يك سوال پرسيدم هنوز جواب نگرفتم
چجوري ميشه بازي رو رجستر كرد تضميني !كه بشه پچ نصب شه
Printable View
يك سوال پرسيدم هنوز جواب نگرفتم
چجوري ميشه بازي رو رجستر كرد تضميني !كه بشه پچ نصب شه
سلام
من الان توی bal اومدم به فصل دوم .قرعه کشی بازی های جام جهانی انجام شده. بازی ها از کی شروع میشه؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
دوست عزیز صبر کنین به بازی ها هم می رسین یا اخر فصل موقع نقل واتقالات چند بازی می زنین یا توی همین فصل وسط ها به جای بازی های لیگ چند بازی ملی فرار میده وشما بازی می کنین .
موقع که به لیست بازی های ملی نگاه کردم دیدم که با تیم های روسیه افریقای جنوبی وفرانسه بازی داریم اما به جای تیم ارزانتین تین رئال رو توی تیم های ملی نشون میداد ...
به همین خاطر به تیم دیگه ای رفتم اون هم اینتر هستش باز هم همین گزینه نشنال تیم بود ولی بازم بین تیم های ملی تیم ارزانیتین رو نشون نمی داد وفقط رئال رو نشون میداد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به احتمال 99% برمی گرده به همون گزینه ای که من توی بازی داشتم. یعنی اضاف کردن یه چندتیم آسیایی و افریقایی دیگه. به همین خاطه که اینجوریه. و الا از وقتی من اونو از کار انداختم، توی فصل اول گزینه نشنال اضاف شده، به تیم ملی دعوت شدم، آقای گل، آقای پاس گل و بهترین بازیکن امریکای جنوبی انتخاب شدم. الانم که در فصل دوم هستم و برنامه بازی های جام جهانی رو نوشته، آرژانتین با اسکاتلند، ساحل عاج و یه تیم دیگه که الان یادم نیست هم گروهم. فقط می خواستم بپرسم که این بازی ها کی شروع میشه؟؟؟ :دینقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه دقت کرده باشین من قبلا به این سوال جواب داده بودم به هر حال بازم می گم بازی شما دستکاری شده شما باید بازی رو به اورجینال تبدیل کنین تا بتونین پچ رو روش نصب کنید شما باید فایل زیر رو دان کنید :
وبا تشکر از khelane عزیز به خاطر این فایل .کد:http://www.2shared.com/file/5248660/56fbe490/install_orginal.html
بعد اگه خواستین که بازی شما تیم های استقلال و پیروزی رو داشته باشه و اسم بازیکنان تیم ملی درست بشه و...
شما از پیج 701 از پست krauser فایل ها رو دان کنید وحالشو ببرید .
و پسورد فایل اولی matin هستش وماله ارمین جان krauser هستش .
برای نصب برنامه یعنی فایل اولی شما باید بدین گونه عمل کنید :
شما از محل نصب بازی فولدر img رو توی ادرس زیر کپی کنید وجایگزین img فایل کنید (یعنی در داخل فولدربرنامه ):
New Folder\program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009
و از داخل فولدر بازی فایل Pro Evolution Soccer 2009 رو اجرا کنید وادرس فرضی که برنامه به شما داده رو کاری نخواهید داشت وفقط در محل نصب بازی در فولدر Pro Evolution Soccer 2009 نصب خواهید کرد .
واگه اروری به شما داد فقط گزینه ی اگنور رو بزنید .
ضمنا چند پیج پیش ادرس پچ1.40 هم موجود است وهم اخرین cv0f .img .
اگه سوالی داشتید مطرح کنید .
قربانتان :40:
سلامنقل قول:
یکم صبور باشید .
ما سه حالت داریم
1- یا توی وسط بازی های لیگ چند بازی رو اختصاص میده
2- یا در نیم فصل موقع نقل انتقالات چند بازی رو انجام می دین .این مورد احتمالش کمتر هستش .
3- یا اخر فصل موقع نقل اتقالات شما بازی های رو انجام می دین .
اما چون شما توی سال های اول بازیتون هستین بین بازی های لیگ بازی رو انجام می دین .اما اگه این دو مورد اولی نشد مطمئن باشید که اخر فصل این بازی ها انجام میشه .
