سلام
این dB هرچه کمتر باشه بهتره ؟ برای من رو -70 هست اما تو یه اتاق دیگه که گداشتم رفت رو -79 !
کلا هم سه چراغ سبز دارم
Printable View
سلام
این dB هرچه کمتر باشه بهتره ؟ برای من رو -70 هست اما تو یه اتاق دیگه که گداشتم رفت رو -79 !
کلا هم سه چراغ سبز دارم
ممنونم 130 تومن با مودم یا بدونه مودم؟نقل قول:
بدون مودم. تعرفه ي اشتراك 6 ماهه 512 اينه. بدون مودم بايد تعرفه ي يك ساله رو بگيرين كه مودم رايگان روشه!
در مورد سرعت و پینگ هم افتضاح ! یعنی روز اول استفاده افتضاح !!!! 512 نامحدود سرعت 18-25 !!! حیف پولم که رفت !
تهرانپارس هستم سمت فلکه اول مودم داخلی 3 چراغ سبز با 69.50 dB البته رو مودم سه چراغ هست ولی تو کانفینگ آنتن 2 تا پر رنگ و یکی کم رنگ هست !
دوستانی که وایمکس دارین تست کردن این که این سایت میاد یا نه 10 ثانیه هم طول نمیکشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به 707 زنگ زدم گفتن که هیچ پورتی مشکل نداره و بسته نیست. چیکار کنم که مشکل باز کردن این سایت حل شه؟
مساله مطمئنا از ایرانسل هست. یکی دیگه از بچه ها هم امتحان کرده همین مشکل رو داشته و من با isp های دیگه روی همین سیستم امتحان کردم و مشکلی نبوده.
نقل قول:
اين مودم جيبي ايرانسل قدرت سيگنالش خوبه يا مودم ديگه اي رو يشنهاد ميديد داخل منطقه سبزم ؟؟؟
نقل قول:
تست کردم باز شد خوبم باز شد !
امروز مثل اینکه درست شد حالا یا کلا شبا سرعت افتضاح میشه یا بخاطره بارون بوده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-68 dB
دانلود شبانه افتضاحه دلت رو به دانلود شبانه خوش نکن :دینقل قول:
آحه شبانه ای هم نبود ساعت 11-12 بود سرعت 18-30 داغون ! این شبانش که رایگان نی چرا اینجوریه پس :دینقل قول:
سلام دوستان
میخوام وایمکس بگیرم
مبین نت انتن کامل داریم(همه چراغ مودمش روشنه و سرعتش خوبه) ولی ایرانسل رو تست نکردم
به نظر شما کدومشو بگیرم