شما داداش از همون پادگان آموزشی مستقیم می رین یگان...اگ قبلن آموزشی دیده باشین...نیاز به آموزشی نیست....این ک همون یگان قبلی مغرفی بشید برا منم سواله؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
شما داداش از همون پادگان آموزشی مستقیم می رین یگان...اگ قبلن آموزشی دیده باشین...نیاز به آموزشی نیست....این ک همون یگان قبلی مغرفی بشید برا منم سواله؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان
رسیدن کارت معافیت چند روز طول میکشه؟
داداش تو شمال یه آفتابه بیشترم داشته باشی تاثیر داره .. نمیدونم درجهت چی میشه ولی اگه همون دروبر بیافتی درجه خیلی مهمه سعی کن یجوری تا اونجا که میشه خودتو بالا بکشی... ایشاالله که گیر ادم عقده ای نمی افتی ولی در کل این روزا اونجا هوا شرجیه هرچی ک با خودت میبری لباس مباس یه یدک هم داشته باش حواست به اب آشامیدنیت هم باشه .. ضمنا ابلیموهم با خودت ببر که اب و ابلیمو تو اون هوا شفاس ..پودر بچه رم فراموش نکن ..نقل قول:
دوستان من سهمیه مازاد خوردم. این خوبه یا بد؟
روز اول که میرم به همین آدرس باید موهام رو کوتاه کرده باشم؟
وسایل چطور وسایل شخصی رو باید همون روز اول ببرم؟
سلامنقل قول:
برای برادرمن حدود 1 ماه طول کشید . اما کارت پایان خدمت حداقل 5 روزه میاد
دوستان در مورد پادگان خاتمي يزد كسي اطلاعات داره؟چجور پادگانيه سخت گيرن يا نه معاف ار رزم بودن تاثير داره تو اون پادگان؟مدرك دانشگاهي دارم...
دوستان سلام
بنده تازه دفترچه پست کردم لیسانس برق هم هستم
اعزامی 1/8 خوردم
حالا میخواستم ببینم سپاه منو پذیرش میکنه و برای پذیرش سپاه باید کی اقدام کنم.
چهار سال هم بسیجی فعال دارم.
شما باید بری سپاه شهرتون اونجا شرایط خودت رو بگی اونا بهت میگن . برای خاتم هم می تونی اقدام کنی البته اگر شرط معدل رو داشته باشی. حتما شرایط کاری خاتم رو پرس و جو کن بعد ثبت نام کن.نقل قول:
سلام
1 تیر اعزامم هست
نیروی دریایی ارتش
پادگان آموزشی سیرجان
از این پادگان شناختی دارین؟
چیز هایی که خوندم و شنیدم میگه ظاهرا جای خوبی نیست
یه سوال دیگه
درجه های سربازان وظیفه در ارتش برای مدارک کاردانی، کارشناسی و ارشد چطور هست؟
پادگان راحت و خوبى است و به هتل خاتمى معروف استنقل قول:
از همين الان براى پذيرش اقدام كنيدنقل قول:
البته يكى از شرايط ان داشتن يا گذروندن دوره تكميلى است
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
اين پادگان هر چى باشه فقط دو ماه انجا خواهيد بود اگر مى خواهيد جاى خوبى تقسيم شويد از همين الان به فكر پارتى باشيد با توجه به اينكه نيرو دريايي نسبت به ديگر نيروها محدوديت پادگان زيادى داردنقل قول:
براى كاردانى گروهبان دوم و در صورتى دوره كد داشته باشند گروهبان يكم
ليسانس گروهبان يكم در برخى موارد ستوان سوم
فوق ليسانس ستوان دوم
پزشك وظيفه ستوان يكم
امیدوارم زودتر بیاد...نقل قول:
واسه گرفتن پاسپورت لازمش دارم ....
سلامنقل قول:
من چند تا مشکل پزشکی دارم ولی متاسفانه فقط در حد معاف از رزم بودن که اقدامی نکردم برای این مورد
یه مشکلی که دارم و میترسم اذیتم کنه مشکل رباط های مچ هردو پای من هست که باعث شده راه رفتن چند دقیقه ای و دویدن من همراه با درد باشه
فقط کفش اسپرت می پوشم و احتمالا پوشیدن پوتین برام خیلی خیلی سخته
به نظر شما اگر برای معاف از رزم اقدام کنم تاثیری داره؟ چون شنیدم معاف از رزم در بعضی پادگان ها فایده ای نداره و مثل سربازان عادی با آن ها رفتار میشه
درود
معافیت اعصاب و روانی که بره پاسپورت میخواد اقدام کنه مثل گواهی نامه شامل 3تا5سال اقدام پس از صدور کارت نمیشه که؟
پ ن: گرفتن پاسپورت چند روز طول میکشه؟ چه اقداماتی داره و چه مدارکی رو میطلبه؟ تشکر
معافیت من کفالت هست ، این مورد رو دقیقا نمیدونمنقل قول:
معافیت اعصاب و روانی که بره پاسپورت میخواد اقدام کنه مثل گواهی نامه شامل 3تا5سال اقدام پس از صدور کارت نمیشه که؟
معمولا 2 هفته ای میاد و مدارک خیلی خاصی نمیخواد ، یه فرم و چند تا کپی و چند تا فیش باید واریز بشه فقطنقل قول:
پ ن: گرفتن پاسپورت چند روز طول میکشه؟ چه اقداماتی داره و چه مدارکی رو میطلبه؟ تشکر
خب دوستان منم امروز رفتم پزیرش سپاه برا برج 6 گرفتم... با کلی اشنا و پارتی و رابط !
جالب بود که مصاحبه هم داشت!!
شما بايد در روزهاي اول كه وارد پادگان شديد با فرمانده يگان صحبت كنيد تا اجازه دهد شما به درمانگاه برويد انجا مشكل خودتون رو مطرح كنيد اگر مدارك پزشكى مثل سنوگرافى داريد به همراه داشته باشيد او مى تواند شما را به كميسيون پزشكى معرفى كند ، علاوه بر معاف از رزم يك نوع معافيت داريم به نام معاف از پوتين يعني سرباز تا پايان خدمت يا با كفش است (همانند كفش هاي پرسنل كادر ) يا با دمپايي است و در ورزش و رژه و تمرين هاي ميداني شركت نمى كندنقل قول:
معاف از رزم كاربردي ندارند چون تفكر قالب اين است كه اين معافيت براي زمان جنگ است پيشنهاد من اين است قبل از اعزام يك كف طبى تهيه كنيد
سلام
امروز برگ سفیدم اومد، 1394/04/01 تاریخ اعزام و مرکز آموزش مالک اشتر اراک (نیروی انتظامی) افتادم.
تو اینترنت تحقیق کردم، دیدم همه می گن جای خوبیه؛ واقعا خوبه حالا؟؟؟ آخه تو این هوای گرمو و ماه رمضان، باید خیلی سخت بگذره.
من شنیدم که می گم بعد آموزشیش تقسیماش خیلی بده؟؟؟
کلا کسی اگه اونجا بوده یا خبری داره، لطفا راهنمایی کنه.
ممنون
من برای آ.شرقی آخرین بار که یکی از دوستان مدتی قبل استفاده کرد باز به همین روال بود.نقل قول:
جالب این بود که اونقدر کش دادن سر مسایل مسخره که حدود 40 روز از کسری من پرید یعنی 40 روز بیشتر از زمانی که باید خدمت می کردم خدمت کردم.
فعالیت صالحین که اگه نداشته باشی حوزه قبول نمی کنه، جدیدا باید فعالیت صالحین داشته باشی و در فرم جای مخصوص برای خودش داره.
دوست عزیزنقل قول:
اولا کارمندان پلیس +10 و خود پلبس +10 اصلا کاره ای نیستن و فقط دفتر خدماتی برای کارهای انتظامی هستند، حتی در پروسه پیشنهاد و تصویب این مسایل نظام وظیفه نیز کاره ای نیست و مسئله ای هست بین مجلس و رهبری و ستاد کل نیروهای مسلح و چند جای دیگه که نظر میدن.
بحث بعدی اینکه نیازی به این کار نیست، کادر را مجبور میکنند 3-5 سال بره مرز، سرباز جای خود داره، میبرن 18 ماه کار و بیگاری و بی خوابی میکشن.
اینها همه شایعات و... که آخر هیچ کدوم هم اجرایی نمیشه.
پنقل قول:
در حالت کلی:
در ارتش تفاوت زیاده...
در سپاه تفاوت به درجه و... کمتره و مسایلی هست که اونها بیشتر تاثیر گذارتر هست.
در ناجا در آموزش تفاوت زیاده ولی در یگان تفاوت خاصی نیست مگر شرایط و جاهای خاص
چه کسر بسیج و چه برگ سبز با هم رسیدگی میشه و باهم بعد رفتن به یگان اقدام کنید.نقل قول:
چند روز قبل توضیح دادم، مقداری از مازادها در روزهای آخر تقسیم میشن و وقتی میرن نظام وظیفه عده ای مشخص هستند که کجا تقسیم میشن، باقیمانده هم طبق نیاز و... تقسیم میشن... کسی که نظام وظیفه استان پارتی خوبی داشته باشه و شانس بیاره و توسط سیستم در روزهای آخر تقسیم نشده باشه میتونه اعمال نفوذ کنه.نقل قول:
اینکه کجا تقسیم بشین معلوم نیست ولی اعزام همان روز هست در نتیجه باید وسایل شخصی حتما باشه چون احتمال داره مرخصی ندن و در مورد کچل کردن به خودتون بستگی داره اگه مرخصی ندن با همان ماشینی که سر 200-300 نفر را میزنن موهای شما را نیز کچل میکنن.
اولیت پیدا کردن پارتی خوب باشه.نقل قول:
بله از آموزشگاههای خوب ناجا هست، شاید بهترین نباشه ولی خوبه، در ناجا بهترین میشه گفت ولیعصر تبریزه که پادگان نیست و آموزشگاهه بیشتر.نقل قول:
ولی توجه کنید برای آموزش و خدمت خوبه، به هر حال خدمت خود سختی هایی داره که باید تحمل کرد.
تقسیمات هم به شنیده ها و... بستگی نداره و بر اساس نیاز و... انجام میشه.
سلام دوستان
کسی با مدرک لیسانس مهندسی شیمی بدترین اتفاقی که میتونه براش بیوفته از نظر تقسیم شدن چی میتونه باشه؟
یه سوالم اینکه نمیشه قبل از ارسال دفترچه یه جایی باشه که بعد از معاینه کامل بگه واسه معافیت چه شانسی دارم؟ (یه ذره لاغر اندامم و ...)
ممنون
داداش نظر منو بخوای تو تقسیم ادم بیافته واسه ضد هوایی اونم با مدرک مهندسی شیمی خیلی ناجوره .. مورد داشتیم که اینو گفتمآنقل قول:
ضمنا طبق قانون جدید نهایت میتونی واسه استایل معاف از رزمی بگیری:n16:
اگر شما در ناجا باشيد بدترين اتفاق تقسيم در مرز استنقل قول:
در ارتش اكثر بچه هاى ليسانس يا فوق كاراى دفترى دارند
خير ،
دوست عزيز!نقل قول:
شما در ارتش كمترين وظيفه اى ليسانس يا فوق خواهيد ديد كه مرتبط با رشته تحصيلى اش خدمت مى كند
برای افتادن تو ارتش فقط شانس دخیله؟ به غیر از داشتن پارتی! کلا احتمالش چقده؟نقل قول:
اینایی که راهنمایی رانندگی می افتن چین؟ ارتش؟ ناجا؟چی؟
دوست عزیز دوستدارم 4 سال مهندسی شیمی بخونین بعد بیافتین ضد هوایی اونم برا تاسیسات اب سنگین اراک بعدا متوجه منظور من میشین:n16:نقل قول:
یعنی سر مرز ببرن صد شرف داره به ضد هوایی اونم مخصوصا با مهندسی شیمی البته مورد بوده اوین هم افتاده و هزار قبرستون دیگه ..
همه رشته ها محترمن و واقعا با لیسانس تو بعضی نقاط خدمت کردن نتیجهش افسردگی نافرم برای اون بنده خداس تو بعضی رشته ها هم چونطرف 4سال جون کنده مدرک گرفته فشارش بیشتره .. این جواب منم درراستای سوال این بنده خدا بود چون یکیو آمارشو دارم که جدیدا با همین شرایط همچین تقسیمی نصیبش شده و کلا 4 چرخش پنچرشده
1- پارتی برای ارتش باید پارتی باشه که بتونه در نظام وظیفه مرکز اعمال نفوذ کنه که خیلی سخته.نقل قول:
2- :n37:
راهور ناجا = راهنمایی و رانندگی ناجا = راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی
دوست عزيز اين نظريه رو براى خودتون خواهشن نگه داريدنقل قول:
يك روز خدمت كردن در مرز به خصوص شرق كشور مثل يك ماه است ، خدمت كردن در يك پادگان در در مركز شهر و داشتن كار دفترى بهتره يا مرزى كه ترس از حمله و درگير شدن با اشرار و قاچاق چى باشه؟ فكر كردى در مرز تجهيزات كامل بهتون ميدن؟ يك كلاش و يك تيربار نهايت اسلحه اى است كه شما خواهيد داشت، اگر شب به شما حمله بشه و براى دفاع از خودتون تيراندازى كنيد به ازاى هر گلوله كه استفاده مى كنيد مسول هستيد بايد براش جواب پس بديد اگر نتوانيد اثبات كنيد زندان و حبس دارد
من خودم رشته ام برق است هر رشته سختى و مشكلات خاص خودش را دارد و قابل احترامه نمى دونم از كجاى صحبت من توهين ديديى، فكر كردى من ٢١ ماه خدمت مرتبط با رشته ام خدمت مى كردم؟ هر روز بايد به سرتيپ و سرهنگ و يك عده كادرى از خدا بي به خبر به خاطر امارى كه هيچ ارزشى نداشت جواب مى دادم به حدى فشار روانى داشت كه حاضر بودم برم پاسدارى بدم كه از شر اون مسوليت راحت بشم همه وظيفه ها ساعت ١٤ نهايت ١٥ خارج ميشدن من ساعت ١٨ ، من در دوپادگان در ايران براى چند ررز مامور بودم در بدترين انها حتى با امكانات كم حتى خدمت تحصيل كرده ها بهتر و راحتر از سرباز صفرها بوده
اون بنده خدايي كه هم افسردگى گرفته ، بايد خودش رو از قبل براى سخترين شرايط محيا مى كرده در خدمت براى كسى فرش قرمز پهن نكردند ،
بايد به پرسش افراد عقلانى جواب داد نبايد با احساسات افراد رو گمراه كرد
دوست خوبمنقل قول:
هر دوره هر ارگان يعنى ارتش و ناجا ( سپاه تحصيل كرده ها را فقط از طريق پذيزش مى گيرد اما سرباز صفرها رو به صورت عادى ) بر اساس نيازشون سرباز مى گيرند و نميشه امارى و درصدى رو به طور كلى گفت كه شانس كدوم بيشتره يا كمتره
----------------
نمیدونم، شاید اینطور باشه که شما میگی..نقل قول:
تنها میدونم بحث سر این مسائل کمکی به حل مساله نمیکنه .. آره با حرفت موافقم کسی که میاد خدمت باید قبلش فکرشو کرده باشه .. واقعا درسته..
آره صحبت سر اینه که شرایط برای هرکس نسبیه چون ادما و شرایط همیشه باهم فرق دارن.. فقط میتونم بگم اینحرفای آرمان گرا و ترگل ورگل درمورد تقسیم عادلانهو خدمت صادقانه فقط واس کتاباس جای خوب خدمتم واس یه عده سفارشیاس یه عده بی پشت و پناه و امید خدایی هم مث ما باس برن جون بدن.. درکلی علاوه بر بیخود بودن این فریضه مقدس (بی خود میگم چون استفاده درست از نیروی کاربلد و درس خونده نمیشه و اساس کار بر معرف و پارتی هست) باید گفت یک پدیده نصفه نیمه شانسی و نسبی برای افراده..
دوستان پادگان هاشمی نژاد شیروان چطوره؟
برای سربازای امریه با بقیه سربازا فرقی هست یا نه؟منظورم توی اموزشیه
اگر منظور شما پادگان نيرو زمينى سپاه شيروان باشه، كلا جاى حوب و مناسبه اىنقل قول:
بين سربازان عادى و اموزشى تفاوتى نيست
بله نیروی زمینی سپاه شیرواننقل قول:
کسایی که امریه هستن باید توی برگه اخری که میاد بنویسه امریه؟
امروز برگه اومد ولی توش ننوشته بود امریه نه مال من نه مال دوستای دیگم ولی توی سایتا خوندم گفته بودن باید بنویسه حتما امریه
صحت داره؟
سلام عزبزان
من 1 تیر اعزام از ساری برای شهید خضرایی ارتش هوایی هستم
میخواستم ببینم ما روز اول ول میدن؟ چی کار میکنن؟دقیقا من روز اول چیزی باید ببرم؟مارو بر می گردونن؟ یا خودمون بر می گردیم؟ کی ول میدن؟برای درست کردن لباس اینا چند روز می گن برین؟
مرسی آقایان:n12:
برگ سفید منم اومد که مازاد شدم شانس ندارم که
و اینکه پلیس 10 رفتم میگفت اموزشی شده سه ماه و یگان هم 18 ماه صحت داره شده 3 ماه اموزی برا تیر ماهی ها به بعد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
با پليس +١٠ يا نظام وظيفه موضوع را در ميان بگذاريدنقل قول:
مرخصى ابتداى دوره اموزشى قانون و قاعده خاصى ندارد كه هميشه باشهنقل قول:
توجه كنيد كه هنگامى كه اعزام شويد ماه رمضان شروع شده و ممكنه به اين دوره مرخصى ابتدا دوره داده نشود ، اما اگر قرار با مرخصى باشه در حدود سه تا چهار روز است كه بايد خودتان با هزينه شخصى برگرديد
خير اموزشى همان دو ماه است و هنوز خبرى مبنى بر اصافه شدن مدت اموزشى ابلاغ نشدهنقل قول:
سلام خدمت دوستان یکی از اشناها پرسیدم گفت ما برج هشت پذیرش داریم وبرگ سبزت گرفتی بیا تا مااعلام نیرو کنیم که مثلا سرباز نیاز داریم اگر امروز مدارک به پلیس +۱۰تحویل بدم امکانش هست همون برج ابان تو تاریخ اعزام برام ثبت کنه یا میافتم ماه ده ؟واینکه نمایندگی ولی فقیه تو نیروهوافضای سپاه چطوریه
با توجه به حجم زیاد درخواست ها ممکنه اعزام شما به برج ۱۰ موکول شود اما می توانید درحواست تعجیل به برج ۸ بزنید که شاید با ان موافقت کنندنقل قول:
شما به مدرک تحصیلی اشاره نکردید اما سربازان این نهاد و بخش های مشابه ان خدمت راحتری به نسبت به دیگران دارند ، البته باید این رو گفت که از لحاظ امنیتی و عقیدتی مقررات سختی شاید داشته باشد
یادش بخیر چه دوران مزخرفی بود
سلام
یه سوال خیلی ساده:n02:
روز اعزام با شلوار جین ساده و تی شرت بریم گیر نمیدن؟ یا حتما باید تیپ ساده و رسمی باشه؟
بالاخره برگه سفید ما هم اومد. مرکز آموزش 01 اتوبان افسریه. البته زودتر میدونستم که اونجا افتادم. :n27:
دوستان کسی اونجا افتاده؟