کسی قبلا از سایت epolic درخواست تمدید داده ؟ آیا رسیدگی میشه اصلا بهش ؟ کسی هم جواب گرفته ؟
Printable View
کسی قبلا از سایت epolic درخواست تمدید داده ؟ آیا رسیدگی میشه اصلا بهش ؟ کسی هم جواب گرفته ؟
دوستان من از طریق فرمانده گروهان و گردان اقدام کردم که شرایط متاهلی دارم و میخوام انتقالی بگیرم ولی جواب اونا این بود که که باید 6ماه تو یگان خدمت کنی بعدش اقدام میشه
ولی باز پیگیرش بودم یه دوست دارم تو آج دانی میگفتش که کمتر از 3ماه طول میکشه و بستگی به فرمانده داره
دوستان میخوام بگم کسی میدونه ایا باید این 6ماه اونجا پر کنم؟
شرایط رو به فرمانده تحویل بدم یا بدم امیر پادگان زودتر رسیدگی میشه؟
خودم مدارک رو ببرم ستاد نیرو (لویزان)زودتر به نتیجه میرسم ؟
سلام
کسی از شیراز اعزامی 1 تیر پادگان سیرجان، نیروی دریایی ارتش هست؟
نه مشكلى نداره دوست عزيزنقل قول:
يكى از بهترين پادگان هاى اموزشى نيرو زمينى ارتشنقل قول:
درست گفتند براى انتقالى بايد حداقل ٦ ماه در يگان بوده باشيد، البته مثل هميشه اگر پارتى داشته باشيد حتى كمتر از سه ماه منتقل مى شويد موردى داشتيم كه طرف يك ماه منتقل شد، اگر مى توانيد ملاقات حضورى از فرمانده بگيريد و شرايط را براى وى توضيح دهيد، لويزان هم نمى تواند براى شما كارى كند براى انتقالى بايد فرمانده پادگان شما موافقت كندنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام،
آقا من امروز برگه سفید اومده اما فقط گفته که ساعت 1 باید میدون سپاه باشم، لیسانس محیط زیستم. این جریانش چیه؟
نقل قول:
امروز مدارک که تحویل دادم گفت شما یکم ابان. تاریخه اعزامه و شهریور پره دیگه خیالم راحت باشه که نمیافتم ماه دی ؟
اميد به خدا گرچه اعزام عده اى از برج ٤ به ٦ تغيير كرد اما اميد داشته باشيدنقل قول:
کد مازاد خوردی...میری بهت میگن کجا افتادینقل قول:
احتمال داره کسائی که مازاد خوردنو بندازن شهریور؟نقل قول:
احتمال داره بیشتر کجا بیفتم؟ آشنا هم دارم، الان میتونم تغییر بدم محل خدمتم رو؟
سلام دوستان
برگ سفیدم اومد
آموزشی افتادم آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا...ادرسشم اتوبن بسیج سه راه تختی ...
چطوره؟
دوستان الان تو سایت نظام وظیفه بود یا جای دیگه یادم نیست نوشته بود کسایی که مازاد باشن روز اعزام مشخص میشه و اگر جا نباشه و به دوره بعدی موکول بشن و اون مدتی که عقب افتاده هم جز خدمتشون حساب میشه این صحت داره ؟؟؟
یعنی من تیر ماه اعزامم و مازاد خوردم اگه جا نباشه و بیوفتم شهریور این دو ماه که عقب افتاده رو برام حساب میکنن ؟؟؟
بالاخره برگه سفید منم امروز اومد.
آموزشی افتادم شهید خضرایی نیرو هوایی ارتش :n18:
نه داداش چنین چیزی نیست...شما از روزی که به پادگان آموزشی خودتان را معرفی می کنید روز شمار خدمتتان شروع میشه:n16: اگ مازاد خوردی و دوست داری بری خدمت..هرجور شده داداش نذار عقب بیوفتینقل قول:
فک کنم تا یکشنبه سایت نظام وظیفه ب روز بشه
الان ارور میده. شنیه ان شالله آپدیت میشهنقل قول:
همین طوره عزیز . یکی از هم دوره ای های آموزشی من هم همین موزذ براش پیش اومده بود . تو برگه نوشته بودن 2 ماه خدمت .نقل قول:
خداروشکر یکی پیدا شد که 01 باشهنقل قول:
اینطور که دوستان میگن جای بدی نیست. جز پادگان های آموزشی خوب نیروی زمینی ارتشه.
اقا اینم یه جا دیگه دیدم اینجوری که باشه خدا کنه جا نمونه :n19:
این مطلب رو از یه سایتی اوردم
من خودم کد مازاد داشتم. همان روز تقسیم در یگان هایی که خالی مانده اند سربازها تقسیم می شودند. واضح است پادگان های سپاه و و زارت دفاع از پیش پر شده اند و کدهای مازاد اکثراً در ارتش و نیروی انتظامی تقسیم می شوند. ما را هم سه دسته کردند و بر حسب ایستادن در صف، بین پادگان های نیروی هوایی ارتش، نیروی زمینی ارتش و نیروی انتظامی تقسیم شدیم!
- من رفتم پادگان گفتن جای خالی نداریم برای اعزام بعدی بیایید.
- دو ماهی که بین دو اعزام هست هم جزو سربازی حساب می شود ولی در اعزام بعدی هیچ دلیلی ندارد که دوباره در همان یگان اولیه تقسیم بشوید. اگر بار اول افتادید سپاه و به علت پر بودن پادگان اعزامتان جابجا شد شاید دفعه ی بعد در نیروی انتظامی تقسیم شوید.
اينطور باشه بعد اون روزايي كه منتظريم جز خدمت حساب نميشه؟نقل قول:
منم تير اعزامم و مازادم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان من یگانم لویزان هست و امروز یه نامه از ستاد نیرو اومده بود که فقط کسانی که تا 94/4/30 اعزام میشن طبق قانون سال 93، 21 ماه خدمت دارن و کسانی که بعد از اون تاریخ اعزام میشن خدمتشون طبق قانون جدید 24 ماه هست.
سلام دوستان، برای پر کردن ثبت سوابق بسیج ماهی چقدر باید داشته باشی؟ (30 ساعت؟ 40 ساعت؟ ...؟)
1 تیر باید بریم نظام وظیفه یا پادگان محل خدمت؟
روال اگه عوض نشده باشه 30 ساعت بود.نقل قول:
قانون جدید؟؟؟ قانون یهو کجا تصویب شد ؟؟؟نقل قول:
سلام
روز اول لازمه چیزی همراهمون ببریم؟
به جز کارت شناسایی و برگ اعزام؟
مرخصی اول دوره قطعی هست؟ میتونیم برگردیم و وسائلمون رو ببریم؟
خیلی چیزا عوض شده دادا، به من گفتن جدیدا دیگه بسیج دانش آموزی رو سپاه قبول نمیکنه و فقط مدت فعالیت پایگاه ها رو محاسبه میکنه. این سوابق هم ظاهرا 35-40 ساعت باید پر کنیم! نمیدونم چی میشه، خدا کنه لااقل 4 تا 5 ماه بگیریم :n27:نقل قول:
در برگه سفيد هر جايي نوشته انجا باشيدنقل قول:
ممكنه مرخصى ندهند پس لوازم شخصى مورد نيازتون را به همراه داشته باشيدنقل قول:
اموزشی ما هم تموم شد ، کهریزک ، یگان ویژه ناجا ، پدرمون در اومد راسما ! 3 روز هم بخواطر استعلاجی بیشتر نگهمون داشتن بیگاری کشیدن :n09:
افتادم فاتب خیابون پلیس ، ولی نامه ای برگه ای چیزی ندادن ، برم اونجا باید برم نیرو انسانی؟ از اونجا تقسیم میکنن یا نه یگانم کلا همونجاست؟
مرسی ممنون
سلامنقل قول:
وحید منم اونجام یادت باشه برام دس تکون بدی اونجا :D
اعزامی های امسال تا اسفند 21 ماه هستن...شایعه هستنقل قول:
سلام
در مورد نیروی دریایی شهید نامجوی بندرانزلی کسی میدونه چیزی؟
من افتادم اونجا نمیدونم چطور جایی هست؟
نظام وظیفه شهرتون تاجایی ک من میدونم...البته ته برگ سفیدتون آدرس و ساعت زده باید اونجا برین:n16:نقل قول:
سلام دوستان
قبل از موزشی باید چه چیزهایی را با خودمون ببیرم پادگان؟
ممنون میشم یه لیست بگید ..
سلام
من اموزشی افتادم هتل ولیک بابل10 روز دیگه اعزام
می خواستم بدونم چطور جایه
امکانش هست 5شنبه جمعه ها ول کنند هر کی بره خونشون
من تهرانم
اگه جمعه ها سر کار نباشم
اوضاع م خراب میشه
بعد از اموزشی میشم سرباز معلم
پذیرش گرفتم
اخر هفته اگر نگهبان نباشيد مى تونايد از مرخصى استفاده كنيدنقل قول:
براى سرباز معلمو قبل از مشخص شدن كد محل اموزشى بايد اقرام مى كرديد
سرباز معلم ی گرفتم پذیرشنقل قول:
2 ماه پیش تهران اسلام شهر
هتل ولیک بابلمی خواستم بدونم چطور جایه
این درسته که واسه سرباز معلمی باید شرایطی مثل خانواده فرهنگی یا خانواده جانباز یا شهید و یا عضو بسیج باشین؟
یعنی سواد ارزشش کمتر از خانواده شهید بودنه؟
دوستان کسی میدونه این نمرهای اموزش کی فرستادن؟؟ مثلا تقسیمات ما کی تموم شده الان اخرین هفته اموزش هستم این نمرها رو بعد اون امتحان نهایی فرستادن یا قلا فرستادن؟؟
من خودم نه هیچ کدوم از این شرایط رو بجز بسیج نداشتمنقل قول:
ولی پذیرش شدم
گزینش ام قبول شدم