بچه ها كسي مي دوني رتبه بندي كنكور بر چه اساسيه؟؟ بر اساس ميانگين درصداست ( با احتساب ضرايب) يا اگه كسي درس سخترو بالا تر بزنه رتبش بهتر مي شه؟؟يعني فرق مي كنه 1 سوال عربي وقتي عربي سخته بزني يا يك سوال زبان؟؟
Printable View
بچه ها كسي مي دوني رتبه بندي كنكور بر چه اساسيه؟؟ بر اساس ميانگين درصداست ( با احتساب ضرايب) يا اگه كسي درس سخترو بالا تر بزنه رتبش بهتر مي شه؟؟يعني فرق مي كنه 1 سوال عربي وقتي عربي سخته بزني يا يك سوال زبان؟؟
نه ...ارزش همه سوالا یکسانه...!نقل قول:
رتبه بندی هم فکر کنم براساس همون میانگین درصدا باشه که البته این به سختی و اسونی کنکور هر سال بستگی داره...مثلا سال پیش با میانگین درصد 42 رتبه ات حدود 6000 میشد اما سال 87 با میانگین 45 رتبه ات 6000 میشد!:46:
من از روي CD انتخاب رشته ميانگين درصد 2 نفرو حساب كردم معدلشون هم تاثير دادم اما با اين كه يكيشون حدود 1% از اون يكي ميانگينش بهتر بود رتبش حدود 2.5 برابر بود!!نقل قول:
رتبه بندی کاملا براساس تراز هستنقل قول:
تراز هم که هم به درصد خودت بستگی داره هم به درصد بقیه
شما به این عکس نگاه بندازی متوجه میشی دوست من
کد:http://www.freezpic.com/pics/fa23e750bb7e8f00dbe97954c3d49adb.jpg
سنجش جامع 3
ادبیات 69.3
عربی 69.3
دینی 54.6
زبان 42.6
ریاضیات 75.15
فیزیک 88.8
شیمی 68.57
رتبه بر اساس ترازه
تراز هم به اختلاف درصد شما از درصد میانگین توی اون درس بستگی داره
مثلا درس دینی چون میانگینش بالاست اگه یه درصد نسبتا بالایی بزنین اونقدری تاثیر نداره چون اختلافش از میانگین کمه
ولی اگه عربی رو بالا بزنین چون اختلافش از میانگین زیاده تراز خیلی بالاتری میده(با اینکه ضریبش کمتره)
آخرم میانگین ترازهای هر درس با احتساب ضریباشون تراز کل میشه
سلام به همه من 5 شنبه عصر آزمون قلمچی رو دادم
و میدونستم که سوالا واقعا سخت بود مخصوصا عمومی ها ولی نیومدم بگم که استرس نگیرین
اختصاصی ها رو هم خراب کردم رفت
دیروز بعد از سی و چند بار آزمون دادن(سال قبل و آزاد و علمی و قلمچی پارسال و امسال و...) اتفاقاتی افتاد که سابقه نداشته سر اولین سوال ادبیات حساسیتم اود یا عود کرد نمی دونستم سوالا رو حل کنم یا حواسم به آبریزش بینی باشه در کل وضعیت عجیبی بود تا وسطای عربی که دیگه رفع شد تازه گلاب به روتون دست به آب هم رفتم:31:
نکته جالب اینه که در طی 12 سال درس خوندن تو مدرسه کلا 10 بار دستشویی نرفتم ولی ایندفعه نشد دیگه:31:
نقل قول:خوب شما گفتی قبل از جلسه خوردی.معمولا هم امتحانات استاندارد ومهم ساعت 8 شروع میشند نه ساعت 10:31::31:نقل قول:
خوب راستش رو بخوای من یک بار Hype مشکی قبل از جلسه خوردم تاثیر خوبی داشت
سلام دوستان کنکوری ، من هر چی میگردم سوالای کنکور سراسری 85 تا 88 با کیفیت رو نمیتونم پیدا کنم (برای چاپ) ،سوالای خارج کشور رو از سایت کانون دانلود کردم ، ولی داخل کشور رو ندارم، برای چاپ میخوام ، میخوام آزمون جامع تو خونه از خودم بگیرم ، شما میدونید از چه سایتی میتونم گیر بیارم ؟ پیشاپیش از لطفتون متشکرم
امروز شبه آموزش ترکونده بودا!!!مهندس مهربان و دکتر اناری واقعن دمشون گرم! کارگاهشون هم باحال بود کلی خندیدم:31: این مهندس مهربان چه آمار خفنی داد ؟! چندتا تست کنکور گفت که از تمرین + قضیه کتاب دیفرانسیل اومده کسی اینارو یادداشت کرد یه قضیه گفت که امسال به کتاب اضافه شده کسی میدونه کدومو گفت ؟! چه اشتباهی کردم یادداشت نکردم!!!اونور افتتحایه جام جهانی بود حواسم فقط یه لحظه پرت شدا!!!:41::41:
این بهبودی هم تو نوع خودش جالب بود رتبه های سنجش : سنجش 1 ، 1000 خرده ای سنجش 2 ، 4000 خرده ای و سنجش 3 ، 6000 خرده ای !!! اخر سر هم با رتبه 601 مکانیک امیر کبیر قبول شده به این میگن یه پشتکار عالی!!!هنوزم وقت هست:46:
راستی دکتر اناری گفت گرامر کنکور اینا مهمه درس 4 + 8 پیش + درس 5 + 6 سوم و مبحث " ربط "مهمه الان هم پیشنهاد کرد حداقل روزی یه ساعت زبان بخونیم به این صورت که یه ربع واژگان یه ربع گرامر نیم ساعت هم آزمون اینم واسه کسایی که برنامرو ندیدن:46:
آزمون امروز به کلی منو از هرچی کنکوره نا امید کرد !!! نمیدونم تازگیا چرا تمرکزم به صفر میل میکنه...:41: