نقل قول:شما توی انتن دهی مشکل ندارید . این عکسی که قرار دادید نشون میده سیگنال آنتن 80 درصد رو داریدنقل قول:
Printable View
نقل قول:شما توی انتن دهی مشکل ندارید . این عکسی که قرار دادید نشون میده سیگنال آنتن 80 درصد رو داریدنقل قول:
واقعا که....روانی شدم نفهمیدم آخر چی بگیرم؟فروم ایرانسل ملت مینالن__اینجا همه زار میزنن__adsl همه فحش میدن حالا این همه دنیا از کجا اینترنت پرسرعت استفاده میکنن خدا میدونه یعنی تا به ما رسید همه اینا شدن آشغال؟؟؟
سیسیکمم رو با gprs ایرانسل با 90%رضایت راه انداختم(با سرعت دانلود 6-7 کیلو برثانیه و پینگ بالای 600-700) میخواستم adsl بگیرم ولی فیبرنوری هستم حالا هم که اومدم مبین بگیرم اینجا رو دیدم اینجوری....یعنی مبین اینقد از اون شرایط gprs که گفتم بدتره؟؟؟؟ قصدم خرید یه اکانت 512 6 ماهه با یه مودم بیرونی بود... فقط آنلاین بودن 24ساعته میخوام.... اگه میشه بیشتر دوستان اهوازی اعلام وضعیت کنن....منطقه فاز 1 پادادشهر و منطقه گلستان
درضمن طبق مکاتبه ای که با مبین داشتم واسم ایمیل اومده کارشناس هامون دارن بررسی میکنن واسه افزایش مناطق تحت پوشش و افزایش سیگنال دهی در اهواز....... امیدوارم(که نیستم) حقیقت داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی نشد یک هفته کامل درست حسابی کار کنه آدم با اینترنت :دی بعد از اون ماجرای قبلی :
که خود به خود درست شد و به 3 چراغ برگشت ، حالا ساکس کار نمیکنه ، با وی پی ان هم نمیتونم عکس یا چیزی آپلود کنم !نقل قول:
الان من چی بگم !؟
چیکارشون کنم ؟!
:دی
سلام من میخوام مودم کله قندی مبین نت را روی ویندوز xp بیارم اما اصلا کانکشن نیست توی سون خودش پیدا میکرد اما اینجا چجوری میشه من بلد نیستم کمک کنید
مطمئن باش gprs از مبین بهتره مخصوصا شبها. اگر مجبوری وایمکس بگیری از بین ایرانسل و مبین نت، ایرانسل رو انتخاب کن من ایرانسل هم دارم و وضعیتش به مراتب از مبین بهتره. حداقل پشتیبانیش بهتر جواب میده. gprs شو که داری و راضی ای.نقل قول:
سلام همشهری !نقل قول:
اگه شرایطت اینه برو بگیر، دودل هم نباش.
اینجور که من متوجه شدم مبین نت در اهوار مشترک زیاد داره. درسته ناراضی هستیم، ولی از GPRS بهتره.
من هم یه مدت از GPRS ایرانسل استفاده کردم. ساعت شلوغی با 3 کیلوبایت و حتا کمتر دانلود میکردم و ساعت خلوتی با 16 تا20.
ولی الآن با مبین بیشتر مواقع با 64-5 دانلود دارم. مسأله اینه که توقع نداریم مثلاً شبها که مجانیه سرعت سرویس512 بیاد روی 20؛ وگرنه در بدترین حالت از GPRS بهتره.
وایمکس ایرانسل هم در اهواز زیاد مشتری داره. برو ایرانسل بگیر؛ گمون کنم بهتر باشه.
آقا این پشتیبانی تهران خیلی پر رو هست فکر می کنه ما با لیسانس نرم افزار نمی فهمیم بیت و بایت چیه دختره شروع کرده به توضیح دادن بیت و بایت بعد منم باز گفتم چرا انقدر سرعت کم شده دوباره شروع کرد به توضیح دادن بیت و بایت:27:
رسما ملت رو اسکل گرفتن
[QUOTE=MaysamMaysam;7002897]از این آدرس فریمور رو بگیر و بزن به مودمت، ورژن 1.5.1 است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ------
اقا ممنون فقط منظورتونو از بزن به مدمت نفهمیدم
میشه بیشتر توضیح بد ین
دقیقا حرف شما رو قبول دارم. اینا هیچی حالیشون نیست :10:نقل قول:
ای بابا! مگه شما دل نداری؟نقل قول:
طفلی خودش تازه یاد گرفته؛ خواسته یه اظهار وجودی بکنه. شما هم باید تحویلش میگرفتی.:27: