نه . تو بعضی مناطق اکو 2 مگ معمولی هم میدن ولی بیشتر مناطق نمیدن و 512 آخرشه.نقل قول:
Printable View
نه . تو بعضی مناطق اکو 2 مگ معمولی هم میدن ولی بیشتر مناطق نمیدن و 512 آخرشه.نقل قول:
طریقه نصب مودم D-Link 200tنقل قول:
>>لطفا جهت نصب مودم ابتدا سیم تلفن را به مودم و از سوی دیگر به پریز تلفن متصل کنید توجه داشته باشید که از دو شاخه های ضد برق تلفن برای اتصال به هیچوجه استفاده نشود و ابتدا به ساکن کلیه دستگاهای تلفن و آی دی کالر های متصل به خط تلفن در نقاط دیگرمنزل یا محل کارتان را قطع و از پریز در آورید و برای استفاده از هردستگاه تلفن نیاز به یک نویزگیر دارید .<<
1- لطفا سی دی مودم را در سی دی خوان قرار دهید
2- کابل مودم را به یکی از پورتهای USB کامپیوتر خود متصل کنید
3- پس از اتصال برنامه D-Link باز شده گزینه سوم Install Driver را انتخاب نمایید . در صفحه آمده گزینه اول را انتخاب نمایید و Next کنید
4- در صفحه باز شده بنام .....Welcome دوبار Next کنید .
5- صفحه Select Service Provider باز شده Next کنید .
6- صفحه Select Driver Type باز شده گزینه Wan Driver را انتخاب کرده Next کنید
7- صفحه Communication Setting بازشده تغییرات زیر اعمال گردد
Modulation : T1.413 VPI = 8 VCI = 35 Encapsulation :PPPOE RFC2516 LLC
سپس Next کنید .
8- صفحه بعدی را نیز Next کنید . در اینجا درایور مودم شروع به نصب شدن میکند و پس از حدود 2 دقیقه نصب مودم با پایان میرسد Finish را کلیک کنید .
نصب به پایان رسید . در روی صفحه Desk Top دو آیکون طاهر میشود . گزینه Connection را باز کرده و User name و Password خود را وارد کرده کانکت شوید ...
به نقل از livesos.mihanblog.com
ولی سرعتم موقع باز کردن سایت ها چندان تغییری نکرده فقط سرعت دانلود 6 برابر شده
هرچی که هست نسبت به قیمتش می ارزه
6 تومن بیشتر میدی سرعت دانلود 6 برابر میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس ارت 1 .!!!!
یعنی محدود شدم؟
واقعا لطف کردینقل قول:
همین که پستتو خوندم این کارارو انجام دادم و زنگیدم واسم فعالش کردن
الانم با همون اومدم
بد نیست
سرعت دانلود الان که امتحان کردم متوسط 70 ه
خوبه؟
سرویسم 256 اکوه
سلامنقل قول:
خواهش می کنم ...
با تنظیم DNS و IP نیز می توانید بیشترین بهره وری رو از اینترنتتون داشته باشید :
تنظیمات شبکه خود را مطابق با این فایل راهنما انجام دهید تا بازده اینترنت شما 100% بشه ...کد:http://www.shatel.ir/docs/04GL44.pdf
دوستان من اگر بخوام سرويس 512 اكو-اقتصادي بگيرم، سرعت چه جورياست. 2 مگ تهران نميدن. الان پينگ و سرعت دانلود رو چند قرار ميگيره؟ با توجه به اينكه دانلود رايگان شبانه هم نداره آيا در روز محدوديت دانلود دارم؟ الان وايمكس 512 دارم. ميخوام ببينم ميارزه برم رو شاتل يا نه؟
نقل قول:
ممنون
این کاریو که تو فایل پی دی افی که گذاشتین انجام دادم و اون کانکشن ساخته شد
ولی کانکت نمیشه
دلیلش چیه؟
این کانکشن چه فرقی با کانکشن معمولی میکنه؟
سلامنقل قول:
نیازی به ساخت کانکشن و دیگر مطالب موجود در فایل راهنما نیست !
فقط شما تنظیمات IP و DNS رو در فایل راهنما پیدا کنید و بر روی کارت شبکه خود اعمال کنید ...
اي تو روح اين شاتل:
من 128 بودم بعد يك مدت كه سرعتم رو 512 بسته شده بود قطعش كردند و برگشت به همون 128!
الان خوشحال شده بودم كه سرعتم مجددا برگشته روي 512 ولي پينگم بالاي 550 هستش! طوريكه به نسبت قبل صفحات رو ديرتر باز مي كنم ولي سرعت دانلودم خوب شده!
كاري هست كنم تا پينگم بياد پايين؟آخهرسيورم به پينگ خيلي حساسه!
چه ادبیات جالبی:
نقل قول:
من 128 بودم
نقل قول:
يك مدت كه سرعتم رو 512 بسته شده بود
نقل قول:
سرعتم مجددا برگشته روي 512
آقا انصاف هم خوب چیزیه!نقل قول:
اي تو روح اين شاتل
ای تو روح این شاتل :31:
نامردا تا زنگ زدم گفتم 2 مگ میخوام یک ساعته سرویسم رو عوض کردن. دمشون گرم . ایول سرعت عمل:11:
سلامنقل قول:
از شما کارت دانشجویی و یا جواز کسب نخواستند ؟
كاش جمله آخرم رو هم مطالعه مي فرموديد كه زود قضاوت نفرماييد!نقل قول:
من رسيور لينوكسي دارم كه تماما به پينگ وابسته است و براي همين موضوع روي تصاويرم فريز دارم و اهل دانلود هم نيستم بنابراين بازهم حرفم رو تكرار مي كنم كه اي تو رو ح شاتل با اين مسخره بازيهاش!
يا زنگي زنگ يا رومي روم!
مگه من ازشون درخواست كرده بودم برام 512 ببندن كه حالا بايد ممنونشون باشم؟براي من 128 قبلي با پينگ زير 250 صد برابر بهتر از 512 فعليه با پينگ بالاي 550 !
عزیزم منم نگفتم پینگ شاتل خوبه. شما که پینگ براتون مهمه مسلماً باید سرویس دهنده ای به غیر از شاتل انتخاب میکردید
اما وقتی مشکل شما فقط پینگ هست چه نیازی هست که کمتر شدن سرعت از 512 رو مطرح میکنید؟
در ضمن لطفاً لحنتون رو اصلاح کنید. خوبی یا بدی شاتل دلیل نمیشه که شما با هر لحنی که راحت بودید مطلب بنویسید
ویرایش شد توسط بابکنقل قول:
یه بار از شاتل تعریف کردیم همون شب سرعتم شد 5!!!
عزیزم اگه این ساعت سایت رو درست کنین بد نیستا
55 روز از تغییر ساعت می گذره فکر کنم شما هنوز به قانون 5 سال پیش که ساعت دیگه جا به جا نمی شد موندین
دیشب تا 3 بیدار بودم
سرعت روی 240-250 ثابت بود حتی یکبار هم دیس نشدم اما دقت کردم صبح از ساعت 7 که بیدار شدم مثل دیروز داره دیس میشه
شماها هم این مشکل رو دارین؟
کسی تکنیک یا تنظیمات خاصی واسه افزایش سرعت دانلود با IDM یا بیت تورنت بلده؟ لینک هم بذارید ممنون میشم
کلا شرکت خوبیه یا نه ؟ سرعت دانلود برام خیلی مهمه بالا 60 باشه
والا چیزی نگفتن. فقط گفت سیستمت روشن باشه باید اول خطتون رو چک کنیم ببینیم 2 مگ جواب میده یا نه.همین! من خودمم کمی تعجب نمودم:blink:نقل قول:
سرعتش همون سرعتیه که باید باشه .من که 512 داشتم با 64 الی 72 دانلود میکردم تو کرج . اما فقط بعضی مواقع این پینگش اذیت میکنه. اگه برات دانلود و سرعتش مهمه میتونی از همین شاتل بگیری. خوبه تو سرعت دانلود. البته بازم روزها و بعضی شبا:31:نقل قول:
بچه ها میشه یه لطفی به من بکنید؟ .... :10:
ظاهرا درخصوص اینترنت مرکز با مرکز فرق داره .. واقعا ممنون میشم دوستانی که توی مرکز شیخ فضل الله نوری ( 8803 الی 8806 و 8860 و 8861 و 8821 ) هستند و از شاتل اینترنت دارن بگن که وضعیتشون چطوره و آیا راضی هستند یا نه ...
خیلی لطف بزرگی به من می کنید اگر بهم این مورد رو کمک کنید .... :11:
ساعت رو باید خودتون تنظیم کنیننقل قول:
از میسر زیر :
تنظیمات کاربر- ویرایش اختیارات- تو بخش زمان تنظیمات رو رویGMT +4:30 قرار بدید
بچه های اهواز سرعت دانلود و اپلودشون رو بگن
سرعت خودم
Line Rate - Upstream (Kbps):158Line Rate - Downstream (Kbps):336
خبری شده ؟
من بدونه V p n نمی تونم هیچ صفخه ای باز کنم ! همش Time out میده !
با سرعت 256 تا 30 دانلود میکنه میانگین ؟
من میخوام سرویس ART2 رو بگیرم دانلود چقدر می
شاتل بعضی وقتا از این شیرین کاری ها می کنه.برای من هم چند باری پیش امده.اما در کل خبری نیستنقل قول:
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
اره سرعتش همینقدرهنقل قول:
سلام
من دیشب اولین شب استاده از رایگانم بود
سرویسم 256
سرعت میانگین 50 بود
کلا میانگین بخوام بگم روزو شب فذقی نمیکنه
البته تجربه ی فعلا 2 روزمه
آهواز
سرویس اکو1024
در روز کلا 140 سرعت دانلودم بغیز از 2-4 بعد ازظهر
شبا هم از 4صبح به بعد سرعت خوب میشه 1-4 صبح سرعت 5کیلو بایت
مرکز مخابراتی گلستان
تو هم توی ساعت 2 الی 4 بعد از ظهر مشکل داری من هم همین مشکل رو دارم من حتی نمی تونم وصل شم توی این ساعت هانقل قول:
البته من تو مرکز اسلام آباد هستم
تست سرعت سرویس Eco2048 بامداد دوشنبه 26 اردیبهشتماه 1390
یه سوال داشتم:
می خواستم بدونم زمانی که حجم گیگت تموم میشه ساعت رایگان شبانه هم قطع میشه!؟
مگر شبانه دانلود رایگان نیست پس این حرکت چه صیغه ایه!؟من به کانکت میشم ولی همین که می خوام وارد سایتی بشم پیغام خود شاتل فقط میاد واسم!خیلی مسخره هست که این حالت اگر باشه:(
بله ، باید ترافیک داشته باشی( اگه دقت کنی چند جا نوشته: شبانه رایگان به شرط تمام نشدن ترافیک)نقل قول:
ISP هایی که یوزرنیم روزانه و شبانشون فرقی نمیکنه(مثل شاتل) باید برای استفاده از شبانه ترافیک داشته باشننقل قول:
ولی برای اون دسته از ISP هایی که یوزر شبانه برای همه ثابته(مثل صبانت) نیازی به ترافک نیست:40:
سلام
من الان که 11 گیگ ترافیک دارم
یعنی باید تا 3 ماه دیگه تمومش کنم یا اگه تو 3 ماه تموم نشد بقیش میره ما دوره بعد؟
نه خیرنقل قول:
تو شاتل ترافیک باقی مونده تو این دوره به دوره بعدی منتقل نمیشه
نبود؟؟؟!!!!!نقل قول:
شبی که گذشت برام خیلی بد بود با سرویس 512 فقط 350 مگابایت دانلود کرد :2:
قبلا که ترافیک اکو 128 تموم میشد میرفتم توی سایت شاتل 200 مگ ترافیک اضافه رو میگرفتم.
این دفعه اینطوری شده:
به نظر شما جریان چیه؟
یک بار مودم رو خاموش روشن کنید باید درست بشهنقل قول:
خوب دیگه قضیه همینجاستنقل قول:
این یه باگ بزرگه شاتله
بچه ها شما هم بعد از افزایش سرعت دسی شما هم بالا رفت؟؟