اینجا کسی آدرس سایت,شماره مغازه,آدرس مغازه سراغ داره که فلات باطری خور که بتونم رو دوربین سوار کنم داشته باشه؟:11:
آخه خیلی گشتم اما پیدا نکردم:13:
اینجا کسی آدرس سایت,شماره مغازه,آدرس مغازه سراغ داره که فلات باطری خور که بتونم رو دوربین سوار کنم داشته باشه؟:11:
آخه خیلی گشتم اما پیدا نکردم:13:
با سلام . در مورد دوربین nex 5 sony alpha
680 برام خریدن از کانادا هنوز اونجاست
....... حالا چند سوال
1. مبلغ 80 تومنش بابت گارانتیه .پرسیدن گفتن همه جای دنیا معتبره. اینجوره ؟ یا ایران وضعش فرق میکنه
2. اصلا" بابت گارانتی ارزش داره اون 80 یا پس بگیره گارانتی رو (البته اماکاناتشو دارم اگه مشکل برخورد ببرمش اونجا برا گارانتی چون خودمم شاید برم)
3.تو کارتونش لنزی نبوده .فقط گفت 3 تا لنز رو هم بسته شده رو دوربین( فک کنم اشتباه میکنه یه لنزه) . درسته یا لنزاشو کم گذاشتن وباید لنزاشو جدا گرفت
3. آیا دوربین بهتری ÷یشنهاد میکنید تا عوضش کنند (slr lik هم باشه ایراد نداره) تا همین رنج 700_600 (slr نمیخام)
راستی گارانتیش 4 سالس .همون با گارانتی میگیرم خوبه؟
nex 5 k هست الان بم گفت یه لنز داره .nex 5 d سه تا لنز داره درسته؟
مهمتر از همه همینه که تو این رنج 700 _ 600 از این بهتر هست؟
اینو قبلا" ( قبل خرید)تو یه فروم عکاسی پرسیده بودم اینج مینویسم
(ططفا" یه دوربین کامپکت تا قیمت 600 معرفی کنید ممنون میشم.کوچیک باشه فیلم برداریش فول اچ دی باشه (در صورت امکان).بیشتر برای عکاسی خانوادگی وعکاسی در مسافرت و عکاسی طبیعت . G12 ,lx5 خصوصا" lx5 رو ظاهرا" خیلی پیشنهاد دادین .از کانا دا کسی هست بگیره برام تفاوت قیمت زیاده با اونجا ؟ بگیرم از اونجا؟ برا گارانتیش مشکل نیست امکان بردنش به اونجا هست
.اصلا" تا این قیمت ارزش داره خرج کنم براش .(ضمنا"شاید ندرتا" عکس چاپ کنم)
اقتصادی ترین دوربینا زیر 600 چیه؟ یه نسبت کامفیکت به قیمت تو فطعات کامپیوتر بود ایا اون نسبت در مورد دوریبن عکاسی هم صادقه؟(اصطلاش یادم نیست دقیفا")که میگفتن مثلا کارت گرافیک تا 200 کامفیکت خوب وقیمت مناسبی داشت ولی از اون بالاتر یه دفعه 200 تومن گرون تر میشداصطلاحش چی بود؟
راستی سری آلفا سونیnex 3 ,5 چجوره 600_700 میتونم از اون طر ف بگیرم صلاح نیست؟ خوبه دوربینش؟
2. برا عکس برداری از یکسری مدارک ومجلات و آرشیو کردن اونها صلاح هست از این دوربین استفاده کرد یا یه دوربین سی چهل تومنی براش بگیرم(نمیخوام اسکن کنم)خوندم اینجا که سنسور خراب میشه زیاد عکس بگیریم
3.اساتید در مورد ددوربین dino litث اطلاع دارند کار کردند؟ یه نوعش که اتوسکوپ ایروسکوپه میخام بگیرم (برادیدن پرده وکانال گوش تو مانیتور کامپیوتر.)
