دو تا سایت که فعلا بیشتر نیست،فیلمیو و اسیا دی ال.من ۲۵ گیگ بازی تو روز دانلود کردم و چیزی کم نشد.نقل قول:
Printable View
دو تا سایت که فعلا بیشتر نیست،فیلمیو و اسیا دی ال.من ۲۵ گیگ بازی تو روز دانلود کردم و چیزی کم نشد.نقل قول:
این عقربه های گیگ باکس هم مثل صفحه کیلومتر ماشین های اسقاطی میمونه:n02:
تازه گیگ باکس گرفتم ولی زمان سپری شده رو زده 20 ساعت
اینترنت پرسرعت کـهکـشان 10 گیگ در ماه2 تا 8 صبح نامحدود 8192Kbps
45,000 تومان
دوستان این سرویس دانلود نامحدو 2 تا 8 وضعش چطوره؟
دوستان دقت کنید وضعیت تایم رایگان از این قرار شده که از یک مقدار که بیشتر بشه که مقدارشو نگفت بهم پشتیبانی تایم رایگان سرعت دانلود کاهش پیدا میکنه دوستانی که گلایه دارن از دانلود سرویس شهاب که روی 90 یا 120 هست بخاطر اینه که از اون مقدار مشخص که حجم مشخص شده بیشتر دانلود کنید کاهش پیدا میکنه به 90 تا 100نقل قول:
من ماه پیش روز اول 8 گیگ دان کردم از فرداش شد 3 گیگ نهایت زورم:n02:نقل قول:
سلام ، بچه ها سرویس 128 نا محدود سرعت کدومش.بیشتره و به صرفه تره؟؟ سرعت دانلودشون چقدره؟؟
به نظر من اصلا طرف نامحدود نرید.سرعت کمی داره با محدودیت حجمی.همون سرویس های حجمی بهتره.حتی سرویسهای غیرحجمی جدیدم به نظرم بهتره.نقل قول:
دوست عزیز دیگه نامحدود هیچ شرکتی نمیده همشون حجمی شده یعنی برید بعد از اتمام حجم مشخص شده گیگ بخرید با قیمت عادی و سرویس های بین الملل بهتره چون هر گیگس بعد از اتمام حجم ۱۵۰۰ تومانهنقل قول:
من که از رو هوا حرف نمیزنم،اسیاتک فعلا نامحدود داره.همین الان هم میشه خریدش،هم تو 1544 هستش،هم تو سایت خودش.در مورد برداشتنش هم که نگفتن کی هست.نقل قول:
سلام دوستان
من خواستم اول یه نظرسنجی بکنم بعد بیام این شرکت
میخوام سرویس شهاب ( 10 مگ ) - ( اینترنت پرسرعت شهاب 04 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح نامحدود) ) رو بخرم
راستیاتش فقط هم برای دانلود شبانه میخوام ، اونم هفته ای 5 الی 6 گیگ نه زیاد تر
میخواستم بدونم شبانش مشکلی نداره ؟
خطمم مشکلی نداره ، فقط میخوام بدونم تو بازه ی رایگان سرعت 1 مگ رو به من میده یا نه
اگر کسی راهنمایی بکنه ، ممنونش میشم
درود
عزیز من پیش تر اسیاتک بودم و سرویسم 2 مگابیت بود و سرعت دانلود شبانه من بعد از تعرفه های جدید رسیده بود ب زیر 100 کیلوبایت در ثانیه این در حالی هستش ک پس از مکالمه با پشتیبانی ب من گفتند ک سرعتی ما بین 30 تا 250 برای سرویس شما فعال می باشد اما متاسفانه هیچوقت سرعت من ب 150 هم نرسید چ برسه ب 250 ، اما در مورد پلن های دیگه اطلاعی ندارم .
والله واسه من که طرح دو مگ دارم،میتونم تا بیشتر از ۶ گیگ(مورد داشتیم ۱۰ گیگ) دانلود کنم.در کمترین حالت ۳-۴ گیگ اونم از سرور خارجی میگیرم.از سرورهای داخلی سرعت بیشتر و میتونه تا ۱۰ گیگ هم برسه.برای خارجی سرعت حدود ۲۰۰-۳۰۰ و داخلی میره بالای ۵۰۰ یا حتی حداکثر سرعت که ۷۰۰.برای ده مگ نمیدونم سرعت چطوریه اما فک کنم بتونید تا دو برابر این سرعتهارو بگیرید.نقل قول:
درود دوست عزیزنقل قول:
تا یه ماه پیش خوب بود الان همه سرویس، شبانه ۱۵۰ بالاتر نمیره...از شبانه همراه اول یا ایرنسل استفاده کنید خیلی بهتره
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
برای همه اینطور نیست خیلی ها حتی 10 مگ دارن ولی دانلود رایگانشون زیر 100 هست در تماس پشتیبانی گفته شده بر اساس مرکز مخابراتی که شلوغ باشه یا خلوت و مقدار پهنای باند مرکز مخابراتی محدود میکنن و یا آزاد میذارن.نقل قول:
درسته.بستگی به محل زندگی داره،اینجا که فعلا خوبه،انشاالله که بهترم بشه.نقل قول:
یکی دوستان با همون طرح های شبی 2 تومنی هر شب تا 12 گیگ دانلود میکنه از همراه اول.نقل قول:
ما این حرفو پارسال هی میگفتیم کسی قبول نمیکرد:n03:نقل قول:
سلام
من خوزستانم مخابرات
شبانه رو برداشتن من ماهی 20-30 گیگ دارم مصرف میکنم ورشکست شدم:)
اسیاتک چطوره؟ 2مگ 4گیگ 2تا 8 صبح رایگان چطوره؟
شبی 5 گیگ میشه از سرور داخلی دانلود کرد؟ از سرور های خارجی میشه شبی 2 گیگ دانلود کرد؟
اینجا فقط پارس انلاین و اسیاتک و مخابرات داره
پارس انلاین تازه اومده فکر نکنم زیاد کسی ثبت نام کرده باشه
دوستان من خط تلفنم مشکل داره از بیرون و آسیاتک بررسی کرد گفت باید دَم خرابی تلفن رو ببینی بیان برات درستش کنن
به نظرتون این کار ارزش داره یا به جاش 4G یا TD_LTE بگیرم ؟
من تبریز هستم و طرح صبحانه آسیاتکی رو دارم . هر شبم 12 گیگ برمیدارم تو 4 ساعت رایگانش
اول برای همه مراکر مخابراتی اینطور نیست بر اساس شلوغی دوم طرح صبحانه برای چندین ماه پیش بود و دیگه هم ارائه هم نشد. الان سرویسی که از 6 تا 10 صبح داشته باشه رایگان فقط سرویس های ده مگ اسیاتکه که بیشتر از 100 تا 250 نمیده که اونم هر ماه باید بالای 50 تومن هزینه کنید.نقل قول:
این طرح صبحانه واقعا طرح خوبی بود که دیگه ارائه نشد.
