علاوه بر سرعت و پینگ داغون هر لحظه ممکنه محدود کنه سرویسشو و اونوقت که سرعت دانلودت ۴ کیلوبیت بر ثانیه میشهنقل قول:
Printable View
علاوه بر سرعت و پینگ داغون هر لحظه ممکنه محدود کنه سرویسشو و اونوقت که سرعت دانلودت ۴ کیلوبیت بر ثانیه میشهنقل قول:
امروز زنگ زدم فن آوا بعد از 4 سال که مشترکشون بودم ، گفتم به خاطر این مسخره بازی روزی یه گیگ که در اوردید میخوام سرویسم رو جمع کنید(سرویس من یک مگ نا محدود ماهی 71هزار تومن).
بعد گفت این مشکل یک گیگ روزانه تا چند وقت دیگه حل میشه پالیسی یک مگ نامحدود میشه ماهی 40 گیگ. گفتم من دانلودم زیاده دوباره سرعتمو میکوبید زمین. گفت خوب من بت 512 نامحدود میدم ماهی 28 تومن دیگه هیچ پالیسی ای نداره ، شما که بتهتون بر خورده راضی بشین با این که قیمتش ماهی 40 تومنه.هرچه قدر هم خواستی دانلود کن(اما سه ماهه باید بخرم).
بعد زنگ زدم مخابرات گفتم اگه من 512 نامحدود ازتون بگیرم ، زیاد دانلود کنم سرعتمو میارید پایین ، گفت نباید بت بگم اما میاریم پایین ، هر جای دیگه ای هم که باشه میارن پایین.
عجیبه که فن آوا چنین پیشنهادی به من داد. تو سایتشون که خبری از این مدل سرویس نیست که سرعت رو به هیچ وجه حتی با دانلود زیاد محدود نکنن. اصلا ممکنه ؟
به نظرشما 512 نامحدود بدون مصرف منصفانه فن آوا رو بگیرم - 28 هزار تومن
یا مخابرات 512 - 24 هزار تومن
یا هیچ کدوم رو نگیرم ، از شاتل آرت 1 بگیرم - 30 هزار تومن
یا این که یه خط بگیرم 512 بگیرم ، خط فعلیم هم شاتل آرت بگیرم ، اینجوری هزینه ی دوتاش روی هم میشه میانگین 25 تومن و 30 تومن کلا 55 تومن . که از نامحدود به دردنخور فن آوا 20 تومن ارزون تره .
اینجوری هم میتونم صب تا شب دانلود کنم هم این که با اینترنت شاتل کارای عادی وب گردی با سرعت بالا رو داشته باشم.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاتل بگیری از فن آوا مضخرف بهترهنقل قول:
خیلی جالبه این شرکت واسه این که مشتریهای نامحدودشو از دست نده اونا رو به خرید 512 نامحدود 3 ماهه ترغیب میکنه بعد که همه رو باز دوباره جمع کرد یکدفعه مثل سرویس 1 مگ سرویس 512 کیلوبیتش رو هم محدود میکنه گول تبلیغ های این شرکت رو نخورید
عزیزم یک ماهه است! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مفت! تعجب کردم بعد از این همه تعریف و تمجید چرا کسی به سوال ساده شما پاسخ نداد و بحث یهویی جمع شد!!!!نقل قول:
هیچ نیازی هم به بند و اساسنامه و خانم مصلحی عزیز نیست شما هر سرویسی از پارس بگیری بعد از مصرف منصفانه به سرعت اسمی میرسی بطور مثال در 128 نامحدود 8 گیگ حجم داری که 5 گیگش با سرعت 200 و سه گیگش با سرعت 60 و بعد از اتمام 8 گیگ سرعت میرسه به 15 ماهی سی تومن!!! خخخخخ
خب پس در 256 با ماهی پنجاه تومن سرعت میرسه به 30 و در 512 با ماهی 90 تومن سرعت میرسه به 60
کلا اینجوری برات بگم پارس افلاین بدترین و گرانترین شرکت در ارائه سرویس های نامحدوده
پارس آنلاین که باز مضخرف تر از فن آوا هستش حجم خوری داره در حد تیم ملی والیبال نامحدوداش هم خیلی گرونه
با سلام مجدد به دوستان
سرويس 2 مگ نامحدود من تا 250 گيگ همون سرعت 800 رو ميداد الان كه بالاتر رفته به 300 تا 400 نزول پيدا كردش احتمالا همين جوري پيش بره به همون 2 مگ ميرسه يعني 256 كيلوبايت
ولي فعلا اخطار يا چيزي مبني بر ترافيك بيش از حد نگرفتم
پارس آنلاين 2 مگ نامحدود ماهيانه 446000 تومن
اصلا الان ایران اینترنت نامحدود واقعی نداره هر کی بهتون گفته دروغ گفته فقط فن آوا داشت که اونم منصفانه کرد
دوست عزیز ماهی ۴۴۶ هزار تومان پول کمی نیست ملت خیلی بتونن واسه اینترنت بدن ماهی ۷۰ تومانه تازه با این اوصاف هم گرونه و هم منصفانه حالا برای شما چرا سرعتتون رو محدود نکردن نمیدونم ولی به احتمال زیاد میکنند چون سیستم اکانتینگ دارن اتومات محدود میکنه تازه از این پول کمتر میتونی اینترنت ماهواره ای نامحدود با سرعت بالاتر بگیری ولی ریسکه چون ممکنه طول موجتو ردیابی کنن قطعش کنننقل قول:
سلام
من درخواست دادم سرویسم رو قطع کنن ، ازکجا بفهمم که خط رو خالی کردن ؟