ا سلام . در مورد دوربین nex 5 sony alpha
680 برام خریدن از کانادا هنوز اونجاست
....... حالا چند سوال
1. مبلغ 80 تومنش بابت گارانتیه .پرسیدن گفتن همه جای دنیا معتبره. اینجوره ؟ یا ایران وضعش فرق میکنه
2. اصلا" بابت گارانتی ارزش داره اون 80 یا پس بگیره گارانتی رو (البته اماکاناتشو دارم اگه مشکل برخورد ببرمش اونجا برا گارانتی چون خودمم شاید برم)
3.تو کارتونش لنزی نبوده .فقط گفت 3 تا لنز رو هم بسته شده رو دوربین( فک کنم اشتباه میکنه یه لنزه) . درسته یا لنزاشو کم گذاشتن وباید لنزاشو جدا گرفت
3. آیا دوربین بهتری ÷یشنهاد میکنید تا عوضش کنند (slr lik هم باشه ایراد نداره) تا همین رنج 700_600 (slr نمیخام)
راستی گارانتیش 4 سالس .همون با گارانتی میگیرم خوبه؟
nex 5 k هست الان بم گفت یه لنز داره .nex 5 d سه تا لنز داره درسته؟
مهمتر از همه همینه که تو این رنج 700 _ 600 از این بهتر هست؟
اینو قبلا" ( قبل خرید)تو یه فروم عکاسی پرسیده بودم اینج مینویسم
(ططفا" یه دوربین کامپکت تا قیمت 600 معرفی کنید ممنون میشم.کوچیک باشه فیلم برداریش فول اچ دی باشه (در صورت امکان).بیشتر برای عکاسی خانوادگی وعکاسی در مسافرت و عکاسی طبیعت . G12 ,lx5 خصوصا" lx5 رو ظاهرا" خیلی پیشنهاد دادین .از کانا دا کسی هست بگیره برام تفاوت قیمت زیاده با اونجا ؟ بگیرم از اونجا؟ برا گارانتیش مشکل نیست امکان بردنش به اونجا هست
.اصلا" تا این قیمت ارزش داره خرج کنم براش .(ضمنا"شاید ندرتا" عکس چاپ کنم)
اقتصادی ترین دوربینا زیر 600 چیه؟ یه نسبت کامفیکت به قیمت تو فطعات کامپیوتر بود ایا اون نسبت در مورد دوریبن عکاسی هم صادقه؟(اصطلاش یادم نیست دقیفا")که میگفتن مثلا کارت گرافیک تا 200 کامفیکت خوب وقیمت مناسبی داشت ولی از اون بالاتر یه دفعه 200 تومن گرون تر میشداصطلاحش چی بود؟
راستی سری آلفا سونیnex ,5 چجوره 600_700 میتونم از اون طر ف بگیرم صلاح نیست؟ خوبه دوربینش؟
2. برا عکس برداری از یکسری مدارک ومجلات و آرشیو کردن اونها صلاح هست از این دوربین استفاده کرد یا یه دوربین سی چهل تومنی براش بگیرم(نمیخوام اسکن کنم)خوندم اینجا که سنسور خراب میشه زیاد عکس بگیریم
3.اساتید در مورد ددوربین dino litث اطلاع دارند کار کردند؟ یه نوعش که اتوسکوپ ایروسکوپه میخام بگیرم (برادیدن پرده وکانال گوش تو مانیتور کامپیوتر.) بر اسکن کردن یه سری مدارک و روزنامه مجله راحت ترین کار چیه؟
سلام منو یادتون میاد:20:
من اصلاً کار حرفه ای با دوربین نمیخوام انجام بدم بنابراین دنبال دوربینی هستم که تو حالت auto عکسای با کیفیت و خوبی بگیره. برام خیلی مهمه که تو خونه و محیط های بسته و نور کم از چهره بخصوص نوزادم :40: عکسای با کیفیتی داشته باشم و تو مسافرت و مهمونی ها بتونم ازش استفاده کنم . در ضمن فیلمبرداریشم برام مهمه.
خودم hx5 و g12 مد نظرم بود ولی دوستان گفتند که میارزه 200 تومن اضافه تر هزینه کنم و g12 بگیرم و با خوندن تاپیک معایب hx5 از این دوربین دلزده شدم . از طرفی
خب من الان چی کار کنم:19: میشه یه دوربینی که تو شب و نور کم از چهره بشه باهاش عکسای خوبی گرفت و فیلمبرداریش هم خوب باشه معرفی کنید و خانواده ای رو از بلاتکلیفی نجات دهید:11:نقل قول:
سام
این مدل سونی جزء دوربنهای حرفه ای محسوب میشه که قابلیت تعویض لنز هم داره
البته جزء کوچکترین دوربین حرفه ای هم محسوب میشه
با اون قیمت بسیار عالیه بنظر من بدون گارانتی بگیرید
با توجه به کارایی ونمونه ئعکسهایی که من از این دوربین دیدم وفیلمبرداری فول اچ دی بنظر من بسیار بهتر از G12 وLX5
نیمه حرفه ای هست
درمورد لنزهاش هم متاسفانه من اطلاع دقیق ندارم ولی میدونم حداقل یه لنز روش هست
:20:
البته NEX-5 فلاش داخلي نداره ولي دوربين بسيار خوبيه. بهتره به فكر خريدن يك فلاش جدا هم باشيد.
درود
بچه ها من هنوز دوربین نخریدم
میخواستم ببینم بودجه تا 700 ببرم بالا چه دوربینی بخرم ...چون یکی بهم گفت دوربین اس ال ار برای من که زوم زیاد میخوام و عکس خوب تو شب و فیلمبرداری اچ دی مناسبه!!!
حالا موندم چی بخرم
البته یه چند موردی دیدم ولی همه قدیمیه سال ساختشون واسه 2009 یا 2008 هست با توجه به اینکه الان 2011
کد:http://www.camshop.ir/productview-fa-378.html
شما چی پیشنهاد میکنیدکد:http://www.camshop.ir/productview-fa-485.html
یکی میگفت 35x زوم sx30 کازبه و اونجور که توقع داری از زوم جوابتو نمیده..
راستی میخوام چشمیش اپتیکی باشه و الکترونیکی نباشه.
یه سوال اینکه
چطور میشه فهمید یه لنزی مثلا اندازه 18-20 ویا 18-55 و... چند ایکس زوم میده که بتونم با زوم sx30 مقایسه کنم!!
ممنون میشم راهنماییم کنید:20:
داداش نظر منو بخای پولت رو یه کم بیشتر کن برو Canon EOS 550D بگیررررررر .... چند وقته دیگه بازم میتونی ارتقاش بدی ولی این دوربین معمولی هاااا بعد از اینکه خریدی دیگه همونه :10:نقل قول:
---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------
دوستان یه لنز زوم خوب میخام کسی میدونه چی بگیرم ..... حدود 500 تا 700 هزارتومن میخام ..... جدید باشه لطفا ..... زومش هم بالا باشه ..... از اون سفیدا هم باشه چه بهتر :5: حتما هم کانن باشه :27: کسی سایت خوبم داره بده برم ببینم
برای رسیدن به این به اصطلاح زوم در دوربین SLR باید لنزی حدود 7 میلیون تومان بخریدنقل قول:
یکی میگفت 35x زوم sx30 کازبه و اونجور که توقع داری از زوم جوابتو نمیده..
راستی میخوام چشمیش اپتیکی باشه و الکترونیکی نباشه.
دوربین SX30 یا FZ40 دوربینهای خوبی هستند و برای شما مناسبند
محدوده لنز SX30 24-840mmنقل قول:
(50 mm میشه 1 ایکس