من نمی دونم تو محل شما سرعت 3g همراه آخر چه جوریه ولی با سیم کارت usim محدودیت حجم 20 گیگ تو 3 ساعت برا من تموم میشهنقل قول:
Printable View
من نمی دونم تو محل شما سرعت 3g همراه آخر چه جوریه ولی با سیم کارت usim محدودیت حجم 20 گیگ تو 3 ساعت برا من تموم میشهنقل قول:
مشهدم سرعت 4g دو مگابایت هست و محدودیتش هم 60 گیگ تو سه ساعت هست ولی خوب تو منطقه ما سرعت از 2 مگابایت بالاتر نمیره که تا به الان بالاترین سرعت اینترنتی که تو عمرم تو ایران دیدم همینقدره البته فکر کنم دوستانی بودن تو تهران و کرج که تا 7 مگابایت سرعت دانلود داشتن و همه چیز بستگی به شلوغی منطقه از لحاظ کاربر داره ولی معمولا سرعت دانلود ایرانسل زیر 1 مگابایت نمیاد تو نسل چهارم. مودم هم ندارم از یو اس بی تترینگ گوشی استفاده میکنم ولی اگه طولانی مدت بخواین استفاده کنین به باتری گوشی آسیب میزنه چون همش در حالت شارژ قرار میگیره. جالبه رایتل بزور 700 کیلوبایت سرعت میده البته طرح دانلود مثل همراه اول و ایرانسل نداره، نوترینو همراه اول هم استفاده نکردم نمیدونم چطوره ولی میدونم که میگن همراه اول سرعت اینترنتش خیلی پایینه.نقل قول:
سلام
از این به بعد پست های بی ارتباط با آسیاتک پاک میشه
دوستان امروز بدون دانلود 1.5 گیگ حجم پریده کسی امروز ازش کم شده؟
راهی هست یشه بفهمید چه برنامه هایی حجم مصرف میکنن؟
دیگه دلیلی برای موندن تو آسیاتک نمی بینم
شبانه ندارد
پینگ فاجعه ، سرعت پیچ باز کردن افتضاح
محدودیت سرعت حتی از سرور داخلی آسیاتک
قیمت فوق العاده گران
حجم خوری
ترافیک گران
سلام
256 ساعت رایگان چند کیلوبیت سرعت دانلود میده؟ کسی اگه سرویس 256 داره لطف کنه بگه
به احتمال خیلی زیاد همون 256 یعنی 32 کیلوبایت ولی اگه خیلی خوششانس باشی سرعت درون شبکت محدود نباشه که بعید میدونم مخصوصا بعد از گرون شدن سرویسانقل قول:
اولش یه فحش نون و آبدار باید به اینترنت ملی (محدود به زبان بیزبانی) داد دوم یه فحش دیگه به مایکی با این ویندوزش که هزار جور مرض داره و کاربر عادی فقط باید اعصابش خورد شه اگه ویندوزت 10 هست برو تو تنظیمات وای فای مربوطه و گزینه meterd connection رو فعال کن تا ویندوز حالیش شه نت مفت تو ایران وجود ندارهنقل قول:
کاش این گزینه برای هر شبکه وای فای که وصل میشی به طور پیشفرض فعال باشه اگه اینطور بود 650 مگ اینترنت ایرانسلمو امروز نمیخورد. :n35:
برنامه netlimiter را نصب کنید، با این برنامه هم میتوانید میزان مصرف برنامه ها را ببینید و هم دسترسی آنها به اینترنت را محدود یا قطع کنید.نقل قول:
مممنون دوست عزیز net balancer نصبیدم با وجود غیر فعال بودن اپدیت ویندوز و همه چی باز این svchost.exe میخاست دانلود کنه بلاکش کردم امیدوارم چیز مهمی نباشه:n01:نقل قول:
آسیا تک رسما فاتحش تو رشت خوندس
سرعت دانلود شبانه (هر سرویسی از 128 تا 10mb)زیر صد هستش
جالبه که وقتی زنگ زدم پشتیبانی گفتش دیگه ربظی به مبزان دانلود نداره شبا دو تا هشت سرعت کاهش پیدا میکنه.
