5 ماه برای خدمت پدرم کم شده ... 2 تا پروژه هم انجام دادم که 12 ماه به بنیاد برام پیشنهاد داده سازمانی که براش انجام دادمش فقط دفاعش مونده که فکر کنم 8 یا 9 ماه کم بشه ...که جمعا 13 یا 14 ما کم میشه ...نقل قول:
Printable View
5 ماه برای خدمت پدرم کم شده ... 2 تا پروژه هم انجام دادم که 12 ماه به بنیاد برام پیشنهاد داده سازمانی که براش انجام دادمش فقط دفاعش مونده که فکر کنم 8 یا 9 ماه کم بشه ...که جمعا 13 یا 14 ما کم میشه ...نقل قول:
فک کنم تو همون آموزشی بدی کسریتو همونجا نگهدارنت !نقل قول:
ممنون از جوابت .. یه سوال دیگه اینکه بعد از آموزشی چند روز مرخصی می دن ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
این چیزها به طول دوره و پادگان بستگی داره و نهایت 8 روز هست حداقل من توی این 16 ماه خدمتم پایان دوره بیشتر از 8 روز ندیدم و خود ما 8 روز پایان دوره داشتیم و دوره مون 55 روز طول کشید .
یکی از دوستان توضیح دادن.نقل قول:
حالا من کسی هم دیدم که 16 روز پایان دوره گرفته.
بستگی به کرم خودشون داره.شاید تا 15-16 روز هم بدن.شاید 7-8 روز.بین 7 تا 16 روز در نوسانه.
اصولا اسلحه گرفتن و دویدن های مداوم شامل حال شما نمیشه.نقل قول:
البته بعضی فرمانده ها یا مربی ها از سر لجشون شما رو به اجبار وارد کارزار میکنن که اگر این کارو کردن طی سلسله مراتب شکایت خودتون رو اعلام میکنید:
اول به مربی میگین-اگر نشد میرین پیش فرمانده گردان-نشد میری بازرسی و مشکل حل خواهد شد.:31:
شما روم به دیوار در جاهای دیگه به کار میگیرن.
سلام.نقل قول:
1-شما تا قبل از خرداد دفترچه ات رو پست کنی غیبتت بخشیده میشه و صرفا معرفیت به پلیس+10 کافی است.
2-اصل مدرکتو که بهت نمیدن چون کارت پایان خدمت نداری.برو موقتش رو بگیر حتما.
3-فرم ها مشخصن.یکی فرم مشخصاتت هست-یکی فرم مربوط به واکسن ات هست که میری واکسن میزنی-یک فرم هم مربوط به پزشک هست که میبری پیش پزشک معتمد تا اون برات پر کنه(لیست دکترا هم تو دفاتر پلیس+10 موجود هست).
سلام.نقل قول:
شایعه که زیاد میکنن این ملت.
شما فقط قانون رو نگاه کن.طی خبری که خود سردار کمالی گفت:از اواخر سال 92 خدمت سربازی 24 ماه خواهد شد.
موفق باشی.
شما که لیسانسی 1 ماه کسری شامل حالتون میشه.
سلام من اموزشی 01 بودم جای خوبیه البته به نسبت جاهای دیگه .معروف به ویترین ارتش .نقل قول:
بعد اموزشی معمولا 10 روز ولی دوره ما 3 روز م اضافه سردار نمی دونم چیچی اومد حال داد
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
قانون جدید کسری لیسانس و فوق لیسانس چقدره ؟نقل قول:
والا فعلا که خبری نیست.نقل قول:
فکر کنم لیسانس بشه 18 ماه.البته این چیزیه که از گوشه و کنار شنیدیم.
باید صبر کنیم تا سال 92 برسه ، البته اگر عمری بود.