اقا یه سوال
این گزارش مصرف برای شما هم فقط 48 ساعت اخیر رو نشون میده..من هرچی میزنم تاریخ های قبل تر میگه گزارشی برای نمایش وجود ندارد چرا؟
Printable View
اقا یه سوال
این گزارش مصرف برای شما هم فقط 48 ساعت اخیر رو نشون میده..من هرچی میزنم تاریخ های قبل تر میگه گزارشی برای نمایش وجود ندارد چرا؟
با مرورگر ie امتحان کنیدنقل قول:
اینا از دنیا عقبن دیگه الان همه سایتها خودشون رو با کروم وفایرفاکس هماهنگ کردن ولی اینا هنوز.....:mellow:
عجب...تا حالا اینجوریش رو ندیده بودیم...با ie جواب داد!!!!!نقل قول:
من دیروز اینترنت پارس آنلاینم وصل شد، سرویس 2 مگ گرفتم ولی واسم 1 مگ بستن (سرعت حدود 128 میرسه هم شب هم روز)
اگه باهاشون تماس بگیرم درستش میکنن
درود
دوستان دانلود شبانه شما هم توی این یک هفته افت شدید داشته؟
1مگ حجمی دارم.
قبلا 2-3گیگ میگرفتم شبی.
الان به زور 700-800مگ میرسه.
---
قفلی که کلید را انتخاب کرد.
ملت همیشه مچکر.
سرویس 2 مگ سرعت ارسالش باید 1 مگ باشه ولی سرعت دریافتش باید همون 2 مگ باشه . سرعت 128 برای 2 مگ خیلی کمه در ساعات غیر رایگان باید بالای 600 باشه احتمال داره خطتون روی 2 مگ یا کمتر بسته شده باید زنگ بزنی برات روی 9 مگ ببندن پارس آنلاین خطها را روی 9 مگ میبندهنقل قول:
نه برای من نه تغییری نکردهنقل قول:
باید 82201 تماس بگیرم یا پارس آنلاین تو شهر خودم؟
اینم عکس از مودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی از شهرستان هم تست کرده سرعت شبانه رو؟
باور کنید صبانت هم همینجور بود شبانه 500 تا میرفت الان کرده 30 کیلو بایت شبانه
اگه هرکس شبانه 20 گیگ دانلود کنه یه روزه ورشکست میشه
برای من که خوبه مثلا دیشب از ساعت 4 تا 7 حدود 2.5 گیگ دانلود کردم...نقل قول:
حتما تماس بگیر سرعتت خیلی کمه...نقل قول:
منم خطم رو روی 4 مگ بسته بودن دیروز زنگ زدم گفتن که خطتت نمیکشه ولی با اینحال و اصرار خودم روی 9 مگ بستن ولی خوب روی صفحه مودمم داوناستریم روی 7.8 مگ نشون میده...دیگه بیشتر از این نمیکشه..شما زنگ بزن برات بررسی کنن....
چرا پینگم اینقدر بالاس؟
2 روزه اینجوری شده من فکر کردم خطم نیوز افتاده ولی همه ترکیدن مخابراتیا سرهتاشون 1/4 شده اصن یه وضیه
دوستان سرعت شبانه بنده هم یه هفته ای می شه خیلی پایین شده!
حداکثر با سرعت 50 کیلو دان دارم
باز قضیه چیه؟یه روز سایت های مفیدو سرعتشو می بندن . حالا هم کل سرعتو بستن!:n23:
خطت روی 1 مگ بسته شده خیلی پایینه حتما زنگ بزن باید با همون شماره تهران تماس بگیری البته شاید به بهانه نویز بگه نمیشه اما همش الکیه و اصرار کن که برات حتما روی 9 مگ ببندن اگه جواب نداد میتونن برات دوباره کمش کنننقل قول:
فکر کنم خط شما با 9 مگ جواب بده
از اینترنت 9 مگابیت که بگذریم مشکل زود تموم شدن حجم خیلی ستمه! 6ماهه 12 گیگ گرفتم تا الان فقط 18/5 گیگ مصرف داشتم در طول 34 روز!!!
تازه دانلودامم بیشتر شبانس!
کسی هست مثل من باشه و این مشکل رو داشته باشه؟!
عرفان جان سرعت شبانت با 9مگ چقدر بود؟
منم همین مشکلو دارم سیستم پارس آنلاین مال قرون وسطی هست حداقل باز دست این دوست عزیزمون که گفت از ie استفاده کنید درد نکنه یعنی اینقدر یه سایت مزخرف که یه مرورگر اونم عالی روی عملکردش تاثیر بزاره واقعا نوبره !!! حتی من چندماه ماه پیش زنگ زدم پشتیبانی این مشکلو گفتم اولش زیربار نرفتن طرف میگفت تو چیکار سایت داری بگو چه تاریخی میخوای پشت تلفن من برا گزارشتو بخونم !! اخرش بزور بهشون ثابت کردم که سایت خرابه و قرار شد که سریع حلش کنن جالبه تا امروز هیچ اتفاقی نیوفتاده لولنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
پارس انلاین عمدا محدودش میکند . از ساعت 2 به بعد انگار سوییچ میشود روی پروفایل دیگری .نقل قول:
این فیلم را نگاه کنید متوجه میشوید
عزيز ترافیک خیلی کم می گیری شما آخه ماهی 2گیگ به جایی نمیرسهنقل قول:
وقتی سرعت میره بالا مصرف ترافیک هم زیاد میشه این یه چیزه طبیعیه
من خودم معمولا سرویس 6ماهه 24 گیگ رو میگیرم یعنی ماهی 4گیگ بازم بعضی وقتا یکی دو گیگ باید اضافه بخرم
حدودا 800 تا! امشب اگه بتونم تست میذارم حتمانقل قول:
بنده هم برای چندمین شب دوباره محدود شدم و 400-500مگ دان داشتم. سرویس 1مگ. با 22گیگ ترافیک اضافی(البته مصرف شده :-دی). یکاری میکنن آدم از کرده خودش پشیمون بشه.نقل قول:
شما کجایی؟
بقول این خوش بین ها هر سایتی که فیل-تر میشه یا اختلالی که ایجاد میشه. میگن این نشانه بهبود وضعیته...شرط میبندم میخوان سرعت رو بیشتر کنن :-دی
الان هم لابد همون وضعیته...
واقعا شرم آوره...
نقل قول:اگه خدا بخواد مثل اینکه مال من درست شده... :n10:نقل قول:
کسی از مشهد، مرکز صابری از پارس آنلاین سرویس داره؟
Sent from my LT25i using Tapatalk
همش قطع این چه وضعشه :n27:
برای من که کلا مشکلی نبود که بخواد حل شه !! مخابرات منطقه ما مثل اینکه تو نقشه نیست ! خخخنقل قول:
128 کیلوبیت (9مگابیت)
من ماهی تقربا" 40 گیگ دنلودی دارم بنظرتون 512 10G بگیرم و دانلودی هامو واسه شب بزارم یا 256 نامحدود ؟
جمع کن برو مخابرات بگیر پارس آفلاین 2 ریال نمیارزه :n02:نقل قول:
مخابرات تبریز اولترا ساعات دانلود رایگان
دیشب 23 گیگ دانلود کردم اکثرا 25 گیگ میگیره دیشب لینک ها خوب نبودن
با توجه به attenuatione خط شما می تونه تا 14 مگ رو بکشه موفق باشیدنقل قول:
دوستان ممنون میشم سرعت دانلود شبانه سرویس 512 رو از لینک داخلی و خارجی بگید که توی IDM چقدر هست؟
پارس آنلاین برای شبانه آی پی عوض میشه؟ دیسکانکت میشه؟ یا با همون آی پی که قبل ساعت شبانه وصله میره توی ساعت شبانه؟ لطفا دقیق جواب بدید ممنون
دوست عزیز نصف شب فقط اینطوریه !نقل قول:
در ضمن اینا سیاستشونه که سرعت رو بیارن پایین !
حتی بعضی موقع ها هم خوب بود و شده 1 مگ بر ثانیه ( منظورم نصف شب ) !
سلام دوستان یه سوال فنی
من سرویس 3 ماهه 2 مگ دارم تقیبا 8 روزه این سرویس رو گرفتم سرعت دانلودم تقریبا شب و روز 450 هست ولی خط خونه مون قبل از اینکه adsl بگیرم نویز بسیار شدیدی داشت الان هم که adsl گرفتم باز همون مشکل نویز هست میخواستم خط مو رو 9 مگ ببندن ولی به خاطر مشکل خط نتونستن
الان سوال من اینه که خونه ما 2تا خط تلفن داره میتونم این سرویس 3 ماهه رو که رو اون خط دارم بزارم روی این خط چون این خط هیچ نویزی نداره و مطمئنم تا 9 مگ میکشه اگه میشه چه کارهایی باید انجام بدم؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دادا خطت نویز شدید دارد.
یه نفر لطفا جواب بدهنقل قول:
نه اگه شما خودت نت رو دیسکانکت نکنی از طرف پارس عوض نمیشهنقل قول:
من قبلا از پشتیبانی پرسیدم باید سرویستو بسوزونی و سرویس جدید بگیرین نصف مبلق قراردادم بهتون میدننقل قول:
:n04:نقل قول:
تو کجایی الان؟ ایرانی؟؟؟ نکنه یه وقت رفته باشی لاس وگاس.... :n10:
:n09:
ببین کدومش ارزون تره....:n02:نقل قول:
...
256 30 گیگ بیشتر منصفانه نداره... ولی به احتمال ریاد با 512 40-50 گیگ شبانه رو راحت میتونی دانلود کنی.....
سرعت شبانه های سرویس هاش فرق داره باهم ؟ مثلا سرعت شبانه 512 با 128 فرق داره؟
بلهنقل قول:
البته بودن دوستانی که مثلا با 128 سرعت شبانه 2 مگ رو داشتن ولی اینجور موارد استثنا هست وخیلی کم پیدا میشه
در ضمن همه چی بستگی به مرکز مخابراتی شما داره