دوست عزیر این همون سرویس بالاست در عرض کمتر از30 دقیقه شما نگه کن چه قدر فرق کردنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیر این همون سرویس بالاست در عرض کمتر از30 دقیقه شما نگه کن چه قدر فرق کردنقل قول:
والله حرفی برا گفتن ندارمنقل قول:
اما با اینترنت خودمم تستش میکنم نتیجه را همین جا براتون میزارم
سلام جناب پشتیبان آیا طرح کمپین تابستانه شبانه رایگان داره ؟ از ساعت چند تا چنده ؟ 6 ماهه هم میشه ثبت نام کرد یا فقط یکساله ؟ با تشکر
نه هر دو با یک کد ملی ثبت شده.اینم تصویرش :نقل قول:
او فلش قرمز که مشخص کردم که می گوید غیر فعال است حتی اگر دکمه وصل سرویس بزنم اول پیغام با موفقیت انجام شد می زند و ولی در نهایت آیکون خطر می زند.
با این حرفاتون دیگه من نرم مخابرات و صبر کنم تا اینا با من تماس بگیرن ؟ اون عکسی از وضعیت خط خودم در پستهای قبلی گذاشتم می بینید که توان ساپورت تا 13 مگابیت داره.
اون وقت اگر خیلی طول کشید مخابرات قبول می کنه خسارت دیرکرد به من بده ؟ من از 5 شهریور ثبت نام کردم تا الان صبر کردم اگر قرار باشه خط رانژه کنن (برای افزایش ریت خط ) فکر میکنم تا یک هفته وقت میبره اونوقت مجموع تمام زمان تلف شده میرسه به 10 روز.
سلامنقل قول:
بله داره
ساعت 1 تا 7 رایگانه
طرحش یک ساله هست ولی میتونید هزینشا ماهیانه پرداخت کنید.
نقل قول:
اینا که هر دوتاش فعاله مشکلی نداره.مشکلتون چیه من درست متوجه نشدم؟
پینگ هم خراب شد
پکت لاست 75%
سرعت هم 1/4 تست قبلی
نقل قول:
عکس نگاه کنید اون عکس که با فلش قرمز مشخص کردم.اگر من دکمه وصل سرویس بزنم اول پیغام موفقیت آمیز بودن میدهد ولی بعد وقتی صفحه رفرش کنم میبینم که پیغام میده سرویس غیر فعال است.جزئیات حساب که همش فعال است فقط مونده جزئیات سرویس برای طرح حرفه ای بدون مودم رایگان مشکل داره که فعال نمیشه.
مدیرا عکستونا برداشتن :Dنقل قول:
رفیق شما نباید همین جوری عکس بزاری اطلاعات شخصیتو باید پاک کنی از توش.نقل قول:
بنده همین طرح را گرفتم.اما برای من روی 5 مگ بستن.فکر کنم خط تلفن تا 10 مگ بکشه.حالا دقیقا باید چکار کنم .