من رسما خط جمع آوری و تا شنبه شاتلی میشم.
من دیگه برم تاپیک شاتل:n02::n02::n02::n02:
نمیدونم به شانسه یا هر چی اسیاتک ما فعلا خوبه
چن روز پیش هم رفتم 96 گیگ 15 ماهه تمدید کردم راحت:n01:
این طرح هایی که 96 گیگ هست که 90 گیگ در سه ماه باید استفاده کرد رو چون ترافیک خریداری شده و ساعت رایگان نداره با بیشترین سرعت میدن که زودتر 90 گیگ تمام بشه اما رایگان ها رو کاهش میدننقل قول:
اره خب حداقل 3 ماه راحتم بازی و تیوب براههنقل قول:
بعدشم یه حجم دیگه میخرم و 12 ماه دیگه با فول سرعت نت دارم باقیشم با ایرانسل سر هم میکنیم میدیم بش بره:n02:
بدرد نمیخوره بعدشم اصلا مشخص نیست ایرانسل طرح دانلود ساعتی نامحدودش رونگه داره یا نهنقل قول:
سه ماهه انداختن بهت بهتر بود مال های وب رو میگرفتی 360 گیگ 250 تومن یه سال راحت بودی یا مال شاتل 18 ماهه 144 گیگ 90 تومن یا صبانت ..... آسیاتک خرابه فعلا وضعش سرویساش اصلا به درد نمیخوردن مارو نبین برکت آ مثل آسیاتک و صبحانه هست برامون.:n02:نقل قول:
ویرایش........
دوستان برین و تو نظرسنجی شرکت کنین. سوالاتشون بدک نیست
[In reply to کانال رسمی آسیاتک]
به منظور دریافت نظرات و نیازهای مشتریان در خصوص سرویس های ارائه شده آسیاتک، فرم نظرسنجی طراحی سرویس در باشگاه مشتریان ایجاد گردیده است. لطفا با شرکت در این نظرسنجی، ما را در طراحی سرویس های متنوع برای خانواده بزرگ مشتریان آسیاتک یاری فرمایید. مراحل تکمیل فرم نظرسنجی به شرح ذیل می باشد:
1- ورود به باشگاه مشتریان آسیاتک
2- مراجعه به صفحه نظرسنجی ها
3- تکمیل فرم نظرسنجی میزان رضایت از طراحی سرویس
با تکمیل فرم نظرسنجی 50 امتیاز در پلن کاربری شما ثبت خواهد شد .
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] co
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت آسیاتک چرا اینطوری شده یا نمیاره یا ارور میده باشگاه هم میرم میگه اطلاعات ورودی اشتباه است مال شما هم اینطوریه؟؟
با اطلاع قبلی خریدم چون شبانه زیاد بدردم نمیخوره اون یکی سرویس ها هم حجم و سرعت خوبی ندارن....نقل قول:
کی حوصله تغییر شرکت داره
داداش به نظرت با در نظر گرفتم كليه شرايط بهترين انتخاب براي خروج از اسيا تر كدوم شركت هستش ؟نقل قول:
مهم كيفيت خط و اينترنت پايدار و پينگ پايين و اگر دانلود شبانه در حد 5 گيگ شبانه هم داشت كه چه بهتر
اين اسيا تك يه فيلم از اينستا بخواي ببيني ادم پير ميشه
عجيب هم شارژ خوري داره شديد !
