خدا بهت سلامتي بده.نقل قول:
حالا يعني مخابرات اينقدر بد بود كه ما رو تنها گذاشتي؟!!
130 هم شد سرعت؟ شبانه هم كه ساعتي 200 مگ مي گيره شبي يه گيگ!
Printable View
خدا بهت سلامتي بده.نقل قول:
حالا يعني مخابرات اينقدر بد بود كه ما رو تنها گذاشتي؟!!
130 هم شد سرعت؟ شبانه هم كه ساعتي 200 مگ مي گيره شبي يه گيگ!
سلام
از دوستان اگر کاربرانی تمایل به داشتن تاپیک اینترنت استان خوزستان دارند لطفا به من اعلام کنند
با تشکر
موافق داشتن تاپیک "اینترنت ADSL استان خوزستان" هستم.نقل قول:
سلام محمد عزیزم.نقل قول:
این پست رو ندیدی ظاهراً:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته ی آخر اینکه من الان فقط سرویسی میخوام که مداوم برقرار باشه با سرعت بالای 100.همینی که دارم واسم کاملاً کافیه.نقل قول:
به به ایمان خان.از این ورا؟:n18::n05:
من از خود نمایندگی پارس انلاین پرسیدم که 1مگ سرعت دانلود روزانه و شبانش تو اهواز چنده گفت:شبانه100کیلوبایت و روزانه تا 500 هم میره.اگه الان با 512 اینقدر میکشی که خیلی خوبهنقل قول:
آره.دوست خودمم همینجا 1مگ داره سرعت دانلودش روزانه 450 هستش.نقل قول:
نکته ی جالب توی سرویس 128 نامحدودشه که 20 گیگ اول رو با پهنای 1مگ بهت میده و بعدش میشه 128.ماهیانه 25 تومن.
فدای تو داداش:n16:نقل قول:
2مگ:n21::n21::n21::n21:-محدود-دیگه شنبه میرم تخلیه میکنم تا اون موقع که تخلیه بشه ضحی هم پورت خریده:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن باش فرقی نمیکنه وقتی پهنای باند مخابرات باشه همینه تعویض نمایندگی چه فرقی میکنه اخه ؟حالا یعنی هر کی ضحی داره سرعتش نمیاد پایین ؟نقل قول:
من که قبلا ضحی بودم الان وقتی مقایسه میکنم میبینم اونجا خیلی بهتر بود هم پشتیبانیش بهتر بود هم قطعی هاش کمتر بود هم ملی نمیشد هم رو 3مگ بسته بود و وقتی سرعت خوب بود speedtest میزد2.25مگ الان تو بهترین حالت speedtest میزنه 1.75 مگ.512فامیلمونو دیدم داره 140کیلوبایت سرعت میده اومدم ماناماد فکر کردم برا همه اینجوریه.از بس شرکتشون خلوته هر روز هی دان استریمارو دستکاری میکنن سرویس 2مگ گرفتم دان استریممو بست رو1مگ 3روز رو1مگ بود و هی میگفت عددای تو مودم اشتباهن تا بعد از20بار زنگ زدن گذاشت رو 2مگ فکر کرده مردم هالوننقل قول: