سلام دوستان
میخواستم درباره امکانات و مشخصات مدل Htz-424 pioneer یه کم توضیح بدین و به نظرتون با بودجه یه میلیون خوبه اینو با یه es6960 46 ست کنم؟
Printable View
سلام دوستان
میخواستم درباره امکانات و مشخصات مدل Htz-424 pioneer یه کم توضیح بدین و به نظرتون با بودجه یه میلیون خوبه اینو با یه es6960 46 ست کنم؟
حق با شماست با این پول چیزی نمیشه گرفتنقل قول:
حالا اگه از 1t شروع کنم چی پیشنهاد میدید؟ تلوزیونم اینه lg lm9600
تو جمهوری مغازه ای هست که برندهای onkyo ,philips,yamaha داشته باشه؟
دوست جان با يه تومن سامسونگ و ال جي نميشه خريد. شما ميگي ياماها و انكيو:n04:نقل قول:
سلام، با توجه به سال توليد اين فيلم(2001) به نظر ميرسه نسخه ي اصلي فيلم dvd باشه. چراكه بلوري ديسك تقريبا از سال 2003 وارد بازار شد.نقل قول:
سلام، اوقات خوش
لطفا راهنمايي كنيد.
1- به نظر شما، تفاوت قيمت هايي كه بين كابل هاي hdmi وجود دارد آيا تفاوتي در ارائه كيفيت برتر نيز دارند(منظور قيمت هاي بالاتر با ورژن 1.4
2-توي يه انجمن در اينباره نظرات گوناني بود. كه، برخي معتقد بودند كابل كرانقيمت تر متضمن كيفيت بهتر نيست و كار همون ارزونتر را انجام مي ده! آيا همينطور است؟
3- كابل دايو 1.2 متري ساخت سنگاپور هايپر استار به قيمت 47 تومان ورژن1.4 ارزش خريد داره؟
سلامنقل قول:
1- بله تفاوت دارند.
2- هرچه گرونتر الزاما بهتر نیست.
3- نمی دونم! فقط طولش کم نباشه (سایت چاره هم داشت یه سری بزن)
فرق که دارند و یکی از بارزترینشون نویز هست بعد کاهش کیفیت، تاخیر و ... . توی سایت whathifi یه قسمت داره برای بررسی کابل های hdmi که بعضی از کابل های ارزون قیمت هم امتیاز بالایی گرفتن البته من اون مارک ها را اینجا ندیدم.
درود بر شمانقل قول:
سايت جالب و بدرد بخوري هست،با تاسف گزينه هاي انتخابي بيرون از مرزهاي كشور مباركمون، فراتر از تصور ماست، اينجا چارتا گردو ميذارن تو سيني ميگن حالا انتخاب كن، بگذريم.
1- درباره ي كيفيت و قيمت كابل دايو نظرتون چيه؟ البته 2 متريش بود57 تومان
من استفاده نکردم که نظر بدم(من کابل پاناسونیک و معمولی دارم و مهمترین فرقشون نویز هست) ولی توی همین فروم دوستان دایو و مانستر را پیشنهاد دادند. این تاپیک هم هست:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=432660
دوست عزیز شما به جای نه آوردن اگه یکم راهنمایی کنید ممنون میشیمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3pioneer تا مدل زیر 1 تومن داره و دو تا تقریبا 1200 چه برسه به lg و samsung حتی خودتون که لینک سایت چاره رو دادید قیمتهاش هست
شما همش نه میارید در ضمن منم میدونم yamaha وonkyo گرونتر هستن ولی ازتون ادرس خواستم که از نزدیک مدلهاشو ببینم که اگه میارزید پولمو پای کاره بهتر بدم
حالا نمیدونم متوجه منظورم شدید با توجه به اولویت کیفیت صدا و تفکیک دادن صدا چه سینمای خونگی پیشنهاد میدید تلوزیونم lg lm9600
سلام.نقل قول:
امکانات مانند بقیه سینماهای هم رده خودش.مزیت خاصی نداره ولی صدای بهتر نسبت به هم رده های خودش داره.
مشکل ست کردن وجود نداره.