نقل قول:
این ماشین هم اونقدر هم بد نیست و دو سال پیش بچه ها زحمت زیادی پاش کشیدن و اینکه تبدیل یک ماشین به ماشین دیگه اونقدرها هم کار دست و پا شکسته ای نیست.
من از شما طرحی ندیدم و نمی خوام در مورد طرحتون هم اظهار نظر کنم و در مورد کار خودم اظهار نظر کردم و گفتم که این کار دست و پا شکسته هستش .
نقل قول:
ولی به نظر من شما فقط اسم این برنامه ها رو شنیدی.
نظر شما واسه ی خودتونه و نظر شما هیچی رو اثبات نمیکنه.
نقل قول:
الان نمیدونم منظورت چیه؟
یعنی این ماشین رو از روی Audi S5 ساختی؟
یا اینکه میخواستی بسازی و دیدی یکی این ماشین رو ساخته و شما دیگه منصرف شدی و همینو به نام خودت ثبت کردی؟
بله ... الگوی من برای ساخت سمند ماشین Audi S5 بوده و همینطور که گفته شد Audi S5 قبلا توسط یکی از ادیتورها ساخته شده بود.و من به عنوان الگو از این ماشین استفاده کردم. و تغییرات لازم رو برای این ماشین پیاده کردم.
نقل قول:
لازم نبود شماکه اطلاعاتی از این برنامه ها ندارید به بقیه معرفی کنید.
ببین عزیز من نمیدونم چرا میخوای ثابت کنی که این ماشین رو شما ساختی؟
چی بهت میرسه؟
میدونی چیه؟ تا وقتی امسال شما توی این مملکت باشن اینجا هیچ پیشرفتی نمیکنه.
یعنی اصلا داخل ایران ساخت بازی و انیمیشن و نرم افزار و سرمایه گذاری در این رابطه خودکشی محصوب میشه.
حالا میدونی چرا؟ چون افرادی هستن که برای کار دیگران ارزش قائل نیستن.
لازم هم نیست بحث رو ادامه بدی چون هر کسی که این ماشین رو دانلود کنه میفهمه که کار کیه.
اول اینکه شما اصلا به خودتون زحمت ندادین که پلاک ماشین رو عوض کنید و یا حتی اون تصویری که اسم سازنده و سایت قبلیشون روش نوشته شده رو حذف کنید.
در ضمن این ماشین قفله و افراد مبتدی نمیتونن روش تغییراتی بدن.
اگر این ماشین طراحی خودم نبود واسه ی اثباتش اینقدر وقت نمی ذاشتم .
برای اینکه یک ماشین تقلبی رو به اسم خودم کنم هیچی نمیرسه... به نظر شما میرسه؟
چرا آدم باید برای موضوعی که چیزی بهش نمی رسه اینقدر بحث کنه؟
حتی من قصدم خودنمایی نبوده ولی وقتی یه طرحی رو میسازیم نمیتونیم اون رو به اسم کس دیگه ای کنیم.
پلاک ماشین طراحی یکی از بچه هاست و این تصویر رو خود من از بازی عکس گرفتم و سایت و اسم کسی هم روش نبود .