کیفیت ها هنوز تو تری جی موندننقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
کیفیت ها هنوز تو تری جی موندننقل قول:
Irancell چهارمحال و بختیاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
سلام.
واقعا اینگونه رفتارهای کودکانه در شأن انجمن ما نیست . خودتون مراعات کنید تا کسی رنجیده خاطر نشه !
:n01:
ولی انصافا زدن تماس تصویری روی 3G و 4G رو پکوندن، انگار رو اسکایپ و واتز اپ و ایمو نمیشه تماس تصویری کرد :|
خوب جوی دادی واسه خودتا، شاتل موبایل ۱.۵ گیگ رو ۱۰ تومن میده!!!نقل قول:
تازه این سراسر کشور کت ۶ داره، اونیکی حتی ۴جی هم نداره... و اگرم راه بندازه میشه کت۴، تازه ۱ سال طول میکشه کشورو نصفه نیمه پوشش بده! اینا فرقشه دقت کن بازم.
خوب شاتل موبایل هم چند روز دیگر چنان غبار میگیره که انگار اصلا تاپیکش وجود نداره.. هی می خوام الکی بیارمش بالانقل قول:
شما خودشو ناراحت نکن پویای بزرگ عزیز:n01:
مطمئنا اگر اپراتوری قیمتاش و خدماتش خوب باشه خود به خود میاد بالا و تاپیکشم دوستان میزنن
لازم بود بگم، خااااااک بر سر ایرانسل کنن ک اینقدر گدا شده....
هدیه ۱۴ گیگ ۴ جی و باقی هدایای ارزندشون!!!! شبا ساعت ۱۰ به بعد قطع میشه...
دو شبه فکر میکردم مشکل گوشیمه! امروز سیم همراه اول رو بازگشت ترابرد میزنم و میرم رایتل، دایمی خود ایرانسلمم ترابرد میکنم
ساعت ۱۰ شب تا ۲ صبح(۴ساعت) نمیتونی استفاده کنی !نقل قول:
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
احتیاج به بازگشت به همراه اول نیست از همون ایرانسل میشه ترابرد کنی رایتل. اون مهلت سه ماه فقط مال زمانی هست که سیم کارت رو صفر خریدی و فعال کردی.نقل قول:
مطمینی میشه؟ تو قوانین ترابرد نوشته باید برگردی اپراتور پایهنقل قول:
من دائمی رایتل رو ترابرد کردم همراه اول و بعد 35 روز مستقیم از همراه اول ترابرد کردم ایرانسل.نقل قول:
بعضی نمایندگی ها حالیشون نیست و حرف های مفت میزنن. به من دفتر حقوقی ایرانسل گفت 6 ماه باید صبر کنی ! رفتم نمایندگی دیگه بدون مشکل انجام داد. اپراتور فرستنده رو ایرانسل بزن موقع ترابرد به رایتل. از طریق سایتش ثبت کن و پست میشه دو سه روزه می رسه. تهران هم همون روز میفرسته.
اون سه ماه رو فقط موقعی سیم کارت صفر میخری باید صبر کرد. احتیاج به بازگشت هم نیست و در سال هم دوبار میشه ترابرد کرد.
سیمکارتو معمولی رو به فورجی تبدیل کردم.. بعد چند ساعت 14 گیگ هدیه رو میده؟
واسه من یک هفته و یک روز بعد.... شبا از ۱۰ ب بعد هم قطع میشهنقل قول:
عجب.چرا قطع میشه؟ سرعتم محدود میشه در روز؟نقل قول:
این چند هفته ای که 4G ایرانسل از ساعت 10 صبح تا آخرای شب به شدت دچار اختلال میشه من سوئیچ می کنم به 3G only و میشه گفت سرعت عالی میشه. شما هم از ده شب به بعد که میگین قطع میشه، سوئیچ کنید به حالت 3G ببینید همچنان قطعهنقل قول:
سلام دوستان :n18:
امیدوارم حالتون خوب باشه. مشکلی که تازگیا باهاش مواجه شدم اینه که موقع مکالمه با ایرانسل وقتی شبکه به نسل دوم سوییچ می کنه یا اگه رو حالت 2G مکالمه کنی، کیفیت مکالمه وحشتناک افت پیدا میکنه و اصلا نمیشه صدای طرف مقابل رو به راحتی شنید!! این وضعیت تو هر دو حالت مکالمه داخل و خارج از شبکه مشاهده شده. جالبه که تنها یک نقطه نیست و بیشتر جاهای تهران این مشکل هست! من نمی دونم چرا اینطوری شده؟ :n13: جالب اینه که اگه شبکه رو روی 3G قفل کنی اصلا همچین مشکلی مشاهده نمیشه! :n41:
کسی از دوستان این مشکل رو داره الان؟ تنها روی یک مدل گوشی هم نیست و روی چند مدل هم تست شده.
قطع چیه ؟ تو خود پیام میگه که از ۱۰ شب تا ۲ صبح نمی تونید از اون ۱۴ گیگ استفاده کنیدنقل قول:
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
دوستان سلام،برام sms تعویض سیم کارت قدیمی به 4g اومد،منم تعویض رو زدم،حالا هنوز بعد 10 روز به دستم نرسیده،زنگ زدم پشتیبانی،میگه پست آورده شما منزل نبودی،میگم خوب شماره مرسوله بدین خودم برم از پست بگیرم،هر دفه میگه طی 24 ساعت آینده باهاتون تماس میگیریم و کد رو میگیم!!
من بخوام از اینا به 195 شکایات کنم تو سایتش اصلا اسم اپراتور ایرانسل نیست چرا،از کدوم قسمتش باید اقدام کنم؟؟
یه سوال! میگم چرا برنامه هایی مثل ایرانسل من یا همراه من موقع نصب اجازه دسترسی به موقعیت و حافظه و مخاطبین و دوربین و... این چیزها رو میخوان؟؟ من بعد از نصب همه این گزینه ها رو خاموش کردم ولی باز حس خوبی ندارم و دلیلی نمی بینم یه برنامه بخاد انقد دسترسی به اطلاعات گوشی داشته باشه :|
این هم که مهربون شدن به خاطر دعوت از بقیه و نصب برنامه یه گیگ هدیه میدن مشکوکه.
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
احتمالا پهنای باند روی نسل ۲، برای راه اندازی 3G 900، کاهش پیدا کرده، و اگر ایتطور پیش بره تا ۳ ۴ سال دیگر نسل ۲ خاموش میشهنقل قول:
سلام.اگه من بخوام از همراه اول به ایرانسل ترابرد کنم(یعنی شمارم همین همراه اول بمونه ولی خطم تبدیل بشه به ایرانسل)وقتی کسی به من زنگ میزنه آیا قبل از اینکه بوق بخوره به اون طرف پیامی چیزی میده که بفهمه خط من ایرانسله؟به عبارت دیگه آیا کسی میفهمه خطم ایرانسله؟
نخیر اصلا مشخص نمیشه ترابرد کردیننقل قول:
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
ترابرد انجام بدین موقع تماس 2 تا بوق پشت سر هم میخوره و بعد بوق اصلی میخوره که مشخص بشه خط ترابرد کرده!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی اطلاعاتتون پایین هست راهنمایی اشتباه نکنید دوستان رو، خط ترابرد شده کاملا مشخص هست و با 2 بوق ابتدا متمایز میشه این برای این هست که مثلا وقتی شماره ایرانسل هست و ترابرد کردید به همراه اول و یه دوستی فکر میکنه ایرانسل دارید و مکالمه درون شبکه رایگان داره متوجه شه خطتون رو ترابرد کردید و مکالمش داره هزینه بر میداره براشنقل قول:
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
دوستان عزیز و همشهریان گرامی کرمانی ، من وظیفه خودم دونستم که در این تاپیک اعلام کنم ایرانسل همه جا ! 4.5G برده غیر از استان کرمان !! یعنی به عنوان مثال ! در استان سیستان و بلوچستان غیر از زاهدان و زابل رفته تو ایرانشهر و چابهار و خاش و خشخاش برده .. در شهرستان ها ی بوشهر یزد ! خراسان جنوبی شمالی وسطی ؛ همه جای کشور اما در استان کرمان دریغ از یک شهر ! حتی رفسنجان !
