خب اینکه الان هم دقیقا همینجوریه دیگه! الان من 128 دارم ولی دانلودم خیلی بالاتره و حجمم زود زود تموم میشه! تو تعرفه جدید هم همین سیاست رو دارن.نقل قول:
Printable View
خب اینکه الان هم دقیقا همینجوریه دیگه! الان من 128 دارم ولی دانلودم خیلی بالاتره و حجمم زود زود تموم میشه! تو تعرفه جدید هم همین سیاست رو دارن.نقل قول:
دلشون که برا مردم نسوختهنقل قول:
قرارم نبود به نفع مشتری تموم شه این طرحای جدید....
نقل قول:
فعلا اطلاع رسانی ها خیلی ناقصه و پر از ابهام هست به این موارد هم پرداخته نشده تا واکنش مشتری گرفته بشه.
ولی اگر برای شما شبانه مهمه بتون پیشنهاد میدم یه سیم کارت همراه اول تهیه کنید با یه طرح اینترنت شبانه(1 تا 11 صبح 1ماه 29 هزار تومان) اگر پوشش نسل 4 داشته باشید خیلی راحت شبی بالای 30گیگ میتونید دانلود داشته باشید.
بعید نیست بعد برن سمت به اصطلاح خودشون
(اصلاح نتهای همراه)
فعلا که پیج شاتل داره از شدت خشم میترکه فکر کنم الانه که کامنتارو ببندن
خب این چطوریه؟ الان همه سایت های ایرانی رو پرچم ایرن میزنه ولی آیا تو اون سایت ترافیک داخلی هم ثبت شده؟ مثلا رپید باز رو ایران میزنه.نقل قول:
این سایتا چیزی هم داره که حالا دنبال داخلی بودنش هستین
ایران که تولید محتوا نداره
همون اپارتش ۷۰ ۸۰ درصدش کپی یوتوبه یا کیفیتی فاجعه وار
الان گیم اپدیت میخاد خارجی
خود محتوای استریم بخای اونم خارجه
امازون پرایم خارجیه
و... میتونم همینطوری لیست کنم :n28:
اسن بگن داخلی مجانی چ سودی داره واقعا برای کسی هم سودی داره
نقل قول:نقل قول:نه دیگه توجه نکردید :n02:نقل قول:
قبلا مثلا سرعت 1مگ تا 16 مگ ترافیک تقریبا مشابه داشت
ولی الان 1 مگ مثلا 6 گیگ حجم داره و 16 مگ 20 گیگ
اگه اینا رو سرعت 1مگ سرعت 16 مگ رو هم بدن در واقع ترافیک خیلی زودتر تموم میشه
چون ترافیک با توجه به سرعت نت مشخص میشه
اینجا یعنی سرعت 1 مگ فقط ترافیک چندگیگی داره که سرعت رو بالا ببرن ترافیک زودتر به اتمام میرسه
ولی کسی که سرعت 16 مگ بگیره ترافیک اولیش خیلی بیشتره
خب نتیجه این همه کامنتا جواب داد
بسته شاتنلد حذف نمیشه
:n01:
همه سایتای ایرانی هاست شون ایران نیست مثل همین سایت اما اونایی که پرچم ایران میزنه یعنی رو ایران داره میزبانی میشه ...نقل قول:
وزیر اختلالات گفته به محض اجرای طرح همه سایتای ایرانی که تو ایران میزبانی میشن ترافیکشون نصف محاسبه میشه یعنی هرسایتی پرچم ایران رو نشون داد یعنی نصف ....
البته من فک نکنم درست اجرا شه چون من خودم های وب دارم تا ماه قبل نصف محاسبه نمیکرد کلی شکایت و پیگیری کردم و کارشناساشون اومدن رو سیستمم و با یه بدبختی قبول کردن که حق با منه و اصلاح کردن نحوه محاسبه رو برا همین اگر خواستی دانلود کنی با احتیاط اینکار بکن تا مطمئن شی که همه چیز درسته .......
نقل قول:
حالا من سرویس های بالاتر رو استفاده نکردم و نمیدونم چند بوده . ولی خب منطقی هم نیست که مثلا کسی سرعت 16 بگیره و بخواد فقط در ماه یک گیگ گیرش بیاد.
در هر صورت بله مثلا من اگه 1 مگ بگیرم زود زود گیگم تموم میشه و باید دوباره شارژ کنم ولی اونی که 16 مگ گرفته حجم گیگش بالاتره و گیگش دیرتر تموم میشه ولی در عوض همون اول پول گیگ بیشتر رو داده!