پارس آنلاین حالت ADSL روی G.992.5_Annex_A بود ولی روی های وب G.992.5_Annex_M
Printable View
پارس آنلاین حالت ADSL روی G.992.5_Annex_A بود ولی روی های وب G.992.5_Annex_M
علت کشش بیشتر آپلودتونم همینهنقل قول:
حالا شما چند روز با های وب کارکنید اگه کیفیت و ثبات پینگ و سرعت تک کانکشن در تمام ساعات شبانه روز و تمام ایام هفته خوب بود اون وقت میشه گفت های وب ارزش خرید داره
چون من قبلا های وب داشتم اون موقع هم از نطر کشش خط و modulation که همین Annex M بود ولی مثلا از صبح تا بعدازظهر خوب بود و شب ها (مثلا از ساعت 10 شب تا 2 نیمه شب که اوج مصرف کاربران هست) افتضاح میشد
3 سال پیش بعد از تخلیه های وب اومدم پارس آنلاین که تا 6 ماه پیش کیفیتش خوب و قابل قبول بود و ثبات داشت که موضوع نقل و انتقال مالکیت به مالک های وب قطعی شد و از اون موقع همون مشکلاتی که تو های وب داشتم تو پارس هم ایجاد شد ولی جالبه که تو پارس تعرفه ها رو گرون کردن و خیلی از کاربرا که براشون قیمت از کیفیت مهم تر بود به سمت های وب سرازیر شدن
حالا امیدوارم الان وضع کیفیت های وب مثل سابق نباشه و شما بتونید از اینترنت با کیفیت استفاده کنید
خب بعد از تقریبا 1 هفته استفاده از پارس آنلاین گفتم نظرمو بگن واسه اونایی که شاید تو شک هستن
من از شاتل اومدم پارس آنلاین کشش خطم خیلی جالب نیست کلا ولی روی شاتل نویز زیادی داشتم و SNR روی 13 تا 15 نوسان داشت با اینکه از سر خط سیم با کیفیت کشیده بودم---ولی از حق نگذریم شاتل سرویس با ثباتی داشت توی 1 سال شاید یک بار قطعی داشتم ولی توی بازی های آنلاین جدیدا خیلی اذیت میکرد که باعث شد تخلیه کنم
خیلی از پارس آنلاین تعریفی هم نمیشد ولی بین گزینه هایی که داشتم اومدم پارس و باید بگم راضیم از کیفیت امیدوارم همینجوری بمونه...پینگم نسبت به شاتل توی بازی هایی مثل فیفا 19 پابجی فورتنایت GTA و... همگی حداقل 10 میلی ثانیه کاهش پینگ داشتم و اصلا فکر نمیکردم انقدر توی بازی تاثیر داشته باشه یه اسکرین هم از پابجی میذارم که یکی از بدترین سرورهارو نسبت به ایران داره معمولا ولی پینگ با ثبات 75 تا 80 میگیرم همیشه---شاتل بین 90 تا 100 بود با نوسان و پکت لاست---
در کل من به کسایی که گیم میزنن پارس رو پیشنهاد میکنم تست کنن البته که ADSL همیشه به منطقه وابستس و شاید واسه همه خوب در نیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما با کنسولی ؟ اگه آره چه کنسولی ؟
نه تست هارو با PC گرفتم ولی روی PS4 دوستم تست کردم همه بازی ها بدون مشکل اجرا شد خودش TD-LTE ایرانسل داره با نت تایپ 3 میگفت اصلا نمیشه تو بازی آنلاینا درست بازی کنه با نت من تو فورتنایت کلی کیل گرفت:n02:نقل قول:
میخواستم ببینم پینگ تو کنسول چنده چون خیلی فرق میکنه با PCنقل قول:
الان به کنسول دسترسی ندارم اگه IP خاصی مدنظرته یا بازی خاصی بگو هروقت شد برات تست میگیرمنقل قول:
دقیقا این محصول : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام یه نفر خواهشا جواب مارو بده پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا attainable rate هم دست isp هست؟
چرا من که snr تقریبا 18 دارم attainable rate من تقریبا 3 مگه؟
زنگ زدم به پارس میگه خطت مشکل داره؟ درست میگه؟
Attainable rate حداکثر مقداریه که خطت میکشه یعنی مودم بر اساس SNR MARGIN حساب میکنه خطط تا چه حدی میکشه بدون قطعینقل قول:
و خب کیفیت خط رو نشون میده
مشخصه خطط نویز شدید داره اول از همه برو از سر خط تست بگیر معلوم میشه