:n21:برداشتن ساعت رو کشیدن عقب ولی توی محاسبه تایم رایگان اعمال نکرده
4 گیگ رفت پاچمون:n21:
فكر كنم تازه امشب ميكشن عقبنقل قول:
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
نقل قول:
آسیاتک رفته پیشواز میتونید توی پنلش ببیند
دوستان به نظر ساعت های رایگان واسه دیشب همون ساعت های همیشگی بوده چون از حجم من که چیزی کم نشده !
احتمالا از فردا شب اعمال بشه و تو پنل هم جایی ننوشته هنوز !
راستی این سایا تک بد جور حجم خوری داره تو ساعات عادی یعنی از کنار سیستم هم عبور میکنی 300 مگ میندازه برات :n02:
ساعت آسیاتک بر اساس سیستم شما تنظیم میشه و آنلاینم نیست مصداق واضح کلاهبردارینقل قول:
ویندوز شما در تاریخ 19 سمپتابر در ساعت 24 شب ساعت رو یه ساعت عقب کشیده در حالی که ساعت رسمی 31 میره عقب
time.ir از این جا مقایسه کنید
دوست عزیز شما ساعت سیستم رو بر حسب منطقه زمانی ایران تنظیم کنید ساعت همون 31 شهریور خودکار میره عقب ! احتمالا چون منطقه زمانی تنظیم نیست زودتر از موعد عمل کردهنقل قول:
یادمه زمانی که ویندوز 7 داشتم زمان چند روز زودتر میرفت عقب ولی الان توی ویندوز 10 دقیقا همون 31 شهریور میره عقب !نقل قول:
من هر سال این لینکو میذارم :biggrin:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصطلاح لازم نیست ما توی همه چی از دنیا عقبتریم این یدونم روش
ساعت پنل آسیاتک با ساعت ویندوز من یکی هستنقل قول:
آسیاتک در محاسبه ساعات رایگان مشکل دارد که با خاموش و روش کردن مودم قبل و بعد از دانلود حل میشود. در ساعات غیر رایگان در 99 درصد موارد مشکل از طرف کاربر است، برای اندازه گیری دقیق مصرفتان و پیدا کردن برنامه های پرمصرف و بلاک کردن اینترنتشان در ویندوز از برنامه netlimiter استفاده کنید.نقل قول:
با برنامه dumeter هم میتوانید حجم مصرفی را محاسبه کنید.
آپدیت خودکار ویندوز و موبایلتان را خاموش کنید، لود خودکار ویدیو در تلگرام را خاموش کنید، مک فیلتر مودمتان را فعال کنید، برنامه بازار در موبایل را پاک کنید (در موبایل یکی از دوستان بصورت غیر عادی آپلود میکرد)، از مرورگر اپرا با قابلیت توربو استفاده کنید.
نقل قول:
شما اگر تنظیمات ساعت ویندور غیر فعال کرده بودید هیچ وقت با این مشکل مواجه نمیشدید طبق عکس زیر
سلام
این پین 3 گیگ رو کجا باید بزنیم تا حجم اضافه شه؟
ساعت واسه آسیاتک ریست شد
از دوستان کسی سرویس 90 گیگ 90 روزه رو گرفته؟ سرعت شما رو روی چند بستن؟
ساعت پنل آسیاتک با ساعت سیستم مدیریت حجم کاربران متفاوت هست.
ساعت پنل آسیاتک مثل اینکه تزئینیه.
به نظر میاد مسئولین آسیاتک فقط دوس دارن فحش نثار خانواده شون بشه.
کسی که لقمه حروم میخوره براش فرق نمیکنه مردم چی بگننقل قول:
تو 1544 ساعت از سیستم شما دریافت میشه نه ساعت سرور (کار خاصی هم نداره که تایم بر حسب ساعت سرور تنظیم بشه ولی چرا انجام نمیدن الله اعلم! )
اگه میخوایین اختلاف ساعت اکانتینگو بدونین چند بار کانکشنو قطع و وصل کنین و ببینین تو پنل چه زمانیو ثبت میکنه
از دیروز تا الان حتی ریز مصرف هم نمیده که بشه تشخیص داد ساعتشون چجوریهنقل قول: