دوستان ممنون از پاسخهای قبلیتون. یه سوال دیگه داشتم:نقل قول:
این فعالیت صالحین چی هست؟ دقیقا چه کار باید بکنیم تا جزو فعالیت صالحین حساب بشه؟ یعنی بدون فعالیت صالحین بمون کسری نمیدن؟ از کجا میشه فهمید فعالیت صالحین تو سوابقم دارم یا ندارم؟
اعزام مجدد هستم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز نميدونم در چه يگانه و سازمانى اموزشى خواهيد داشت اما اين موضوع به امكانات يگان و پادگان مربوط ميشه بعضى از يگان خا حمام جداگانه دارند و مى توانيد هر روز استفاده كنيد برخى هم يك حمام بين چند يگان مشتركه و در روزهاى خاصى هر يگان سهم استفاده داردنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام،دوستان من قبلا به مدت ۶۰ روز آموزشی رفتم و الان مجدادا تاریخ ۰۴/۰۱ باید برم پادگان آموزشی خاتمی یزد اما بهم گفتن دیگه آموزشی ندارم،
سوالم اینجاست که:
من که آموزشی ندارم میتونم موهام رو با چه شماره ای اصلاح کنم قبل رفتن؟؟؟؟؟
در سپاه مطمن نيستم اما در ارتش موهاى بچه هاى تحصيل كرده بين ١٠ تا ١٢ استنقل قول:
دوستان میشه بنده رو هم راهنمایی کنید؟نقل قول:
اموزشی سپاه شیروان هستم بعدشم میرم سرباز معلمنقل قول:
توی اموزشی تفاوتی بین ارتش سپاه و نیرو انتظامی هست؟ کدومش سختتره؟
بله تفاوت وجود داردنقل قول:
هر كدام از اين سازمان ها بر اساس چارت سازمانى و قوانين خودشون سربازان را اموزش مى دهند هم از لحاظ رزمى و تكنينكى و هم نوع ايدولؤژى
اموزشى سخت نيست به خصوص براى شما كه امريه داريد شايد از نظر فيزيكى دو هفته اول سخت باشه اما بدن به ان عادت مى كند ، چيزى كه سخته خدمت در يگان است كه در اين بين ناجا از همه سختر است
چطور میتونم لیست پادگان های نزاجای اهواز رو ببینم به اضافه ی ادرسشون ؟ من توی مسیر جاده چند تا پادگان دیدم که همشون با عنوان لشکر 92 زرهی هستند اما معلوم نیست کدومشون مال اهوازه ؟
نه هر زمان که نه...معمولا 4:30 تا 5:30 صبح می رفتیم البته من زمستان رفتم ولی ساعت خاصی داره...خیلی هم شلوغ میشه و باید سریع کارتون رو تموم کنید:n16:نقل قول:
سوال منم هست داداش؟نقل قول:
١- يك سخه از پزشكتون به همراه داشته باشيد كه شرح حال بيمارى شما و داروىى كه مصرف مى كنيد قيد شده باسه ان را به درمانگه پادگان نشان دهيدنقل قول:
٢- يگان به يگان متفاوت است اون چيزى كه شما شنديد عمومى نيست بعضى از يگان ها نظلفت بر اساس كارهاى گروهى است و هر گروه بر اساس شماره پرسنلى يگانى تشكيل مى شود
٣- منشى بودن خوبه اما شما از دو طرف تحت فشار هستيد يكى فرمانده يگان و ديگرى سربازان اموزشى شما هر جور لوحه نگهبانى رو لنويسيد هميشه يك عده شاكى هستند فرمانده يگلن هم توقعش از شما بالاست اگر اعصاب جرو بحث داريد خوبه
شما در فضاى مجازى اطلاعاتى پيدا نمى كنيد چون از لحاظ امنيتى نام خيلى از يگان هاى تابعه و زير مجموعه نزاجا گفته نميشه اون يگان هاى كه شما ديد همه زير مجموعه لشكر ٩٢ اهواز هستند و تحت فرمتندهى ان قرار دارند تمام سربازان و پرسنل كادر با نظر فرماندهى ان جابه جا مى شوندنقل قول:
خوب خود لشکر 92 اصلیه توی شهره یا خارج شهر ؟نقل قول:
به علت اینکه در فضای مجازی در مورد آموزشگاه ولیعصر تبریز (نیروی انتظامی) مطالب زیادی نیست:n03:، تصمیم گرفتم تمامی مطالب موجود به همراه تصاویر این مرکز رو برای کسانی که دوره آموزشی آنها در آن مرکز خواهد بود، در یک پست به صورت خلاصه و مفید جمعآوری کنم.
بنده خودم هم در تاریخ یک تیر به این مرکز اعزام میشم :n19:
اول از همه، آدرس این مرکز آموزشی:
تبریز، خیابان صائب تبریزی، مرکز آموزشی ولیعصر تبریز
آدرس روی نقشه گوگل:
تصاویر داخل مرکز همراه با توضیحات:
طول میدان کمی از این بزرگتره
ساختمانهای پشتی آسایشگاهها هستن، اینجا زندان قدیم تبریز بوده ...
اطراف مرکز پر از خونه های شخصی هست، برای همینه که سر و صدای این مرکز خیلی کمتره و مراعات میکنن.
فضا اونقدر کمه که کنار یه گوشه میدون اتاقهای فرماندهی گروهان و گردان ساختن، هر اتاق اسم یکی از ائمه ها کنارشه
حساب کنین میدان همین قدره، سمت راست هم کلاسها رو ساختن (بازم کمبود فضا)
و اما بریم سراغ ویژگیهای این مرکز آموزشی:
1- این آموزشگاه تقریبا در وسط شهر زیبای تبریز قرار داره
2- کمبود فضا کاملا مشهوده، حتی در کمدهایی که برای سربازان در نظر گرفتهاند
3- از لحاظ غذا مطمئنا کمبود نخواهید داشت، کیفیت غذا مناسب است
4- اعزامیهای یک تیر از لحاظ آب و هوا در بهترین وضعیت قرار خواهند داشت (گرمای تابستان با سرمای تبریز خنثی میشه!)
5- این آموزشگاه فقط مدرک لیسانس به بالا رو پذیرش میکنه
6- قبلا (حدود دو یا سه سال پیش) مدارک پایینتر هم پذیرش میکردند و به همین خاطر، هنوز رفتار بعضی از فرماندهان بسیار سختگیرانه است (مثلا آقای صاد...)
7- دکه با امکانات کامل
8- دستگاه خودپرداز
9- تلفنهای عمومی زیاد
10- از لحاظ نظافت و تمیزی حرف نداره
اگر مورد دیگهای هم به نظرتون میرسه، بگید تا اضافه کنم ...
چیزهایی که اونجا لازمتون میشه (مخصوص اعزامیهای یک تیر):
1- ساعت مچی!
2- یک ظرف کوچک پودر رختشویی (همون تاید خودمون!). اگر بطری نوشابه کوچیک دارید که بهتره
3- کارت تلفن
4- ناخنگیر
5- ژیلت
6- نخ و سوزن (نخ مشکی یا یشمی)
7- یک متر کش! (برای گتر کردن شلوار)
8- قاشق
9- لیوان استیل در دار
10- یک عدد سررسید 1394 و یک عدد خودکار
11- یک عدد حوله کوچک
12- مدارک شامل:
الف- برگ اعزام به خدمت (برگ آبی یا برگ کد محل با مهر پلیس 10+)
ب- شناسنامه
پ- کارت ملی
ت- گواهینامه رانندگی
ث- برگ واکسیناسیون
البته سعی کنید چند تا کپی از این مدارک را همراه داشته باشید که الاف نشید
اگر مورد دیگهای هم به نظرتون میرسه، بگید تا اضافه کنم ...
باقی وسایل مثل قفل و .... که جزو استحقاقی نیستند را به زور بهتون میفروشند.
اگر خواستید میتونید پودر شربت و پسته و بادام هم ببرید (کلی فاز میده و نقش دوپینگ رو داره)
سلامنقل قول:
بین 2 هفته تا 1 ماه
در داخل شهر استنقل قول:
اما از چند سال قبل يگان هاى نزاجا به خصوص لشكر ها در حال كوچكتر شدن و به خارج شهر منتقل مى شوند اما اين روند خيلى كند و اهسته است زيرا بايد زمين مورد نظر خريدارى و تاسيسات و ساختمان هاى مورد نياز ساخته شود كه در حال حاضر با توجه به تحزيم و بودجه محدود سالها شايد طول بكشد
يكى از اين نمونه ها لشكر ٧٧ خراسان است كه از سال ٧٨ قرار بود از مشهد خارج شود اما هنوز اين پروسه عملى نشده
کسی اطلاعی نداره؟؟نقل قول:
تشکرنقل قول:
پس با این اوصاف به خاطر تک پسر بودنم اگه قرار باشه توی اهواز بیفتم هیچ تضمینی نیست توی اون اصلیه که داخل شهره و نزدیکمه بیفتم و احتمال داره توی یکی از پادگانهایی بیفتم که خارج از شهره و در این صورت خیلی دیگه فرق نمیکنه توی شهر خودم باشم یا جای دیگه چون پادگان های خارج از شهر حداقل 40 تا 60 کیلومتر با پلیس راه فاصله دارن و برای تردد باید برم ترمینال و میشه مثل یه شهر دیگه فقط تو زمان رسیدن تفاوت دارن .
بله اصل قانون تك پسرى خدمت در استان محل سكونت استنقل قول:
البته اگر در يكى از يگانهاى زير مجموعه لشكر باشيد راحتر مى توانيد به خود لشكر در اتواز منتقل شويد چون همه چى دست فرمانده است و بر خلاف انتقالى گرفتن به يك استان ديگر كه زمانبر است
من تک پسرم...اعزامی مجددا یگان قبلیمون تو شهر خودم بود...الان باز امکانش هست همونجا باشم؟نقل قول:
اكثر افرادي كه سابقه خدمت قبلى در يگانى داشتند بعد از اعزام و تقسيم مجدد دوباره در همان يگان بودندنقل قول:
سلام دوستان
یه سوال
آیا موقع اعزام ما باید بریم آدرسی که تو برگه آبی نوشته یا باید بریم نظام وظیفه استانمون خودشون مارو میبرن؟
الان آموزشی من نزدیک ماست نمیدونم بایبد برم استان یا خودم برم؟
هر ادرسی که روی برگه نوشته همان جا بروید، اگر ادرس پادگان را نوشته و محل دقیق ان را می دانید خودتان برویدنقل قول: