نقل قول:
این کلیپ:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=Fg9-z_m1YPI
Printable View
نقل قول:
این کلیپ:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=Fg9-z_m1YPI
در مورد فرستنده fm...من صدای n78 رو با فرستنده fm شنیدم...کیفیت جالبی نداشت...به نظر من ارتباط استریو بلوتوث خیلی بهتر از فرستنده fm هست...اولا چون اطلاعات به صورت دیجیتال فرستاده میشوند نه آنالوگ در فرستنده fm ( آنالوگ قابلیت نویز پذیری داره )....دوما برد بلوتوث حداکثر 10 متر هست ولی فرستنده fm حداکثر 3 متر...سوما فرکانس بلوتوث 2400 مگاهرتزه ولی فرکانس fm حداکثر زور بزنه به 108 مگاهرتز میرسه...قطعا میدونی که هر چقدر ارتباط دارای فرکانس بالاتری باشه اطلاعات سریعتر مبادله میشوند.نقل قول:
هم اکنون هم که اکثر دستگاه های پخش کننده ماشین و سینماهای خانگی دارای بلوتوث هستند پس چه دلیلی داره که از چنین ارتباط ضعیف و بی کیفیتی استفاده کنیم...5700 هم که قابلیت ارتباط استریوی بلوتوث رو داره.:8:
کلیپ رو دیدم...جالب بود...ولی من حس میکنم پس از اجرای برنامه گالری رو با کلید ستاره * میچرخونه... دقیقا روی زمان 2:08 فیلم رو نگهدار...انگشتش رو روی دکمه ستاره میبینی ولی انگار سعی داره این حرکتش دیده نشه:21:نقل قول:
در ضمن این عمل تنها در گالری انجام میشد نه جای دیگه...اگر اینطوری که گفتم باشه به زحمت ساین کردن و نصبش و همینطور اجرا کردنش پس از هر بار خاموشی نمی ارزه:13:
فکر میکنم روش من ساده تره...در ضمن من در 5700 احتیاجی به این برنامه نمی بینم چون هنگام اجرای عکس و فیلم تنها با چرخوندن پایین گوشی به صورت تمام صفحه نمایش داده میشن و همینطور با کلید های مدیا پلیر راحت تر میشه با عکس و فیلم کار کرد...در ضمن در این حالت میشه گوشی رو روی میز گذاشت و به راحتی با زاویه ای مناسب به تماشای فیلم نشست:5:
چی بهتر از این:31:
آره درستهنقل قول:
من هم فکر می کنم با ستاره یا یکی از دکمه های پایین می چرخونه :31:
این که فقط واسه گالری :13: اون روشی که گفتی بهتره :31:
دوست عزیز lock code گوشی 5 رقمیه ولی این رمز 4 رقمیه .نقل قول:
مال شما چطور قبول کرد.
درسته الان lock code گوشی من 12345 هست اما من 12345 رو می زنم ,ولی 1234 می نویسه و میره رویrequsting :31::31::31:نقل قول:
نقل قول:مال من 4 رقمی هست مال شما 5 رقمیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::1 8::18::18:نقل قول:
نقل قول:
من میخوام مثل 95 گوشیم تو منو و جا های دیگه هم لاند اسکیپ باشه.
(البته به زودی میفروشم 81 میگیرم:8::5::8::5:)
میشه بپرسم چرا میخوای n81 بگیری؟ چه مزیتی توش دیدی؟نقل قول:
بچه ها کسی این برنامۀ Rotateme را سراغ نداره بد چیزی نیست با یک دکمه گالری لند اسکیپ بشه خوبه.اگه کسی داره لطفا لینکشو بذاره.نقل قول:
نقل قول:
شکلش 100000000000000000000 برابر بهتر از 5700 هست.
مخصوص انگیج هست.
خیلی دوستش دارم .:40::40:
البته تا 2 یا 3 سال دیگه فعلا 5700 من نو هست وقتی داغون شد میفروشمش.:27: