عطر واسه خانوم چهل ساله چی پیشنهاد میکنی؟ از سلیقش هم خبر ندارم
قیمت 40/50
بالا پایینتر هم اشکال نداره
Printable View
عطر واسه خانوم چهل ساله چی پیشنهاد میکنی؟ از سلیقش هم خبر ندارم
قیمت 40/50
بالا پایینتر هم اشکال نداره
چون سن ایشون بالا هست طبیعتاً می بایست عطری متناسب با سن بالا انتخاب نمود. مطمئناً عطرهای خنک (چون جوون پسند و مخصوص هوای گرم است) آبی (چون بیشتر مردانه، برای جوانان و مخصوص هوای گرم است) چوبی (چون مردونه هست) و مرکبات (ادکلون، چون سبک و دارای ماندگاری کم است) برای این سن مناسب نیست. در عوض نوت های سنگین، شیرین، مشکی، گل بو برای ایشان مناسب خواهد بود. لذا از دوستان آشنا با برند و قیمت تقاضا می کنم پیشنهاد بدهند.نقل قول:
شریف عطّار
سلامنقل قول:
جسارتاً منظورتون از بوی تلخ بوی مرکّباته؟
در خصوص عطرهای مردونه باید بگم نباید نت گل غالب باشه. چرا که عطرهایی که نوت گل در اون غلبه دارن، زنونه تلقّی می شوند. همچنین نوت های خوشمزه مثل نوت میوه ها (در ایران به فواکه معروفه) و نوت های خامه ای (که بوی خامه ی صبحانه می دهند) نیز مناسب نیست.
در عوض به ترتیب نوت های شرقی (اورینتال) مشک بو، چوب بو، کاجی، نوت های رسمی تری هستند تا نوت های خنک، آکواتیک، ادوکلن (مرکّبات).
شریف عطّار
دوست عزیز اگه میشه این کتابو یه جای دیگه آپلود کنید .نقل قول:
خدمت شما:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شریف عطّار
یک سری ادکلنهاو عطرهای هستند که جعبه دارند؛ سلفون دارند؛ مو نمیزنند با اصل ولی تقلبی هستند
یک سری عطرهای تقلبی هم هست که کنار پیادهروها میفروشند؛ نه جعبه دارند؛ و شیشههایشان هم به شدت زخمی است
یک آقایی هست روبروی پارک ملت دم پاساژ صفویه میایستد؛ بلو شانل ۱۱۰ هزار تومان میفروشد.
من خودم بارها دیدم پسرهایی زیادی ازش بلو شانل به این قیمت خریدند.
واقعن تعحب میکنم. یکی از مشخصات این عطرهای تقلبی این است که به شدت نشتی دارند
موقع اسپری کردن کلی محلول داخلش از درش به بیرون میریزد.
حالا اون شیشههایی که زخمی و شکسته و فونتهای پاک شده بماند
دیشب که داشتم رد میشدم دیدم کرید سیلور مانتین آوردهاند
پرسیدم چند؟ گفتند: ۱۷۰ هزار تومان
قیمت اصل این عطر خوشبو در تهران هست ۵۴۰ هزار تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم؛ الور شانل قیمتش گران بود؛ بالای ۳۰۰ توماننقل قول:
ولی الان یکی از سایتها دارد ۱۰۰ میلش میدهد ۲۳۵ تومان
نیمه شب در پاریس نمیدانم؛ به نظرم عطر مردانه نباید پرفیوم باشد
شما شانل را هم نگاه کنید هیچ کدام از کارهای مردانهاش پرفیوم نیست
ادکلن است
و علیکم ،نقل قول:
بیشتر چوب و قهوه و .... منظورم بود نه مرکباتی! حالا کدوم یکی از این نوت ها خاص ترن؟
ببخشید بی هوا میام وسط بحث:sq_24:ولی بنظرم بوی قهوه و اینا خاصتره نسبت به مرکبات! چون عطرای مرکباتی خیلی بیشتره اما قهوه کمتر! چیزی هم که کمتر باشه بنظر خاص تر میرسه:sq_25:((نظر شخصی بودنقل قول:
))
به نظر من هم بوی قهوه خاص تر از چوب و مرکّبات است. همچنین سنگین تر و مناسب تر برای مراسم های رسمی و برای میان سال ها و مسن ها هست.نقل قول:
شریف عطّار