من ساعتم رو با time.ir تنظیم کردم و به جز موقعی که سیستم به جای 31 شهریور 30 شهریور ساعت رو کشید عقب مشکل دیگه ای ندیدم
Printable View
من ساعتم رو با time.ir تنظیم کردم و به جز موقعی که سیستم به جای 31 شهریور 30 شهریور ساعت رو کشید عقب مشکل دیگه ای ندیدم
الان تست کردم مشکلی نداره (بازه یه هفته انتخاب کردم) تاریخو اکثر مواقع سیستم نمیاره خودتون باید از بالای پنل تنظیم کنیننقل قول:
اگه از dns ایران استفاده میکنین میتونین آدرس pool.ntp.org رو تو سیستمتون تنظیم کنین اگه dns خارجی هست از ir.pool.ntp.org میتونین استفاده کنین که سرویس ساعت جهانی هست و رایگان که نزدیکترین سرور رو براتون پیدا میکنه!نقل قول:
سرعت شبانه چند هست سرور داخلی و خارجی هر دو
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
مشارکت آسیاتک در طرح ملی سرشماری نفوس و مسکن سال 1395
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، با توجه به فراهم شدن امکان ثبت نام اینترنتی مردم عزیز کشورمان در سرشماری نفوس و مسکن سال 1395، این شرکت جهت مشارکت دراین طرح ملی و حضور فعال در گسترش فعالیتهای دولت الکترونیک، اقدام به ارائه شرایط ویژه برای مشترکین آسیاتک که اطلاعات خود را از تاریخ 3 الی 24 مهرماه به صورت الکترونیکی در سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت کنند، نموده است که به شرح زیر اعلام می گردد:
ترافیک ورود و ثبت نام در سامانه فوق برای کلیه مشترکین آسیاتک به صورت رایگان محاسبه خواهد شد. مشترکین آسیاتکی برای بهرهمندی از ترافیک رایگان به هیچ عنوان در طی مراحل ثبت نام نباید از فیلترشکن یا نرم افزارهای تغییرIP استفاده نمایند.
پس از اتمام سرشماری و بعد از تائیدات مرکز آمار ایران درخصوص ثبت موفق اطلاعات فرم ثبت نام آنلاین، بسته ترافیک هدیه به آسیاتکی هایی که با IP آسیاتکی در بازه زمانی اعلام شده اقدام به تکمیل اطلاعات آماری خود کرده و در سرشماری آنلاین شرکت نموده اند هدیه داده خواهد شد.
در مدت زمان برگزاری سرشماری، مسابقات متنوعی برای مشترکین سرویس های آسیاتک برگزار و اطلاع رسانی می شود و به برندگان مسابقات به قید قرعه، جوایز ارزنده ای اهدا خواهد شد. جایزه هر مسابقه نیز در زمان برگزاری آن اعلام می گردد.
لازم به توضیح است برای استفاده از این امکان لازم است کاربران سرویس های حجمی آسیاتک گزینه "دانلود پلاس" را در پنل کاربری 1544 خود فعال نموده و پس از خاموش و روشن کردن مودم اقدام به استفاده از سرویس خود نمایند، مشترکین سرویس های نامحدود نیاز به فعالسازی گزینه دانلود پلاس ندارند.
چنان نوشته "ترافیک رایگان" مثل اینکه موقع ثبت نام 4-5 گیگ حجم مصرف میشه :biggrin:
والا از بی تدبیری بعضی ها سرورشون اونقد ضعیفه که واسه هر مرحله باید یه ساعت وقت بزاری. از اون مهمتر اعصابه که باید داغونش کنی تا هضم کنی چرا یه ذره برات ارزش قائل نشدن تا بتونی راحت بری سرشماری رو انجام بدی؟؟؟ :n23:نقل قول:
من یک گیگ باکس 5 روزه خریدم، با وجودی که حجم و مهلت زمانی هم داشتم ولی الان که روز آخره کلا دیگه نشونش نمیده!
قبلا حتی وقتی یک گیگ باکس تموم میشد بازم اون عقربههاش میموند، الان اصلا فهمیده نمیشه چقدر از حجم اون مونده و چقدر میتونم مصرف کنم.
کس دیگه ای این مشکلو نداره؟
سلام
دوستان این آدرس
واسه من این Error رو میده
The page cannot be displayed. Please contact the administrator for additional information.
ولی با ایرانسل مشکلی نداشت
This IP is being shared among many domains.
To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser.
این چه مسخره ایه دیگه؟؟
سر گیگ باکس ها راحت دزدی میکنننقل قول:
مثلا وقتی میخرم بلافاصله بعد خاموش روشن کردن مودم زمان رو میزنه 14 ساعت گذشته !
یا مدت زمان بسته 30 روزه قبل 26 روز تموم میشه
سلامنقل قول:
الان راحت باز شد
نامحدود شبانه ایرانسل عجب سرعتی داره 2 مگابایت بر ثانیه هست شبانه آسیاتک رو تو جیبش میکنه قشنگ 20 گیگ تو 3 ساعت میگیره حتی از سرور خارجی فقط 2 هزار تومان فعلا هم طرحش رو برنداشتن
ایرانسلو نگو اصلا قابل مقایسه نیست سرعت دانلود من با آسیاتک 3-4 مگابیت بیشتر نیست چون تجهیزاتشون سرعت زیادی ارائه نمیدن در صورتی که با ایرانسل از 5-6 مگابایت در ثانیه پایین نمیاد یعنی حدود 50 مگابیت در ثانیه بسته هاشم عالیه از همه مهمتر کیفیت عالیه اونه که باید تجربش کنی تا بدونی آسیاتک نت آشغال رو داره تحویل مردم میده واقعا آشغاله اونی که میگه نیست فقط از این شرکتای درپیت مثل مخابرات و آسیاتک نت داشته و یه بار نت ایرانسلو تجربه کنه میفهمه سرعت لود شدن صفحه یعنی چی!!!!نقل قول:
فقط و فقط یه مشکل داره مودماش گرونن :n30:
اینم اثبات سرعت ایرانسل:
شما از مودم 3G و 4G استفاده میکنید یا مودم های جدید LTE ? قیمت مودم چنده ؟ توی سایتشم که نگاه کردم دانلود شبانه هم محدودیت حجم داشتنقل قول:
1 ساعته بسته داره 900 تومن محدودیتش 10 گیگه؟؟؟ کمه؟؟ گیگی 100 تومن؟؟؟نقل قول:
اینم بهترین مودمی که 4g هست و ارانترینش و البته وای فای دارش!!! کافیه به پریز برق یا پورت یو اس بی یا فندکی ماشین وصل کنی تا نت بیسیم داشته باشی.
دوست من توی سایت ایرانسل که ارزونتره!نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سلامنقل قول:
موندم چطور روشون میشه برای چنین چیزی بنویسن
مودمو میگی؟؟ نه این مدلی که من پیشنهاد میکنم وای فای داره اصلا تو سایت ایرانسل نیستنقل قول:
نسخه بدون وای فایش نزدیک ۱۲۰ تومنه که هم ایرانسل میده به صورت لاک شده و هم جاهای دیگه قیمتشونم یکیه
اگه اینجوری شما میگین باشه که خیلی خوبه. فقط من این بسته های یک ساعتی رو توی سایت ایرانسل ندیدم. ماهانه و 3 و6 ماهه و یک ساله بودنقل قول:
البته سرویس جدیدشون رو میگم که نوشته با مودم های LTE کار میکنه فقط
سلام
بحث مودم ها و اینترنت ایرانسل تو تاپیک مربوطه انجام بشه
موفق باشید
از اپلیکیشن ایرانسل من.نقل قول:
حق دارین ولی در مورد آسیاتک بحث کنیم؟؟ چی داره که بحث کنیم نه نوآوری نه سرویس درست حسابی نه کیفیت نه سرعت در مورد چیش بحث کنیم:n13:نقل قول:
داریم از ایرانسل اینجا بحث میکنیم تا آسیاتکی ها در جریان باشن تو چه منجلابی گیر افتادن و خبر ندارن.
نقل قول:
جواب سخن حق سکوت است و بس
سرویس من 10 مگ هست سرعت شبانه دانلود من در ساعت رایگان شده 250 تا هست به زور این ماه 155گیگ دانلود کردم (هر روز 6 ساعت مودم روشن باشه)
با توجه به قیمت این سرعت وهزینه استهلاک قطعات دیگه اصلاً صرف نمی کنه.دیگه شورشو در اووردن .
تاپیک ایرانسل همیشه خودش در صدر ناپیک ها هست :دینقل قول:
تو باشگاه مشتریان شما هم قسمت <مشخصات> رو حذف کردن؟؟؟
اینم میزارم چون اعصابم خورد شد یدونه نرم افزار netcarshow رو گوشیم نصب کردم نمیتونم راحت ازش استفاده کنم سرعتارو خودتون ببینین تو عکس ولی با ایرانسل اصلا نمیفهمی عکسا کی اومد. یه سوال از دوستان داشتم احیانا عکسا مشکل شرعی نداره که؟؟ آخه با پراید مقایسه میکنم حشری میشم :n29: شاید از همینه که سرعت ارتباط با سایت netcarshow.net تک رقمیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینطوری فک نکنید که تو خارج هم اینطوری نیستشا.تکنولوژی lte خیلی سریعتر از adsl .این تفاوت سرعت تو ذاتشون.تو خارج هم adsl رو با سرعت ۱۵ مگابیت به بالا میدن بدون محدودیت حجمی.ما اینجا سرعتش رو داریم ولی هنوز از لحاظ حجم،محدودیم.سریعترین سرعت اینترنت هم فک کنم با خطوط فیبر نوری هست که تو اصفهان دیدم اوردن.اونها lte هم میزارن تو جیبشون.نقل قول:
سلامنقل قول:
اگر مشکل لود نشدن برخی عکسهارو دارید
به خاطر تست فیلترینگ مثلا هوشمند هست که اختلالالتی رو ایجاد کرده به خصوص در اینستاگرام
و خودشونم تایید کردند
خیر عکسا میاد ولی یه ۲-۳ دقیقه ای طول میکشه با فیلترشکن خیلی بهتر میشه با ایرانسل نمیفهمم عکسا کی میان انگار تو گالری گوشی داری سیر میکنینقل قول:
مشکل از تک کانکشنه که تک رقمیه تو تلگرام و اینستاگرام هم این مشکل هست یدونه فایل ۲ مگی رو من اصلا نمیتونم تو تلگرام دانلود کنم چون با سرعت تک رقمی دانلودش میکنه. این مشکل هم از زمانی که مرکزمونو بهینه کردن پیش اومده قبلا خیلی بهتر بوددشاید هم از فیلترینگه هوشمند و اینترنت ملی باشه که غیرمستقیم میگن از سایتای خارجی استفاده نکنین
دوستان میشه یه راهنمایی بکنید
من چند ماه پیش در تاریخ 95/1/22 اقدام به تمدید سرویس ( به صورت آنلاین ) کردم که بار اول تراکنش ناموفق بود اما برای بار دوم با موفقیت !
وجهی که باید از حسابم کسر میشد 531.964 ریال میشد اما آسیا تک هر دو بار اقدام به کسر وجه از حساب بنده کرده با تماس با امور مشترکین 1544 به من گفتن وجه مزبور ظرف مدت 24 ساعت به حساب شما برگشت داده ميشه اما برگشت داده نشد از من شماره کارت بانکی و شماره شبا هم گرفتن حال پس از گذشت 5 ماه و تماس های مکرر هیچ وجهی برگشت داده نشده شما جای من بودید چیکار میکردید؟؟؟:n34:
آقا بیکاری مگه؟ زنگ نزن به 1544 اعصاب خودت رو خراب می کنی و با پول تلفن هزینه تمدید رو دوباره از دست میدی.نقل قول:
بجاش به سامانه 195 شکایت کن و مشکلت رو توضیح بده قشنگ.(با هر مدرک که داری)
پشتیبانی نفهم آسیاتک هیچوقت مفید نبوده ولی هروقت شکایت کردم به 195 مثل ... ازش ترسیدن و چندساعته مشکل رو رفع کردند.
ایشالا رفع شه مشکلت
..حذف شود..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب اینجا هم میلیون ها تومن به باد رفت...!
سلام دوستان
من برای خونه دانشجوییمون اسیاتک ۱مگ گرفتم.شبانه ۸۰ بیشتر نمیده.خط رو ببرم رو ۱۰ تا چقدر بالا میره؟بالای ۵۰۰ میره؟الان گرگانم.کلا شبانه ۱۰ مگ چطوره؟
من امروز مشترک آسیاتک شدم و اینترنت 10 مگم فعال شد . با وجود اینکه تو تمام ips هایی که بودم پینگم زیر 30 بود اما متاسفانه تو آسیاتک پینگم شد 95 . سرعت دانلود روز هم نهایتا 550 بود با نوسان فراوان . تایم رایگان رو تست میکنم فردا بهتون اطلاع میدم ...نقل قول:
امروز اینترنتم وصل شد .خدای من چرا آسیاتک اینقدر کیفیتش پایینه . پینگ بالا همراه با سرعت دانلود پایین . :n35::n34:
من به خاطر دانلود رایگان از های وب اومدم سمت اسیاتک اما با این شرایط اگر دانلود رایگانش خوب نباشه اخر ماه از آسیاتک میرم ....
کافی بود ص آخر این فروم رو میخوندی تا اینجوری از چاله تو چاه نیفتی برات ابراز تاسف میکنم ایشالا این کیفیت پایین برات زیاد عذاب آور نباشه.نقل قول:
سلام،چطور بود؟راضی بودید؟نقل قول:
نه دوست عزیز . سایت هایی مثل اینستاگرام یا فیسبوک از پروتکل امنیتی HTTPS استفاده میکنن و به هیچ عنوان نمیشه فیلترینگ هوشمند رو در مورد اون ها اعمال کرد . سایت هایی که پروتکل https رو دارن . به هیچ وجه امکان نداره که بخشی از محتوای اون رو سانسور کرد . و اینا همش تبلیغاته .نقل قول:
سلامنقل قول:
در کمال تعجب تایم رایگانش فوق العاده بود .سرعت دانلود شبم بین 700-800kb بود و پینگم شده بود 44. من از ترس اینکه سرعتم رو share نکنند 700 مگ بیشتر دانلود نکردم . :n01: البته این سرعت دانلود شاید به علت خلوتی مرکز مخابراتی من باشه که کارشناس آسیاتک هم دیروز داشتم باهاش صحبت میکردم همین رو گفت و البته اینکه کسانی که اطراف من اینترنت دارند ،آسیاتک کم دارند و اون هایی هم که دارند بیشتر مغازه دار هستن و صبح دانلودی ندارند و در اخر هم کیفیت خط ...
الان ساعت 3 بعدازظهر هم تو speedtest تست گرفتم پینگ شد 48 و سرعت دانلود شد 600kb . به نظر میاد تو آسیاتک هرچی به غروب و اوج شلوغی نزدیک تر میشیم سرعت دانلود میاد پایین و پینگ تا 90-100 بالا میره درست بر خلاف های وب که همیشه پینگم 23-25 بود و سرعت دانلودم هم خیلی خوب بود که شاید به علت یوزرهای کمترش بود.
سلام خدمت دوستان...
من کرج میشینم، سرویس 128 شاتل بهمراه دانلود شبانه دارم. الان یه سالی بود استفاده میکردم سرعتو برام رو 8 مگ بسته
بودن یعنی با 1 مگ دانلود میکردم. دانلود شبانشم با اینکه از ساعت 1-2 سرعت کلا تعطیل میشه ولی بعدش همون سرعته صبحا رو میده
و شبی راحت 15 ، 16 گیگی دانلود میشد.
تو این 1.5 ماه اخیر مصرفم یکم بالا بود نزدیک 500 ، 600 گیگ دانلود کردم تا اینکه یه روز صبح بلند شدم دیدم خیلی کمتر از همیشه دانلود شده
بعد دیدم نامردا سرعتمو کم کردن و رو 2 مگ فیکس کردن یعنی سرعت دانلودم اومده رو 250 کیلوبایت و شبا 3 ،4 گیگ بیشتر دانلود نمیشه
همچین جدیداً شبا نتمو یه محدودیتی گذاشتن که قطع و وصل میشه هی.
زنگ زدم پشتیبانی گفت محدودیت از مرکز اعمال شده اگه میخوای سرعتت 8 مگ بشه سرویس 8 مگ بخر.
الان موندم سر 2 راهی میدونم اگه سرعت بالاتر بگیرم مثلا اگه سرویس 1 مگ بگیرم سرعتم بازم رو همون 2 مگی که الان هست فیکس میمونه و مثه قبل بیشتر
نمیده بهم.
زده به سرم سرویس 8 مگ آسیاتک که ماه 32000 تومان میفته بگیرم دانلود شبانشم 2 تا 8 هست
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن سرعت شبانه آسیاتک چجوره؟
ارزش داره بگیرم یا از شاتل سرعت بالاتر بگیرم شاید دلش بسوزه سرعتمو برگردونه؟
خوشحال میشم میشم نظراتتونو بشنوم.