چی بگم .....نقل قول:
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
Printable View
چی بگم .....نقل قول:
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
تست سرعت دانلود با IDM برای 512 نامحدود مخابرات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلمون خوشه بازی آنلاین میکنیم!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بریم یاهو چت کنیم لذتش بیشتره :n13:
تایم اوت چقدر زیاد شد از بعداز ظهری تا حالا ... نمیشه بازی کرد /
سرعت هم نوسان خیلی زیادی پیدا کرده بین 20 تا 50 می چرخه 512 نامحدود:n03:نقل قول:
سلام الان پینگ چطوره ؟:n16:
دوستان عزیزی که به تازگی از مخابرات ADSL گرفتید؛
تجربه ای از روزهای بد مخابرات در زمستان بدست اومده برای ما که خوب هست شما هم با اون آشنا بشید
در بعضی روزها سرعت دانلود مخابرات نتها برای تک لینک بلکه حتی با IDM هم بسیار کم میشه برای یک دانلود . در این مواقع برای رسیدن به حداکثر توانایی در دانلود مثل قبل از مشکل سعی کنید چند لینک دانلود رو قرار بدید تا سرعت در مجموع به سقف برسه .
برای مثال در تصاویر زیر ، در حالت اول یک لینک به تنهایی دانلود میکرد که امروز به خاطر مشکل مخابرات این لینک به تنهایی بین 40-50 هست (در حالی که دیروز 70-80)
اما در تصویر دوم میبینید وقتی دو لینک با هم دانلود میشه دوباره مجموع سرعت دانلود به همون 70-80 میرسه .
برای روزهایی که مخابرات افت سرعت پیدا میکنه کارهایی مثل این میتونه تا حدی جبران کنه در اون مواقع افت سرعت رو.
این چیزا رو خیلی از قدیمی های مخابرات میدونن قطعاً و گفتم شاید کسی تازگی گرفته باشه و با افت سرعت کلاً بی خیال دانلود بشه و خبر نداشته باشه .
اینم پینگ من مخابرات
پینگ بالاستنقل قول:
البته منم از مخابرات خوزستان دارم مشکل پینگ دارم
پینگ منم 890 :دی
طرف پینگش 90 ـه ما یه 8 هم جلوش , من که هیچ موشکلی ندارم خیلی هم عالیه !