باورتان نمیشه خودتان بروید نقشه را نگاه کنید
ایرانسل حساب کتاب نداره.تمام کاراش سانسی هستش.
نقل قول:
من یه مودم فورجی هواوی دارم موقعی که خط فور جی ایرانسل خریدم اینم گرفتم . الان تقریبا سه ماهی میشه که وقتی مودم رو روشن می کنم چیزی به نام فورجی ندارم و همه اش تری جیه . روزای اول می گفتم شاید اختلالی هست درست میشه ولی طول که کشید دیگه عطای فورجی ایرانسل رو به لقاش بخشیدم .
این واسم سوال شده مگه میشه تو یه شهر یه نقطه کلا اینترنت یه اپراتور خراب باشه واصلا هم درست نشه ؟؟
( یعنی ایرانسل ... درستش نکنه ).
یادمه تا 7 مگ هم سرعت ازش گرفتم ( فورجی ) ولی الان خودمو بکشم با تری جی یک مگ می گیرم
برای بنده اون دوتا بوق که میگی وجود نداره الانم مجدد تست کردم نبودنقل قول:
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
سلام
کسی تا حالا سیم کارت های چند شماره ای ایرانسل رو داشته؟
از این سیم کارت ها که میشه چند تا شماره رو روش تعریف کرد و با کد بینشون جابجا شد
هنوزم واگذار میشه یا نه؟ و قیمتش
سال گذشته معرفی شد این سیم کارت ولی فکر نمی کنم تجاری شده باشه و در واقع در اختیار کسی باشهنقل قول:
فوق العاده سرعت افتضاحه سایت ها ب زور باز میشه ایرانسل بدجور گند داره میزنه با این قیمت های فضاییش
4G تبریزنقل قول:
به نظرتون بین مودمای CA60 و FD-M60 ایرانسل کدوم ارزش خرید بیشتری داره؟؟؟
CA60نقل قول:
چیپست بسیار قدرتمندی داره که با هواوی مقایسه نمیشه کرد.
از دوستان اگر کسی چیزی میدونه خواهشا کمک کنه.
حدود دو هفته است که با ایرانسل به مشکل خوردم. بدون پراکسی کار نمی کنه ولی وقتی پراکسی می زنم صفحات رو باز می کنه؟
حتی سایت خوده ایرانسل رو هم باز نمی کنه ولی پراکسی می زنم باز میکنه؟ با چندتا سیم کارت امتحان کردم همه همین مشکل رو دارند.
قبلا اینطور نبود ولی حالا دو هفته هست که اینطور شده؟
این مشکل برای منم هست، سایت همراه اول یه مدت بدون پراکسی باز نمیشد، الانو نمیدونمنقل قول:
جالبه با همراه اول مثل جت داره کار میکنه - 8 مگابایت سرعت دارم. الان هم از همراه اول استفاده میکنم وگرنه با ایرانسل باید پراکسی میزدم.نقل قول:
قبلا ایرانسل خوب بود ولی الان نمیدونم چرا گندش در اومده.
fdm60............نقل قول:
آقا برا من اپ ایرانسل و اپ اینستا باز نمیشه کسی این مشکل رو داره
نسخه وبشون مشکلی نداره ولی این برنامه ها چند روزی هست باز نمیشه!!!!
فقط با تنظیم DNS مشکل حل میشه!!
سلام دوستان این دکل مال کدوم اپراتور هست