سلام دوستان...
2 تا سوال دارم یه پیشنهاد...
اول پیشنهادو بگم: دوستانی که فیزک 3شون نسبتا در سطح فابل فبولیه...برای قوی شدن در این زمینه کتاب فیزیک 3 سبز رو از دست ندین! چون من بعد تموم کردن سبز واسه فیزیک 3 خیلی گشتم که آخرشم الگو رو گرفتم! ولی واقعا به پای سبز نمیرسه...اینو کلا گفتم که بهترین کتاب و به قول خودشون انقلابی تو کتابای فیزیک کنکوره...هم شکلک هاش باحاله هم فن بیانشون . خلاصه همه چیش...
نمیگم تست غیر استاندارد نداره ولی کلا از خیلی کتابا دیگه کمتره...
حالا یه چیزی من این سبز رو 2 هفته پیش تموم کردم و میخوام یه کتاب خفن بگیرم مث سبز(که البته نیست!) ولی نزدیک به اون...بهترین بعد سبز...نمیخوام سخت ترین باشه...میخوام استاندارد ترین باشه...پاسخ تشریحی توضیحی هم نمیخوام فقطط فرمول باشه کافیه..ولی درجه اول استاندارد بود مهمه برام...چند تا پست بالاتر کفته بودن فیزیک فار هم خوبه...فیزیک 3 داره؟
پیش رو فصل اول با سبز زدم خوب بود....با همین ادامه بدم یا فار بهتره؟!(واسه بار اول).
یه کتاب هم واسه آموزش دیفرانسیل میخوام...یه چیزی باشه خفن...میکرو گاج رو دارم تسته...فائق هم تسته...میخوام یه جوری بشه که آموزشو خوندم بعدش از این کتابایی که گفتم تست بزنم...
یه سوال که شاید به این تاپیک مبوط نباشه!
از کجا میتونم برنامه های مشاور گزینه 2 (پور دستمالچی) که در مورد نحوه ی خوندن هر درس بود رو بگیرم؟!حدود هفته پیش....
منظورم اینه که بخرم...آخه اینترنتم ذغالیه!
یه کتاب هم واسه تست ادبیات 3 معرفی کنید...ممنون...[COLOR="Silver"]