تنها راهش نصب ویندوز از نو هستش. من چندین بار با این مشکل مواجه شدم دلیلش هم ویروسی شدن ویندوز بود که بعد از ویروس یابی و پاک کردن ویروسها ویندوز موقع بالا اومدن logoff میشه.نقل قول:
Printable View
تنها راهش نصب ویندوز از نو هستش. من چندین بار با این مشکل مواجه شدم دلیلش هم ویروسی شدن ویندوز بود که بعد از ویروس یابی و پاک کردن ویروسها ویندوز موقع بالا اومدن logoff میشه.نقل قول:
راحتت کنم:31:؟نقل قول:
1- اصلا و ابدا آپدیت ویندوز رو نریز. مگر اینکه بدونی داری آپدیت امنیتی میریزی و اون آپدیت امنیتی حیاتی باشه، در غیراینصورت اصلا و ابدا آپدیت نریز.
2- ویندوز رو از اول بریز و با این ویندوز خداحافظی کن چون حتی اگه تمام برنامه ها و آپدیت ها رو پاک کنی شاید فقط یکم ویندوز بهتر بشه، شاید.
3- موفق باشی:11:
لطفا گمراهی نفرمایید:11:نقل قول:
جواب کامل رو بهشون گفتم، با استفاده از reapir میشه درستش کرد.
يه نكته اي رو در تكميل فرمايشات دوستان اضافه كنم : شما وقتي از قسمت داخلي هارد به خارج حركت مي كنيد بر عكس سي دي و دي وي دي سرعت خوندن كم مي شه! پس به تبع اين قضيه ويندوزي كه در درايو C هست از ويندوزي كه در درايو G هست به مراتب سريع تر لود خواهد شد حتي اگه هيچ برنامه اي نداشته باشه. براي شما بهترين كار اينه كه ويندوز درايو C , G رو پاك كني و از درايو G به درايو C كوچ كني و اون جا ويندوزت رو نصب كني.نقل قول:
موفق باشي.
با سلام
من یه ویندوز ایکس پی رو سیستم نصب کردم و نصبش کامل شد و هیچ مشکلی نداره.
اما وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم وارد ویندوز نمیشه و یه پیغام میده که سی دی ویندوز را گذاشته و اینتر را بزنید.
وقتی این کار رو میکنم درست میشه.
یعنی بعد از اینکه سی دی ویندوز رو میزارم و اینتر رو میزنم گزینه های بوت از روی سیستم عامل های مختلف رو نشون میده.
مشکل چیه؟
تاحالا همچین چیزی ندیدم! اگر میتونی یه عکس از روی اون صفحه بگیر و اینجا بزارنقل قول:
سلامنقل قول:
شما برین به Setup بایوس (با زدن Delete هنگام بوت شدن) و از تو منوی بوت هارد رو به عنوان بوت اول یا دوم انتخاب کنین
سلام دوستان خسته نباشيد ويندوز من از ديشب نرمافزارهاي winrar و babylon و چند تا بازي رو ... رو اجرا نميکنه و سيسم هم زماني بالا مياد خطاي ereg ميده نميدونم چه کار کنم لطفا کمک کنيد
سلامنقل قول:
اگر میتونین متن ارور یا یه عکس ازش بذارین!
برنامه ها رو که اجرا میکنین پیغامب دارین؟
WinRAR archiver has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Ashampoo Burning Studio 10 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
اين دو تا پيام يکي نرم افزار winrar يکي ashampoo
براینقل قول:
چی ؟نقل قول:
خطاي ereg ميده