ببین رفیقنقل قول:
من بار دیگر همین نظر دوستمون eminem never dies را تایید می کنم. شما باید حساب زمان و شرایط سایر دوستان را هم مدنظر قرار بدی و اگر قرار باشد که همه مثل شما بخوان اییییییییییییییییییین هممممممممممممه کتاب هم از برای زبان و ادبیات فارسی بخونن آن وقت دیگه کی وقت میکنن هم به سایر درساشون برسن.
حرف شما کاملا درست و متین و جای بحثی هم نیست که میشه با خوندن این کتاب آرایه الگو به تسلط بیشتری هم رسید ولی باز مساله زمان زمان زمان زمان زمان زمان زمان ...........................:19::19::19:
و باز من با این حرف شما که میگید طرفدار کتاب های شهاب اناری نسبت به کتاب دکتر کیاسالار هستید موافق هستم هرچند که خودم گفتم و میگم که این کتاب زبان دکتر کیاسالار هم جژء کتاب های عالی در سطح این دو کتاب دکتر علیرضا جابری خیلی سبز! و دکتر شهاب اناری مبتکران هستش ولی هم من و هم خیلی از سایر دوستان با این دو کتاب زبان دکتر علیرضا جابری خیلی سبز! و دکتر شهاب اناری مبتکران بیشتر حال می کنیم و خوش داریمشون.
:8:و یک پیشنهاد فوق العاده برای تمامی همه ی شما دوستان
از من میشنوید حتما حتما حتما برید این یک کتاب «کنکورت را قورت بده! خیلی سبز!» را بگیرید و بخونید و مطمئن باشید که به خیییییییییییییییلی از این سوالات و ابهامات شما به خوبی پاسخ میدهد و همانطوری هم که در ابتدای کتاب گفته شده است با توجه به حجم نسبی بالای کتاب, نیازی نیستش که هم یک باره همه ی کتاب را بخونید و بلکه میتونید به شکل گزینشی و بر حسب نیاز از هر فصل کتاب استفاده نمایید. حقیقتا بگم این کتاب با این که 6200 بیشتر قیمت ندارد ولی ارزشش چندین برابر این پولی هستش که برایش خرج می کنید و هم حداقل یک مشاور خوب و آنلاین در کنار خودتون دارید که هر زمان یک جای کار نیاز به راهنمایی و مشاوره داشتید میتونید با خوندن چند صفحه از آن تمامی آن حرف هایی را که دوست دارید بشنوید یا برایتان گفته شود را بهش برسید و لذتش را ببرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرفصلهاي كتاب:
فصل اول؛ يك شروع خوب
فصل دوم؛ مديريت زمان و برنامه ريزي
فصل سوم؛ كنكورهاي آزمايشي و امتحانات
فصل چهارم؛ فنون مطالعه و درس خواندن
فصل پنجم ؛ كلينيك پزشكي
فصل ششم؛ روحيه
فصل هفتم؛ ثبت نام دركنكور و تعيين رشته دانشگاه آزاد
فصل هشتم؛ مرور و نگهداري مطالب
فصل نهم؛ جمع بندي تا پاي كنكور
فصل دهم؛ تعيين رشته دانشگاه سراسري