حتما دارن سایت اپدیت میکنن من امروز صبح رفتم خوب بود کهنقل قول:
همشون تقریبا یکین ولی شاتل و آسیاتک از لحاظ کیفیت یه سروگردن بالاتر از آسیاتک هست آسیاتک بعضی وقتا واقعا مایه اعصابخوردیه سرعت تک کانکشنش وقتی تک رقمی میشه واویلاست شرکتای دیگه هم این مشکلو دارن ولی نه تا به این حد ولی لامصب این ایرانسل خیلی بالا کشیده خودشو سرعتش 50 مگابیت راحت میره تک کانکشن که نگو عکسا تو تله و اینستا اصلا معلوم نمیشه کی میان کیفیتش فوق العادست هر موقع با آسیاتک مشکل پیدا میکنم میرم با ایرانسل راحت کارم را میفته حیف مودماش گرونن و این اواخر هم با فشاری که سرکتهای درپیت آوردن سرویس 100 گیگ یکسالشو برداشته کرده 6 ماهه ولی بازم نسبت به چیزی که تحویل میده فوق العادست این سرویس جدید td-lte هم که نگم بهتره... :n21:نقل قول:
آقا چرا اینجوری شده، به مدته کلا پینگ افتضاح شده
واسه شما هم اینطوریه؟
چون خط کافو هست فقط از آسیاتک میتونم استفاده کنم اینم که پینگ افتضاح :n21:
جریان رنج جدید ip 100 چیه که بقیه رنج ها مرخص شده؟
نمیدونم این چند روزه چه غلطی دارن میکنن قطعی زیاد شده تغییر ای پی زود زود و خود به خود انجام میشه کیفیت بالا پایین میشه بعضی وقتا عکس تو تلگرام جون میده تا بیاد بعضی وقتا عادی میشه نویز خط هم نوسانش زیاد شده. خدا به خیر بگذرونه :n27:نقل قول:
---------------------------------------------
وبسایت آسیاتک کلا به فنا رفته این چیه زدن؟؟؟؟ :n21:
سلام امروز بعد مدتها امتیازم تو پنل به پین با ارزش 3 گیگا بایت رسید با خوشحالی گرفتم وقتی وارد می کنم پیام میده "شماره پین وارد شده صحیح نمی باشد" اینم از خوش شانسی ما!!
تو سایتش آموزش نحوه استفاده از پین هست طبق اون جلو برو نباید مشکلی یاشه اگه نشد زنگ بزن ۱۵۴۴ ببین چی میگن الآن شبه همشون آقا هستن مثل خانوماشون نفهم نیستن.نقل قول:
قبلا برا خودم و دوستم زدم می دونم چه جوریه الان زنگ بزنم چی بگم ؟نقل قول:
الان زنگ زدم پین به کارشناس دادم گفت مشکل داره به اسیاتک ایمیل کن مملکت داریم
این گیگ باکس گرفتم اگر حجمش تموم بشه میتونم دوباره بخرم؟ زمان مونده هنوز
دوستان یه مدت اینترنت نداشتم اما دیشب می خواستم تمدید کنم رفتم سایت اسیاتک دیدم کلا تعرفه ها عوض شده مثل اینکه خبری از دانلود رایگان از ساعت 2 تا 8 صبح نیست
بعضی از سرویسها جلوش نوشته 2 تا 8 صبح نامحدود ایا این همون اینترنت 2 تا 8 صبح رایگانه یا بازم می خوان به نحوی دزدی کنن؟
شبانه رو سرعتش رو اوردن پایین فوقش شبی 1.5 الی 2 گیگ دانلود بکنینقل قول:
ممنون دادشنقل قول:
منظورم این بود که اگه سرویسهایی که جلوش نوشته نامحدود بخرم از ساعت 2 تا 8 صبح از ترافیک اصلیم کم میشه؟ ینی رایگانه ؟
رایگانه این ساعت ولی خوب سرعتش کم شده فرقیم نداره سرعت 10 مگ بگیری یا 2 مگ شبانه کلا سرعتش بین 100 تا 120 هستنقل قول:
البته بستگی به شانس هم دارم بعضی ها چون تو محدودشون تعداد کاربرای آسیاتک اندکه جز محدودیت سرعت تو ساعات رایگان قرار نمیگیرندنقل قول:
قبلا شانسی بود الآن احتمالش خیلی خیلی کمه باشه هم بزودی محدود میشهنقل قول:
منو راهنمایی می کنید؟نقل قول:
بله می تونید بخرید ولی زمانش هم دوباره ریست میشهنقل قول:
فرق دارهنقل قول:
سرویس 8 مگ شبانه سرعت دانلود رایگان 1 مگ هست وبرای سرویس 10 مگ سرعت دانلود روی 2 مگ (250) هست.(البته این منطقه)
اسکایپ رو ترکوندند؟