کسی جواب سوالای من رو نمیدونه؟ یکیش رو جواب گرفتم. خیلی واجبه:(نقل قول:
Printable View
کسی جواب سوالای من رو نمیدونه؟ یکیش رو جواب گرفتم. خیلی واجبه:(نقل قول:
نه همیشه space میزنم . جالب اینه که واسه فهرست شکل و جدول این مشکل اصلا به وجود نمیاد . برای اونم هربار که آپدیت می کنم فقط شماره صفحه ها رو آپدیت می کنم دیگه بهم نمیریزه .نقل قول:
جالبه.به نظر من تنها کاری که باید بکنین اینه که فهرست رو هم فقط شماره هاشو اپدیت کنین.منم پایان نتمه ام رو کامل و دقیق تایپ کرده بودم.ولی چنین مشکلی فقط وقتی که از نیم فاصله استفاده میکردم بوجود میومدنقل قول:
نوار ابزار tools کجاست؟ ورد 2010
شما بهتره بگین دنبال چه ابزاری هستین.word 2010 نسبت به 2003 تفاوتهای چشمگیری داشتهنقل قول:
سلام دوستان عزیز
یه مشکلی تازگیا برام پیش اومده هر کاری میکنم درست بشو نیست.حالا چه ویندوز عوض کنم یا ...
تو کل محصولات افیس مشکل تایپ دارم
مثلا کلمات رو اینجوری مینویسه:
الرحیم الرحمان الله بسم
خیلی رفته رواعصاب .دوستان میدونند دلیلش چیه؟؟
سلام
با تشکر از این فروم خوبی که درست کردید و راهنماییهای خوبترتون........من تا حالا خیلی مطالبتون را استفاده کردم ولی یک موضوعی را نتونستم پیدا کنم
من برای یک پایان نامه دکتری باید نمایه بذارم به این صورت که کلماتی که زیاد در متن استفاده شده اخر پایان نامه اورده بشه و شماره صفحه هایی هم که اون کلمه هست را ذکر کنیم.....ممنون می شم دوستانی که بلد هستند راهنمایی کنند
سلام.
من یه فایل ورد دارم، کلی تایپ کرده بودم ولی نمیدونم چی شد که دیگه باز نمیشه. هی میگه فایل خراب است:41:
نمیشه یه جوری ریکاوریش کرد؟
با سلام
من یک مشکلی تو پرینت گرفتن با ورد دارم و اونم اینه که وقتی از یک صفحه پرینت میگیرم صفحه با مقداری کجی چاپ میشه و حاشیههای اطراف صفحه موازی با کاغذ نیست. تنظیمات کاغذ و پرینتر را هم A4 گذاشتم. وردم 2010 و پرینترم HP 1020 و ویندوزم سون هست. یادمه همچین مشکلی قبلا با ورد 2003 هم داشتم اونجا یک گزینهای بود که وقتی تیکشو بر میداشتی مشکل بر طرف میشد ولی حالا در مورد ورد 2010 نمیدونم چیکار کنم.
سلامنقل قول:
به احتمال زیاد زبان فارسی رو سیستم درست نصب نشده,
ببینید وقتی زبان رو به فارسی تغییر میدید نوار پایین ورد Persian می نویسه؟
زبان فارسی رو از کنترل پنل ریمو کنید و این فایل رو دانلود و اجرا کنید تا زبان فارسی از طریق این فایل اضافه بشه و ریستارت کنید.
ببینید باز هم این مشکل رو دارید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نرم افزار ورد رو باز کنید و برید به قسمت Open و فایل مورد نظر رو انتخاب کنید و از منوی کشویی Open( پایین پنجره) Open and Repair رو انتخاب کنید
نرم افزارهایی هم برای تعمیر و یا بازیابی فایلهای ورد و آفیس هست می تونید از اونها (که معمولاً کمتر جواب میدن) استفاده کنید.
این پست رو ببینیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]