فک کنم نویز خطتون بالاسنقل قول:
چرا با 1544 تماس نمیگیرین؟
Printable View
فک کنم نویز خطتون بالاسنقل قول:
چرا با 1544 تماس نمیگیرین؟
نویزش که تو عکس مشخص بود بالا نیستنقل قول:
زنگ بزن 1544 احتمالا باید پورتت رو عوض کنن
با سلام
بچه ها من الان از داده گستر عصر نوین ( نوین نت ) اینترنت دارم و الان هم ۹ گیگ از ترافیکم مونده و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان میخوام شرکتم رو عوض کنم بیام سمت آسیاتک (سایتشون که اصلاُ به روز نبود و ناصحیح بود اطلاعاتش و ضریب اشتراکشون هم ۱ به ۴ ه و بر خلاف نوین نت که 1 به 10 ( البته سرویس های محدود )
از نظر قطعی و سرعت دانلود عادی در روز و رایگان شبانه در چه وضعیت و کیفیته ؟ ( نت توی ۶ ماه بهترین اراءه دهنده اینترنتی بوده که توی استفاده چندین سالم از اینترنت باهاش رو به رو شدم ) - استان گلستان هم هستم
به نظر دارندگان سرویس آسیاتک آیا کیفیت سرویس هاشون با توجه به قیمت و اینکه ترافیک به دوره بعد انتقال پیدا نمیکنه آیا صرفه اقتصادی نسبت به جایگزینی با شرکت داده گستر عصر نوین داره یا نه ؟
با تشکر
دوستان بابلی الان سرویس آسیاتک چطوره؟ سرعت روزانه و شبانه ـش چقدره؟ شبی چند گیگ می شه دانلود کرد؟
سلام
کهگیلویه و بویر احمد
2048 محدود 5 گیگ
حجم دانلود شده رایگان شب : بین 3 تا 4 گیگ متغیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم عینا مثل شما مشکل داشتم ( یعنی دانلود که میگذاشتم هی 2 تا 5 دقیقه یکبار چراغ adsl خاموش و روشن میشد و کلا روی اعصابم بود) تا اینکه مشکل را پیدا کردم و اونم خراب شدن اسپلیتر بود با عوض کردن اسپلیتر بالافاصله مشکلم کاملا برطرف شد و تا به امروز دیگه مشکلی ندامنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز این سرویستون ماهی چنده؟
جالب اینجاست از 12 شب تا 11 صبح این قطع و وصلی پیش میاد. در بقیه ساعات ها به ندرت پیش میاد.نقل قول:
حالا که اینو گفتی احساس میکنم شما پورتت به احتمال زیاد مشکل داره، زنگ بزن پشتیبانی و درخواست تعویض پورت بده ، البته بد نیست اول از اسپلیترت مطمئن شوی (میتونی کلا اتصالات مودمت را جدا کنی و خطو مستقیم به سیستمت وصل کنی)نقل قول:
دوست عزیز موذموتون tp-link ? چون منم این مشکل رو داشتم که شب که میشد چراغ لینک مرتب خاموش میشد تا صبح حدود 10-11 دقیقا مثل شما ! بعد همه چیز رو چک کردم مشکلی نداشت . اخر مودم عوض کردم دیدم بله مشکل از مودم !! این مودم های tp-link خیلی به نویز حساس هستند ! الان با مودم جدید نویزم تا 6 هم میاد ولی اصلا چراغ لینک قطع نمیشه !نقل قول: