isp نمیتونه کمو زیاد کنه attainable rate رو ولی تجهیزات خراب isp میتونه کمش کنهنقل قول:
Printable View
isp نمیتونه کمو زیاد کنه attainable rate رو ولی تجهیزات خراب isp میتونه کمش کنهنقل قول:
تو پنل درخواست جمع اوری بدم خودشون زنگ میزنن پیگیری میکنن ؟ یا مجبورم حضوری برم ؟
اتفاقا توی پنل درخواست بدید اصلا رسیدگی نمیکنن! زنگ بزنید به بخش تخلیه 02182204030 داخلی 1،تا فرم تخلیه رو ايميل کنن.نقل قول:
فرستاده شده از TRT-L21Aِ من با Tapatalk
سلام
این پشتیبانی شون هم که انگار استخدام شده پاچه بگیره!
میگم چرا چند دقیقه پیش لینگ قطع شد!
میپه مارک مدلت چیه!
میگم چه ربطی داره، می پرسم چرا لینک قطع شد!
میگه نه وصله
میگم چند دقیقه پیش قطع بود
میگه نه وصله
میگم چند دقیقه.... پیششششش....
میگه کل دستگاه های توی خونه ت رو بکن تست کن!
میگم چه ربطی داره! ظاهرا بلد نیستی
میگه آره بلد نیستم!
این رو از کجا میارند؟
خوب وقتی لینک تو چند روز میپره مشکل از مرکز یا پورت بوده دیگه!
بالاخره تخلیه کردم اومدم مخابرات.پینگ مخابرات یه ذره انگار نسبت به پارس بده.مثلا 8.8.8.8 حدود 200 میلی ثانیه اس در صورتی که تو پارس فکر کنم حدود 140 بود.
در عوض کیفیت خطم تو مخابرات کمی بهتره از پارس.مودم حداکثر آپلود رو روی 2 مگ زده.ولی تو پارس حدود 1 مگ زده بود.سرویسم 4 مگ و تو اسپیدتست از 4 مگ هم بیشتر نشون میده حتی تا 5 مگ هم رفت.برعکس پارس که سرویس 2 مگ داشتم به 2 مگ به زور می رسید.البته این اواخر پارس اینطوری شده بود.
در کل سرعت لود صفخات و پینگ مخابرات ظاهرا نسبت به پارس کمی پایینه.مخابرات خوزستان دارم شاید مخابراتهای دیگه بهتر باشه.
سلام از دوستانی که کوچ کردن به شرکتای از نظر ترافیک و سرعت کدوم شرکت بهتره نسبت به هزینه ای که بالا بردن :n28:
مخابرات عالیه فقط میگم مشکل پینگ داره ظاهرا.البته من 4.2.2.4 رو پینگ گرفتم با پارس فرقی نداشت ولی 8.8.8.8 خیلی تفاوت داره در حد 60 میلی ثانیه.یه نگاهی به قیمتهای شاتل هم بندازید.من چون اهل گیم نیستم خیلی برام فرقی نداره پینگ.لود صفحات هم راضی کننده است.اینم بگم من مخابرات خوزستانم و اینقدر افتضحاحه پینگش.مخابرات تهران پینگش راضی کننده است.نقل قول:
شاتل رو یه نگاه بندازید.شاتل درصد گرون کردنش از پارس بهتره به نظرم.شاتل سرویس 2 مگ رو با حدود 35 گیگ میده 31 هزارتومن و اگر شبانه هم بخواین 10هزار اضافه میدید و میشه 41هزارتومن.
این پست رو هم نگاهی بندازید.بروزرسانی شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان همه سرویس دهنده ها گرون کردن ؟
8 مگ 150 گیگ بعلاوه 180 گیگ شبانه 54 تومن بود الان 90 گیگ بعلاوه 180 گیگ شبانه شده 60 تومن
60 گیگ ازش کم کردن و تازه گرونم شده
باید *** تو همچین مملکتی
از ما میگیرن میبرن واسه یه مشت عرب و بی هویت خرج میکنن.
اکثر ISP ها گرون کردن بقیم منتظرن از ریزش کاربر بقیه استفاده کنن مشتری بکشونن سمت خودشون اونموقع گرون کنننقل قول:
کیفیتم که روز به روز بدتر میشه همه جا
زنگ زدم همین شماره گفت ارجاع میدیم بهتون زنگ میزنننقل قول:
ولی کسی هنوز زنگ نزده !!!
فرستادن مخابرات یعنی؟