اینترنت دوباره خراب شد من از زورconnected شدم
Printable View
اینترنت دوباره خراب شد من از زورconnected شدم
سلام
آقا من dl میکنم speed 256kb دارم از سایت ahangfa یا سایتهای دیگه speed دانلودم زیر 10 kb است
اما سایت ایرانی مثل ------ speed بالای 30kb که درسته چی کار کنم
شما از چه سایتی فیلم میگیرید که سرعت داره یا به قولی سرور dl ماله ایرانه؟؟؟؟
ممنون اگه ج بدید
دوستان وظعیت سرویسهای 128,256 نامحدود مخابرات چطوره؟!؟تقریبا سرعت دانلود چنده و آیا ثابتِ؟
و وظعیت پینگش چه طوره؟!؟
پیشاپیش ممنون
دوستان بین حسابگر و پارس انلاین کدوم برم سرعت بالا و پینگش پایین باشه ؟ برای 1 مگ محدود میخوام .شرکتی دیگه خوب هست ؟
این مخابرات دیگه جای موندن نیست سرعت داغونه هی قطع وصل میشه پینگ بالاست :n21::n21::n21::n21:
من الان از پارس آنلاین سرویس میگیرم سرویس 128-4 گیگ+1گیگ رایگان سرعت دانلودم تا چند وقت پیش تا ساعت 11صبح 240-250 بود ولی الان چند روزه سرعتم خیلی افت کردهنقل قول:
باز خوبه چند روز خراب شده مخابرات تو 1 سال حساب کنیم 2 3 ماهش خوبه بقیش خراب بوده .نقل قول:
پارس! من الان 4 ماه از مخابرات رفتم اصلا پشیمون نیستم....
دوست خوب و گرامینقل قول:
سرویسهای نا محدود مخابران اصولاً برای کسایی مناسبه که اهل دانلود یا وبگردی سنگین باشند.
256 نامحدود سرعتی در حدود 32-35 و 512 سرعتی حدوداً 70-75 خواهند داشت
سرعت دانلود در صورت استفاده از نرم افزارهایی مثل IDM (8 یا 16 کانکشن) و گاهی استفاده از چند لینک دانلود همزمان در سقف سرعت قرار خواهد داشت.
در مورد پینگ ؛همونطور که بارها گفته شده از نظر پینگ و کیفیتی که برای کارهایی مثل بازی انلاین یا اسکایپ یا سی سی*کم و ... مورد نیازه ابداً در سرویسهای مخابرات وجود نداره
نقل قول:
شما محدود دارید یا نا محدود؟
مشکلتون رو دقیقتر توضیح می فرمایید؟
دوستان مدتی هست که سرویسهای محدود مخابرات دیگه مثل قبل نیست و سیاست جدیدشون توجه به سرویسهای نامحدود هست دوباره
پی نوشت : اون قدیمها هم مخابرات اصولاً تاکیدش بر نامحدود بود و کلاً محدود ارائه نمیداد
نقل قول:
1 مگ محدود حسابگر که من دارم به طور متوسط 350 هست تا 450 هم میره
پینگ هم 140-160 هست بدون تایم اوت(از 4.2.2.4) قعطی هم تو کارش نسیت
نقل قول:
سرعت ساعات رایگان حسابگر 350- 450 هست؟
از خوب هم خوبتره ...
ممنون از اطلاعاتتون . حتماً اطلاع رسانی رو ادامه و تصاویری از سرعت دانلود در ساعات رایگان و تستهای اسپید تست در اون ساعات هم قرار بدید تا مکملی باشه برای اطلاع رسانی ارزشمند و زیبای شما.
:n16: