سرویسهای جشنواره ای هست:n02:همین پارس را 6ماهه با جشنواره 8مگ خریدم 6ماه پبش ماهی 17تومننقل قول:
Printable View
سرویسهای جشنواره ای هست:n02:همین پارس را 6ماهه با جشنواره 8مگ خریدم 6ماه پبش ماهی 17تومننقل قول:
دوباره رفتم مخابرات، البته واحد mdf نرفتم. از کارمندش پرسیدم شمارم رو زد گفت الان از هیچ جا سرویس نداری.نقل قول:
فرستاده شده از TRT-L21Aِ من با Tapatalk
جمع اوری سرویس در ابتدا به صورت نرم افزاری از طریق سامانه شاهکار و بعد در مرحله ی دوم مرکز مخابراتی از طریق crm طبق درخواست ارسال شده به صورت فیزیکی جمع اوری میکنه .فقط مرحله اول مهمه چون تا سرویس دهنده قبلی از سامانه پورت رو ازاد نکنه هیچ شرکتی نمیتونه درخواست رانژه ی خط شما رو در سامانه ثبت کنه که با توجه به یکپارچه بودن سامانه به هر شرکتی مراجعه کنید مشخصه خط شما ازاد شده یا نه .جمع اوری فیزیکی هم دست خود مخابرات هست گاهی ممکنه چند هفته هم طول بکشه و اغلب تا زمانی که نیاز به پورت خالی نداشته باشن ممکنه خط رانژه همون شرکت بمونه .و اگر از طرف شرکت دیگری درخواست شود ان را تغییر میدهند بنابراین لینک داشتن مودم شما مربوط به ارتباط با DSLAM هست که بودن یا نبودن ان خللی در روند کار ایجاد نمیکنه .نقل قول:
سلام
بقیه ISP ها هم قرار گرون کنن یا نه؟ یا فقط پارس گرون کرده ؟
خوب احتمالا شما در منطقه ای از شاتل سرویس داشتید که مشکل داشته که حالا از پارس آفلاین راضی هستید بطور موردی پیش میاد و به منطقه خیلی بستگی داره اما در حالت کلی نارضايتي از پارس آفلاین خیلی خیلی بیشتراز شاتل هست البته قبلا اینجوری نبود چند ماهی هست خراب شده. دوم یک کار بدی که پارس آفلاین میکنه میاد سرویسی رو تحت عنوان جشنواره با تخفیف میفروشه بعد از همون سرویس دزدی میکنه و پهنای باند خارجی رو محدود میکنه شاید پیش خودش میگه ارزونتر دادم حق دارم در حالیکه تخفیف که میدی حق نداری از کیفیت بزنی منظورم اینه که تا جایی که دیدم بیشترین مشکلات رو سرویس ۸ مگ یکساله جشنواره دارن و مثل شما ها که ماهانه میگیرند کمتر مشکل دارند. و اما بعدی تداوم کیفیت هست شاتل از ابتدا تا انتهای مدت سرویس کیفیت یکسانی بهت میده حالا مواردی که اختلال هست بکنار اما پارس آفلاین بیست سی روز اول عالیه و همه جا میری تعریفش رو میکنی بعد دزدی ها شروع میشه... برای ما که اینجوری بودنقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
سلام،پارس یکی از شرکتهایی بود که دیر گرون کرد.شاتل چند ماه پیش پایه گذارش بود تا جایی که اطلاع دارم.هنوز چندتا شرکت گرون نکردند.یکیش های وب.مخابرات هم جشنواره رنگین نتش خوبه.نزدیک به تعرفه های قبلی پارس.نقل قول:
ولی اینکه بقیه هم قراره گرون کنند یا نه رو نمیدونم.اصلا نمیدونم این گرون کردنشون قانونیه یا غیرقانونی ولی ظاهرا قانونیه که سازمان تنظیم مقرارت صداش درنیومده.
پارس خیلی گرون کردهنقل قول:
سرویس 2 مگ ترافیکش شده 12 گیگ ماهانه !!!!
متاسفانه سازمان تنظیم مقررات فقط قیمت بر اساس سرعت رو در نظر میگیره و حجم رو گذاشته دست خود شرکت ها، اینطوری از نظر تنظیم مقررات گرون نشده چون مثلا 8 مگ همون 50 تومنه! کاش یه کفی هم برای حجم تصویب میکردن تا شرکتا اینجوری از حجم نزنن.نقل قول:
فرستاده شده از TRT-L21Aِ من با Tapatalk
سرعت دانلود از استیم ۸۰ کیلوبایت البته گلایه ای نیست از ماست که بر ماست.
سلام امروز های وب وصل شد. جالبه که کیفیت خطم نسبت به پارس آنلاین رفته بالاتر. قبلا که خطم حداکثر تا 21 مگ میکشید و روی 16 مگ SNR دانلودم بین 10 تا 11 بود الان با های وب حداکثر تا 22.6 مگ میکشه و روی 16 مگ SNR شده 13.6. آپلودم قبلا تا 1200 kbps میکشید الان تا 2350kbps و زنگ زدم آپلودم رو روی 2 مگ گذاشت. ازش خواستم که دانلود رو روی 18 مگ بذاره که بسته نیترو رو امتحان کنم تا 16 مگ سرعت داشته باشم گفت نداریم الان 16 مگه باید تا 16 مگ سرعت داشته باشی اگه اینطور نبود زنگ بزن. گفتم آخه روی پارس آنلاین خطم 16 مگ بود حداکثر تا 14.5 مگ سرعت داشتم.
Downstream Upstream SNR Margin (0.1dB): 136 123 Attenuation (0.1dB): 190 115 Output Power (dBm): 17.0 15.0 Attainable Rate (Kbps): 23200 2350 Rate (Kbps): 16383 2045 D (interleave depth): 64 8 Delay (msec): 5.68 5.94