دوست عزیز بزارید یه سری چیز ها رو براتون شفاف تر توضیح بدم اول از همه درباره سرعت واقعی ببینید مثلا همین سرویس 128 که میشه 16 کیلوبایت تا اینجا درست و همه اینو می دونیم اما قانونی هست به نام ضریب اشتراک که 1 به 8 هست یعنی هر شرکت حق داره هر پهنای باندی رو بین 8 نفر به اشتراک بزاره که اگه اون هشت نفر همزمان در حال استفاده باشن سرعت هر کدوم میشه 2 کیلوبایت پس اگه سرعت شما اگه 24 ساعت 2 کیلوبایت هم باشه مخابرات هیچ گونه قانونی رو نقض نکرده پس حالا که شما سرعتتون رو 8 ثابته در واقع مخابرات ضریب اشتراک 1 به 2 استفاده کرده که از دید سازمان تنظیم مقررات مخابرات داره به کاربراش لطف می کنه و داره بهشون حال میده:n19::15:
اما در مورد پینگتون من نمی دونم شما چطوری پینگ می گیری که 1000 در میاد من از اون روزی که مخابرات سرویس دادنو شروع کرد تا الان کاربرش هستم تو بدترین شرایط پینگ مخابرات از 500-600 بالاتر نرفته بود الان چیزی بین 150-200 هست که تو ایران عالی به حساب میاد شما وقتی می خوای پینگ بگیری تمام نرم افزار ها و سایت و هرچیزی که از اینترنت استفاده می کنه رو باید ببندی یعنی سند و ریسیوت باشه صفر اونوقت cmd رو باز کن و از 4.2.2.4 پینگ بگیر ببین چنده این میشه پینگت موقع استفاده از اینترنت پینگ نمی گیرن
در مورد شکایت من به ضرس قاطع بهتون می گم که هیچ فایده ای نداره و جز هدر دادن وقت و انرژی چیزی نیست اینو من از روی اطمینان صد در صد و تجربه می گم ولی اگه شما بخوای این راه رو امتحان کنی باز هم مختارین ولی سعی کنین با سند مدرک جلو برین و صرف اینکه قبلا اوطوری بوده الان اینطوری شده پیش نرین تا شاید نتیجه ای بگیرین
ولی بازم من می گم تنها راه زیر فشار گذاشتن مستقیم مخابراته اگه می خواین شکایتی تنظیم کنین به سازمان تنظیم مقررات ندید سعی کنین به طریقی به دست رییس مخابرات استان برسونین چون تاثیرش خیلی بیشتره