امروز یه ضربه خورد به لپ تاپم ویندوز بالا نمیاد وقتی ویندوزم نصب میکنم الان رفت واسه نصب ویندوز همه چی راحت نصب میشد که یوهو این ارورو داد windows could not apply unattend setting drung pass [offline servicing
چیکار کنم تورو خدا؟؟؟
Printable View
امروز یه ضربه خورد به لپ تاپم ویندوز بالا نمیاد وقتی ویندوزم نصب میکنم الان رفت واسه نصب ویندوز همه چی راحت نصب میشد که یوهو این ارورو داد windows could not apply unattend setting drung pass [offline servicing
چیکار کنم تورو خدا؟؟؟
تعداد رو زده 1 ارورنقل قول:
ارور دوم یا از بدسکتور است یا delay sector
من هارد لپ تاپم که بدسکتور گرفته بود را دادم دررست کردن . سوالم اینه با چه نرم افزاری بدسکتور هارد رو تعمیر میکنند ؟ و اینکه بدسکتورها برمیگرده یا خیر ؟
هم hdd regenerator هم low level format میشه بدسکتور رو تعمیر کرد البته فرمت سطح پایین اون سکتورها رو نادیده میگیرهنقل قول:
اسم نرم افرار هاش اینه؟نقل قول:
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4
نقل قول:
معمولا از همون hdd regenerator برای تعمیر بدسکتور استفاده میشه
ممنون . بعضی ها خوب کاسبی راه میندازن . مثلا برای رفع بدسکتور ازم ۶۰ تومن گرفت .نقل قول:
پس همیشه این نرم افزار رو نصب داشته باشم تا همیشه هاردم رو چک کنم
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4
سلامنقل قول:
آیا هارد اول قابل تعمیر هست؟
در مورد هارد دوم این کارها رو انجام می دم نتیجه رو می گم
یه سوال دیگه : من یه هارد اکسترنال وسترن 1 ترا خریدم وقتی از طریق usb به کامیپوتر وصل کردم 7 8 تا پوشه داشت این پوشه برای چی هستن؟
برای استفاده از هارد باید پارتیشن بندی بشه یا نه؟
ممنون
اون پوشه ها معمولا نرم افزاری برای ریکاوری و پسورد گذاری و بکاپ گیری و یک سری یوتیلیتی هارو دارهنقل قول:
میتونید یک پارتیشن داشته باشید میتونید چندتاش بکنید این دیگه طبق میل خودتونه در هر دو صورت مشکلی نداره
سلامنقل قول:
از چه طریقی می تونم پارتیشن بندیش کنم؟ مثل هارد های دیگه یا فرق می کنه؟
اگه پارتیشن بندی ش کنم این پوشه ها از بین می ره اینا رو کپی کنم یه جا یا نه نمی خواد؟