یه ماشین فروشی بود فقط لامبورگینی گذاشته بود هرچی می گردم پیداش نمیکنم یکی بگه کجای نقشه اس
Printable View
یه ماشین فروشی بود فقط لامبورگینی گذاشته بود هرچی می گردم پیداش نمیکنم یکی بگه کجای نقشه اس
فلش زرد رنگ نقشه ی زیر مکانه فروشگاهه. شهر وسطی. سمت راست پارک. دقیقا روبروی فروشگاه لباسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
> شما تریلر یا اسکریپت برای GTA IV 1.0.03 سراغ دارید؟
آدرس روی نقشه درسته ولی اون ماشین ها فراری هستند که توی بازی به نام turismo شناخته میشن.لامبورگینی توی بازی اسمش infernus هست.نقل قول:
سلام
من اين بازي رو تازه گرفتم
تو يه مرحله گير كردم اسمش clean getway هستش
اول با vlad حرف ميزنم بعد ميري سوار مترو ميشم بعدش ميرم يه ماشين رو ميدزم يه علامت زرد تو نقشه مياد كه ميرم اونجا ولي وقتي ميرسم چيزي نيست
لطفا راهنمايي كنيد
من نمیفهمم تو کجا مشکل داری؟؟!!!!:31:نقل قول:
خوب برو رنگ کن ماشینو،عکس اسپری توی نقشه رو مگه ندیدی؟؟هی برو تو،هی بیا بیرون تا به رنگ دلخواهت برسی
رنگ نارنجی هم من که زیاد دیدم،برای من که تک نیست
با سلام .لطفا یکی بگه این کدها رو چه جوری باید تو موبایل وارد کرد من دکمه upروکه دوبار می زنم دوتا گزینه می یاد که هیچ کاریش نمیشه کرد مربوط به ادیت فیلم و اینجور چیزاست یعنی اصلا شماره نمیشه وارد کرد .مرسی
یک بار که Up رو میزنی موبایلت میاد اگه یه باره دیگه بزنی میتونی شماره بگیری...
با استفاده از شماره های روی کیبرد..
نقل قول:
....؟؟؟:18:زیاد دیدی ....:18::18::18:....
موضوع همین جاست ، وقتی می ری ماشینو رنگ می کنی سبز و مشکی و رنگ های مختلف می شه و آخرش مشکی می مونه ... دیگه رنگش عوض نمی شه ... شاید مال شما تو پی سیه این جوریه ... تو xbox که لامبورگینی کلاً تکه ببین حالا دیگه نارنجی دیگه چی می شه :31:...
little jacob ( انگلیسیش رو هم خوب بلد نیسنم ) همه ی مأموریت های اضافیش رو هم رفتم تازه شده 70.9 درصد
ماشین رو باید به کارواش ببری.نقل قول:
بعد از اینکه دوبار up رو زدید کد مورد نظر رو وارد کنید و بعد enter رو فشار بدید.نقل قول:
----------------------------------
آخر کسی جواب ما رو نداد ،آقا ویندوز عوض کردم وقتی سیو ها رو میریزم میخوام لود کنم ارور میده؟
معلومه خیلی عقبی چون Vlad رو من خیلی وقته کشتم.نقل قول:
سلام
من اين بازي رو تازه گرفتم
تو يه مرحله گير كردم اسمش clean getway هستش
اول با vlad حرف ميزنم بعد ميري سوار مترو ميشم بعدش ميرم يه ماشين رو ميدزم يه علامت زرد تو نقشه مياد كه ميرم اونجا ولي وقتي ميرسم چيزي نيست
لطفا راهنمايي كنيد
اگه عکسی چیزی بذاری میتونم کمکت کنم.ولی عکست واضح باشه جوری که بفهمم از کجاست.
خب دوست عزیزمون Persian-gun's گفت.باید دو بار کلید Up رو بزنی بعد شماره بگیری و دکمه ی تماس رو بزنی.نقل قول:
با سلام .لطفا یکی بگه این کدها رو چه جوری باید تو موبایل وارد کرد من دکمه upروکه دوبار می زنم دوتا گزینه می یاد که هیچ کاریش نمیشه کرد مربوط به ادیت فیلم و اینجور چیزاست یعنی اصلا شماره نمیشه وارد کرد .مرسی