رایتل(ظاهرا)نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
رایتل(ظاهرا)نقل قول:
دوستان، از سرور شاتل لند دانلود کنی نیم بها حساب نمیشه،
من این موضوع رو شکایت کردم و ۱۰ گیگ نیم بها رو پس گرفتم
مراقب دزدی ایرانول باشید
ایرانسل یکی دو ماهه نتش تو اصفهان خیلی افت کرده, با وجود اینکه آنتن 4G+ هست تبادل و سرعت خیلی پایینه توام با پینگ بالا, این مشکل در تلگرام شدید تر هست قبلا سایت هارو سرعت ۵ تا ۶.۵ مگابایت دانلود سرعت می داد و تلگرام را مثلا ۲ تا ۳ مگابایت سرعت, ولی الان تلگرام به زور به یک مگابایت سرعت دانلود می رسه و عجیب اینکه بی دلیل سوییچ می که روی 3G حتی جاهایی که فورجی دو سه تا انتن داره.
بیست گیگ نت بخاطر تبدیل اعتباری به دائمی دارم ولی احساس می کنم چون به اصطلاح ایرانسل اینو هدیه! داده ما را سوییچ می کنه رو نسل سه که نتونیم درست استفاده کنیم و نهایتا بپره. تاکید می کنم تا قبل از تبدیل به دائمی این داستان سوییچ رو نسل سه که تقریبا میشه گفت نسل سه ش تعطیله از لحاظ سرعت, وجود نداشت.
پ.ن: الان همین پست را با تاپاتاک و نت نسل چهار پلاس! ایرانسل چند بار می زنم نمی فرسته.... [emoji26]
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
نه بخاطر اون نیست اگر بخواد محدود کنه خیلی شیک و مجلسی پیام میده و میگه سرعت ۲۵۶ شد مثل یک هفته که این کار رو انجام داد چند وقت پیش و دقیق هم ۲۵۶ می شد البته دمش گرم که مثل مرد پیام داد و اعلام کرد نه مثل آشغال اول محدود می کنه از اونورم میگه هیچ محدویتی در کار نیستنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
رفیق من تلگرام نهایتبا ۱۰۰ کیلو بایت دان میکنم!!!!! و ۴ جی هم ۲ مگابابت....نقل قول:
ما نفهمیدم تعویض به فورجی رایگانه یا خیر؟ کد دستوری میگه ۸ ت هزینه اپراتور میگه کد ستاره پانصدو پنجاه و پنج ستاره سی و چهار مربع بزن رایگانه بعد میگه محدودیت داره از ده شب تا دو صبح امکان استفاده نیست چهارده روز هم مهلت استفاده قضیه چیه؟؟؟؟
Sent from my VIBEUI X using Tapatalk
دکترنقل قول:
پروفسوررر
شما اومدی با ایرانسل به ایرانسل تست گرفتی
این میشه همون اینترانت !!!!
واقعاا موندممم اینقدرررر....
شما بزار با سرورهای داخلی دیگه یک تست
و سرورهای خارحی تست دیگه اونا رو بزاررر نه با خود ایرانسل:n02:
باشه مهندس اعصاب نداریا:n02:نقل قول:
محدوددیت داره..از ساعت 10 شب تا 2 شب نمیشه استفاده کردنقل قول:
۱۴ گیگ ساعت ۱۰ شب قطع میشه ، تا ۲نقل قول:
شاتل یک طرح گذاشته 5000 گیک 10 تومن یکماه به شرط استفاده ودانلود ازسایتهای ملی
کسی میدونه ایرانسل هم همچین طرحی داره یانه
همه شاتل رو به اینترنت کم سرعت می شناسند مگه ادم خله بره ازش بگیره رایگان هم بده من یکی که نمیگیرمنقل قول:
نه اینترنت ملی نداره و همون بهتر که نداره
بله.هم شاتل دارم هم 4gهمراه وثابت ایرانسل
سرعت شاتل بادانلودمننجر 450 تا 500 هست که نسبت به ایرانسل خیلی کمه ولی این طرح برای دانلود بازی وفیلم خیلی بدردم خورد میخاستم ببینم
ازاین طرح ها ایرانسل هم داره .که ظاهرا نداره .درضمن :( درجواب بی ادبی شما بگم که خل خودتی نه ادمهایی که ترجیح میذن ازشرکتهای دیگه نت بخرن)
پیشگامان هم داره TD LTE میاره احتمالت رو 2300 باشه
اینا تا وقتی بخوان td بیارن از 6G هم رد کردیم،td جز ایرانسل و مبین نت نمی مونه حتی مبین نت هم نسبت به ایرانسل از لحاظ پوشش هیچی نیستنقل قول:
شاتل توی 2600 تی دی مونده .. حالا اونا دیگه چی میشننقل قول:
سلام. کسی میدونه چجوری میشه جلوی این تبلیغات پاپ-آپ ایرانسل رو گرفت؟ به خودشون زنگ زدیم و کد 800 رو هم زدیم ولی بازم قطع نمیشه :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا مال ایرانسل نیست، مال یک اپلیکیشن هست که پاک کنید تموم میشه، باید پیداش کنید.نقل قول:
[QUOTE=greatpouya;9013997]اینا مال ایرانسل نیست، مال یک اپلیکیشن هست که پاک کنید تموم میشه، باید پیداش کنید.
مطمئنم که از طرف خودشونه و هیچ اپی روی گوشی نصب نیست. حداقل اپ فارسی و یا اپی که خارج از گوگل پلی باشه. زنگ زدم ایرانسل گفتن آره همچین چیزی داریم ولی به صورت دقیق نگفتن چیکار باید بکنیم، گفتن خودمون حذفش میکنیم :/
[QUOTE=pizza90;9014015]شاید از «ایرانسل من» باشه. اگه روی گوشیت نصب هست چکی بکن ببین از اون هستنقل قول:
اره خدایی خیلی رو اعصابه راه حل بدیننقل قول:
[QUOTE=m2music;9014019]اونم پاک کردم درست نشد. توی توئیتر پرسیدم یه راه حل دادن که از داخل تنظیمات اپ ایرانسل من یه گزینه داره به اسم "وضعیت پیام های اطلاع رسانی" اونو فعال کنید تا نیاد. فعلا انجام دادم تا ببینم چی میشه.نقل قول:
آقا چقدر سرعت نوسان داره از شما هم همینطور هست؟؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
برنامه مکس پلیر رو حذف کن درست میشه
تبلیغات برای اونه
سلام. مرسی دوست عزیز! اصلا بهش دقت نکردم. در حقیقت این گوشی خودم نیست و من خودم نسخه Pro رو دارم و یادم رفته بود نسخه مجانیش چقدر آزاردهنده اس. حتما پاکش میکنم. مرسی.نقل قول:
متاسفانه ظاهرا خود این مضخرفات قراره از ایرانسل هم به مشترکین ارسال شهنقل قول:
[emoji842]سرویس #پیام_تعاملی ایرانسل چیست؟
[Spoiler]
این سرویس متشکل از یک #پیام_تبلیغاتی است که بهصورت pop up Notification بر روی صفحه موبایل مخاطبین ظاهر میشود. با استفاده از این سرویس این امکان وجود دارد که با طراحی یک منوی اختصاصی، گزینهها و زیرمجموعههای مختلف در اختیار مخاطب قرارگرفته و مخاطب با انتخاب گزینه موردنظر خود در پاسخ به پیام تعاملی، خدمات سازمان را انتخاب کرده و از آنها بهرهمند شود.
[emoji842]سازمانهای متقاضی میتوانند بنا بر نیاز خود، سناریوهای گوناگونی شامل گزینهها، زیرمنوها و انواع عملیات برای پاسخ به گزینه انتخابی مشتریان را تعریف کنند. انتخاب هر گزینه از سوی مشترک میتواند با یکی از فرایندهای زیر دنبال شود:
[emoji736] هدایت کاربر به زیرمنو بعدی
[emoji736] هدایت کاربر به یک URL مشخص مثلاً صفحه خرید محصول یا خدمت
[emoji736] ارسال یک پیامک برای مشترک
[emoji736] باز شدن یک منوی USSD
[emoji842]با استفاده از این سناریوها، ارتباط کسبوکارها با مشتریان به شکل سادهتری برقرار میشود. همچنین سرویس #کد_کوتاه_دستوری به عنوان یکی از زیرمجموعههای #تبلیغات_هوشمند موبایلی، کسبوکارها را قادر میسازد علاوه بر دسترسی به حجم بسیار زیادی از مخاطبان، امکان انتخاب هدفمند مخاطبان خود را نیز داشته باشند.
از آنجا که این سرویس به صورت pop up Notification در تلفن همراه مشترکین نمایش داده میشود، دیگر مزیت این سرویس، مشاهده ۱۰۰ درصدی آن توسط مخاطب است.
[emoji736] بنابراین، امکان دسترسی به تعداد زیادی از مخاطبان، امکان انتخاب هدفمند مخاطب و همچنین نرخ ۱۰۰ درصدی مشاهده پیام، این سرویس را به یک ابزار تبلیغاتی منحصربهفرد برای کسبوکارها تبدیل کرده است.
[emoji187]همین حالا کسبوکارتان را به مشتریان هدف خود معرفی کنید: [emoji116][emoji116]
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] business
[/Spoiler]
درود
یه سوال فوری
من یه مشکلی دارم 2-3 روزه تو گوشیم هرچی پی ل تر شکن میزنم در جا قطع میشه - هم خط ایرانسل هم همراه اول- ایا مشکل سراسری یا مشکل از گوشی منه ؟
درودنقل قول:
من که مشکلی ندارم با هیچکدوم
امشب بعد مدت ها اشتباه کردم بسنه ایرانسل زدم مث چی پشیمون شدم هر 5دقیقه قطع می شد :n03:
یک سیم کارت از سایت ایرانسل برای برادرم سفارش دادم. روز بعدش از دفتر حقوقی ایرانسل شهرمون زنگ زدن بیا خطت رو ببر! برادرم رفت گرفتش و کپی کارت ملی و اسکن و..
هنوز بعد سه روز فعال نشده. الان باز مامور پست یک بسته پستی سیم کارت ایرانسل اورد. بازش کردم دیدم باز همون خط و سیم کارت هست. الان دوتا سیم کارت خام دست منه و هیچ کدوم هم فعال نشده. پشتیبانی هم فقط میگه پرونده تشکیل دادین 24 ساعت صبر کن...:n02:
ویرانسل کلا چرت شده
شبانش هم فقط برای افرادی به تعداد انگشت جواب میده
آخه اینترنت ساعتی هم شد اینترنت ، یاد کارت های ساعتی دایلاپ میافتم حالم :n21:
سلام سعی کردم بیشتر پست هارو مطالعه کنم و بعد کاری کنم
مودم 5186 مدل 22a رو مدتی میشهاز سایتمودم مارت خریدم که مشخصات که خوده دستگاه از خودش میده 5175 هست ، چه نرم افزاری چه سخت افزاری ، که تو سایتشونم وقتی گفتیم که نه تنها به من و همه هم این سوالو داشتن به عنوان جواب گفتن که اینا برنامشون یکی و مدلی که دادیم دقیقا همونیه که خواستید ، حالا بماند که از خیرش گذشتیم و همراه یه انتن خارجی دارم استفاده میکنم و راضیم
اما به هیچ وجه قیمتی که پای قابلیت هاش دادم جالب نبود ، خواستم اپدیت کنم که انلاین نداره اپدیتی ، پس گشتم تو نت ، نمونش همین جا و همین سایت دیدم که مشغول اپگرید هستید ، گفتم چه خوب دست به کار بشم!
حالت اپدیت که چندجا خوندم متفاوت بود و من دو مدلشوراحت میتونم بیارم
۱ : گرفتن دکمه wps با wifi همزمان و روشن کردن مودم و رها کردن دکمه wps بعد از اولین چشمک چراغهای اعلان روی مودم و نهایت چند ثانیه بعد دمکه وای فای هم رها میکنیم ، ، اتفاقی که میوفته اینه که چراغ پاور همراه مود رنگی روسن میشن ، که ابتدا رنگش آبیه و اخر سبز میشه
۲ : گرفتن دکمه wps با wifi همزمان و روسن کردن دستگاه و بعد از اولین چشمک چراغهای اعلان دکمه wifi رو رها میکنی و چند ثانیه بعدش دکمه wps رو رها میکنی ،که در این حالت فبط چراغ پاور روشنه ، و بعد از اینکه با برنامه میراکست فایل رو استارت میزنی منتقل بشه چراغ وای فای تندتند شمک میزنه و هر چقد زمان بیشترمیگذره چشمک زدن اون چراغ کمتر و کمتر میشه ،
خب من با جفت این کارا فریمورهای مختلف امتحان کردم ، هیچوقت پیغام اتمام یا اوکی یزی که بگه موفقیت امیز بود ندیدم ، حتی بعد چند ساعت ، اون تعداد تایم ۴۰۰ تارو هم ردمیکرد ، خلاصه خاموشش کردم و روشن کردم از این به بعد مودم کند شده بود ، روسن میشه سریع اما اینترنت دیر وصل میشه ، وای فای خیلی دیرتر روشن میشه ، تو صفحه web ui هم تغییر کرده که گمونم مال لیتوانی باشه ، اطلاعات و امکانات جالب شده دوسش دازم ، اما این دیر روشن شدن اینترنت و وای فای مشکل اساسیه ، خیلی دیر روشن میشن!
خواهش میکنم راهنمایی کنید ، هر جور اطلاعات بخوایید در اختیارتون میزارم همراه عکس و فیلمی که شما از مراحل بخواید .ممنون میشم کمکم کنید :n16:
دوستان برای شکایت ادرس سایت کدوم بود؟
یک مدت سرعت لود صفحات ضعیف شده یعنی باز میشه اما لودینگ ادامه داره نصفه نیمه باز میکنه ایا برای همه همینجوره؟
Sent from my VIBEUI X using Tapatalk
سرعت افتضاح شده دو روزه . احتمالا پهنای باند شهرها رو کم کردند واسه مرز و وای فای رایگان و عراق :n13::n02:
دوست عزیز چند روز سیم کارت رو در گوشی فورجی قرار بدید تا هزینه به رایگان تغییر کنهنقل قول:
ضمنا 14 گیگ هم از ساعت 10 شب تا 2 بامداد قابل استفاده نیست
برای اینکه هزینه ی مصرف آزاد در این بازه ی 4 ساعته متحمل نشید حتما دقت کنید یا شارژتون رو قبلش صفر کنید...
سلام
از پریشب اینترنت برای من مشکل داره
اینطور که دانلودهای دانلود منیجر اگر بیشتر از 1 کانکشن باشه خراب میشه
با IDM هم وقتی دانلود فایل به آخر میرسه دوباره شروع میکنه با تک کانکشن از اول دانلود میکنه
نمیدونم چه مشکلی هست
همزمان با همراه اول هم چک کردم ولی دانلودهای اون بدون مشکل بودن
تک کانکشن عجیب ایرانسل روی سرور آپدیت ایرانسل
دمش گرم
یکی دو بار خواستم صبح توی گوشی آپدیت بگیرم.. خیلی خوبه وقتی 2.5 گیگ رو ده دقیقه ای می گیری ..
مودم e5186s-22
اینم نوسان دانلود با ای دی ام توی یک دانلود دیگه
سیگنال
یک نکته ای که امروز توجه کردم بهش ، سرعت عالی ایرانسل از سرورهای گوگل هست .
این تست سرعت تک کانکشن هست از سرور امریکای گوگل ، چند کانکشن تا ۱۰ مگابابیت هم سرعت میره .
یکی از دلایلی هم که سرعت یوتیوب حتی پخش کیفیت 4k برام خوب هست هم همینه ، واقعا کیفیت سرورهای گوگل عالی هست ،