شما آدرس اون نماشگاه که لامبورگینی می فروشه رو داری؟ اون نمایشگاه که دوستمون داد رو می شناسم بغل safehouse هست من مال لامبورگینی رو می خوامنقل قول:
Printable View
شما آدرس اون نماشگاه که لامبورگینی می فروشه رو داری؟ اون نمایشگاه که دوستمون داد رو می شناسم بغل safehouse هست من مال لامبورگینی رو می خوامنقل قول:
نقل قول:
فکر کنم شما در مرحله ی 11 هستید...
وسط راه شما با ولد ( فکر کنم به طور خودکار) تماس می گیرید ، بعد ولدمیر میگه چون ماشینتون خیلی کثیفه ... اونو باید ببرین بشورین ... می برین کارواش که تمیر کنه ( تو نقشه علامت خاصی می آید ...) بعد هم آن را به ولد تحویل می دهید ...:20:
فکر کنم مرحله ی بعدی شما ، یک ماشین خفن لازم داره ... اگه خواستین این پرسرعت ترین ماشین ( تا آنجا) است...
آخرین خیابون شهر 1 ( کوچه ی کناری کوچه ی بولینگ ) یه توریسمو هست که توی عمارت هست ... خیلی خفنه ... ( البته تا اون زمان..) ... اون ماشین رو بردارید ... مرحله ی بعد تعقیب و گریز است ...:21:
به طور کلی چنین نمایشگاهی وجود نداره :41:نقل قول:
اگه پیدا کردید به من هم بگید...:21:
نه متاسفانه. من 2 نمایشگاه بیشتر نمی شناسم. یکی اونیه که معرفی کردم و دیگری اونیه که ماشین های ساده و ارزون می فروشه.نقل قول:
شما آدرس اون نماشگاه که لامبورگینی می فروشه رو داری؟ اون نمایشگاه که دوستمون داد رو می شناسم بغل safehouse هست من مال لامبورگینی رو می خوام
نمایشگاه لامبورگینی وجود نداره.شما باید تمام ماموریتهای برنی رو انجام بدید تا یک لامبورگینی به شما بده.
نقل قول:
البته یه دونه ی دیگه ام وجود داره ... همونی که استیو بهت می ده :2:
اونو که باید ببری تحویل استیو بدی.نقل قول:
كسي زنگ نميزنهنقل قول:
چند بارم خودم خواستم به ولد زنگ بزنم ولي گوشي رو ور نمي داره:41:
نه ... اون ماشین ها به طور کلی از کارخونه خریدن ....:21:نقل قول:
هر کدوم رو که خوشت بیاد و بذاری تو پارکینگ ...
من خودم دو سه تا لامبورگینی ور داشتم ...
به طور کلی تا وقتی که ماشین رو نبری تو گاراژ ... می تونه هر چند دفعه بر داری و نابود کنی ... چون بازم اونجاست...:5:
آخه یعنی من یادم میاد بود شایدم همون فراری رو دیدم ولی لامبورگینی سواری چه حالی میده موقعی که میریم به مراسم تدفین میریم برش می داریم حیف زد و خورد میشه نمی تونیم ببریمش نگه داریم:31:نقل قول:
اااا..... :eh:نقل قول:
مگه می شه ؟؟؟؟؟؟؟؟
خب کاری نداره که ... زنگ نزنه ... خودت ببر کارواش بشوره ... بعد ببر برسون ...
بازم اگه نشد ... احتمالاً اشکال از سی دیه ...
حیف که من تو پی سی ندارم وگرنه برات ردش می کردم ...