قبوله همسایه:10:نقل قول:
حالا کدوم روزا زوجه کدوم فرده:31:
Printable View
قبوله همسایه:10:نقل قول:
حالا کدوم روزا زوجه کدوم فرده:31:
نقل قول:
حاجی اینا در مقابل چیزایی که من دیدم هیچه اشخاصی یادمه که کل شب رو بیدار میموندن تا در موقع حملات دسته جمعی به روستاهاشون حمله نشه یا اگه حمله شده همه رو بتونه مدیریت کنه اونم فقط برای یک بازی که آخرش هم پول ساز نیستش برای شما ولی برنامه نویسی و ... قضیش فرق داره
منو چی میگی از وقتی 15 و 17 و 18 و 19 رو دیلیت کردم 24ساعته نیستم قبلا 24ساعته اینجا بودم و فقط 1.5 اونم بعد از ظهر میخوابیدم
الان فقط 12 و 20 و 21 بازی میکنم و 22 رو هم شروع کردم ولی دیلیت کردم :)
يه نفر تو و 20 داره برام بدون اينكه ازش دخواست كنم ساپورت ميفرسته تازه ميخوام اكانت پريميوم كه بهم داده رو هم فعال كنم ببينم چطوري به نظر شما فعالش كنم ؟؟؟
مطمئنی ساپورته ؟؟؟
اتکه ولی به نظر من !!!
نه ساپورت هست از اعضاي خود قبيله نيست ولي از طرف يكي از متحدان قبيله هست مني كه تو ورلد 13 20 بار مورد حمله قرار گرفتم و بالاخره نوبل شدم علامت حمله رو به خوبي ميدونم كه يه تبر هست ولي علامت ساپورت شمشير در غلاف هست .
راستي كسي نگفت پريميوم رو فعال كنم يا نه .
salam.
in keyboardam jeye horufesh avaz shode
kasi balade chetory dorost mishe?
چه حروفی ؟؟؟
اگه چای پ و ژ عوض شده که مهم نیست :27:
na..
kamelan avaz shode
زبان فارسیه ویندوزتو از اول نصب کن ببین درست میشه
وضعت توی 12 داره خراب میشه !!!
کشته شده هات خیلی زیادند !!!
پريميوم يه هفته اي چند پوينت پريميوم ميشه ؟؟
balad nistam baradarنقل قول:
:27::27:
سلام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بروبکس معتاد تریبال چطورن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه خوبین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا بلاستر آخه چرا اینکارو میکنی؟!؟!؟؟!؟؟!؟؟؟!؟!؟؟!؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه اینجا جای این حرفهاست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوای حسین اینجا رو دوباره ببنده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو اینو به مدیرا بگو... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا نباید از این چیزا بگی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
harja soal kardam kesi javab nadad
من 20تا نیزه دار ساختم و دارم غارت رو شروع میکنم
بچه ها حسین قراره بازنشسته بشه :41::41::41:
فکر کنم هوس به جاش مدیر بشه :41::41::41:
شما دیگه آخرشینقل قول:
یوزرت توی ورلد 21 چیه دعوتت کنم.
پریمیوم مجانی رو نمیتونی انتقال بدی.نقل قول:
نمیتونی به پوینت هم تبدیلش کنی.
حاجی لطفا بحث خارج موضوع و اینجا را نندازهنقل قول:
قرار شده همه اسپم ها بره تو گروه
این چند روزه کلی دردسر داشتیم
تصمیم گرفتم یکم جدیتر با این تاپیک برخورد کنم
این تاپیک حاصل زحمات خیلی هاست , نمی خوام بخاطر چند تا اسپم نیست و نابود بشه
از فرت بیکاری رفتیم و12 یه map ساختیم اون ترایب -TD- مال وحیده انگاری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه حسین بازنشسته شه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هوس خیلی جدی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجارو به جای 1 روز یه سال میبنده!(شوخی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم ایندفعه برای حسین بریم جنگ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دفعه ی پیش عملیات موفقیت آمیز بود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید حسین مدیر باشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني حتي براي خودم تو و 21 هم نميتونم استفاده كنم ؟؟؟نقل قول:
پریمیوم مجانی رو نمیتونی انتقال بدی.
نمیتونی به پوینت هم تبدیلش کنی.
بچه ها... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
150-200 آهن میخوام... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارید بدین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا شب بهتون برمیگردونم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا نیاز دارم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه . نمیشه:41:نقل قول:
من دارم . می خوای ؟:46:نقل قول:
بدی که ممنون میشم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من زیادی آهن دارم با اینکه
سفال 9 چوب 9 و آهن 6 هست !!!
ولی متاسفانه هنوز مارکت نساختم !!!
تا 38 دقیقه ی دیگه مارکت رو میسازم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اگه تونستی برام بفرست... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اجازه نمیده .
اینو می نویسه
Free trading is deactivated right now Tribal internal trade will be activated on the 06.07.2008 at 21:44.
Free sending of resources will be activated on the 06.07.2008 at 21:44.
میگم یه چند روزه اصلا از وحید خبری نیست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی سیتر وحید شده؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره یادم رفته بود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به هر حال ازت ممنونم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وحید زیاد داریم کدوم رو میگی
V A H I D
دیروز نبود سیترش رو هم میتونید از خودش بپرسید
نميدونم چرا داره برام ساپورت ميفرسته(منظورم و 20 هست ) تازه فاصله روستاش هم از من خيلي دوره يعني 29 ساعته تا از اعضاي خود قبيله هم نيست و فقط متحد قبيله هست نكنه يه كاسه اي زير نيم كاسه هست ؟؟؟
اکانت mbn373 در بهترین موقعیت احداث گردید
علاقمندان جهت اطلاعات بیشتر به فروم خود بازی مراجعه کنند :31:
ای داد.اینجا که همه ورلد 21 هستند.بابا کی به من گفت برم توی 18 نمی دانم.ببینم من دیروز رفتم توی ورلد 21 هم ثبت نام کردم ولی همچنان وقتی می رم توش می ده ولکام dekho
نمی ذارن ما بریم توی 21.
می خوای یوزر و پسورد بهت بدم بیای پیش ما؟
بچه ها خداحافظ ..........:دی
----------------------------------
الان توی کانتیننت دوومیم ...اگه به خودتون فشار بیارید یعنی برنامه ریزی کنید می تونیم اوول هم بشیم ...:دی
ترایب دهل هم در نوع خودش شاهکاره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دهلم یه چیزیش میشه هانقل قول:
رفته تو افراد 200 -300 امتیازی و اینویت کرده !!!!:27:
نقل قول:
فقط ؟!!!!!!
بابا اصلا چرا از DNY زده بیرون ؟!!!نقل قول:
--------------------------
Safa جواب پست قبلی منو میشه لطفا بدی
این اسکریپت ها تو اپرا 9.5 هم اجرا میشن دیگه نیاز نیست به خاطرش فایر فاکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تحمل کنید