من که با سیو شما دارم بازی میکنم پس باید گزینه ی نشنال نیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و یه ادرس از اون فایلی که باعث شد که تیم های ملی ازاد بشن برام بذارین ؟
منظور شما کدوم گزینه هستش که میگیئ لطفا جای گزینه توی بازی رو بگید و یه توضیح کامل بدید .
در ضمن من برنامه ی PRO-EVO Editing Studio 2009 V1.0.0.0 رو دان کردم وچون رار بود روی دسکتاپ اپش کردم اما موقعی که از توی فولدر فایل PRO EVO Editing Studio 2009 رو اجرا می کنم ارور میده و میگه که باید ریجست بشه .عکسش این زیر هستش :
اگه میشه روش استفاده از این برنامه رو توضیح بدید ؟کد:http://upload.--------.com/2/1204472682.jpg
من بعد اینکه ok رو می زنم می ره توی برنامه اما نمی دونم که باید چه فایلی رو باز کنم چون می یام سیو های مربوط به بال رو باز می کنم ولی ارور میده میگه که باید یه ادیت فایل باز کنم ومو قعی که ادید فایل رو باز می کنم یه ارور میده این هم عکسش :
کد:http://upload.--------.com/2/1204547338.jpg
بعد از اینکه برنامه رو اجرا میکنم دو تا پیج باز می کنه این هم عکسش :کد:http://upload.--------.com/2/1204541836.jpg
خلاصه یه توضیح کانل از چگونگی استفاده از این برنامه بدین .:42::42::42:کد:http://upload.--------.com/2/1204471770.jpg
ممنون میشم
قربانتان:40::40::40:
استاد همه این کار هار رو کردم اما باز همون اش و همون کاسه.نقل قول:
آره. دقیقاً نمیدونم کجاش میلنگه که اینجوریه! چون من وقتی هنوز مشکل عدم دعوت به تیم ملی رو داشتم و حسین زحمت ساختن یه سیو رو برام کشیدن، واسه من گزینه نشنال می اومدم، اما من هنوز اون فایل ادیت شده رو داشتم. و وقتی خودم می ساختم گزینه نشنال نمی اومد. تا اینکه اون فایل رو از کار انداختم.نقل قول:
توی همین چند صفحه قبل گذاشته بودم. دقیقاً همون صفحاتی که کارم راه افتاد.نقل قول:
با منی؟؟؟!!! :13:نقل قول:
مشکل اینا بر می گرده به همون اول که محل بازی، محل کیت سرور و محل سیواتو واسه برنامه مشخص نکردی!!!نقل قول:
همون اول که برنامه رو اجرا می کنی ازت می خواد محله چندتا چیزی رو که می خواد واسش مشخص کنی. شما باید اونا رو مشخص کنی و با مشخص شدن اونا برنامه رو که باز کردی، لیست تیما، بازیکنا و ... واست میاد!!!
منظورم توی این عکسه:(به خاطر بعضی از دوستانی که اینترنت ذغالی دارن، لینک عکس رو می زارم.)
کد:http://upload.--------.com/2/1204541836.jpg
سلامنقل قول:
منظور شما از فایل ادیت شده چیه ؟
من اومدم برای اون اولی یه ادیت فایل از سیوم رو ادرسش رو دادم برای دومی محل کیت سرور وبرای سومی محل نصب بازی رو دادم ولی تاثیری نداشت چون برای دوتای اولی تیک خورد ولی برای سومی تیک نخورد وهمون ضرب در قرمز بود البته قبل از این ها هم یه پروفایل ساختم .
لطفا پله پله توضیح بدین انگار که دارین خودتون این برنامه رو اجرا می کنین .
قربانتان :40::40::40:
سلام.
کسی نمی تونه اگه بازی با گزارشگر فارسی داره بزاره ما دانلود کنیم بازی ما هم گزارشگر فارسی بشه ؟!
خوشحال میشم ها /:31::40:
فصل 1 : بازيهاي انتخابي جام جهاني زمان برگزاري اواسط نيم فصل اول (دور رفت) و تعطيلات ژانويه (دور برگشت)نقل قول:
فصل 2 : بازيهاي جام جهاني زمان برگذاري انتهاي فصل
فصل 3 : بازيهاي انتخابي جام ملتها (براي كشور هاي آسيايي و آفريقايي 3 بازي دوستانه برگذار ميشه به جاش) زمان برگزاري نيم فصل اول
فصل 4 : بازيهاي جام ملتها زمان برگزاري انتهاي فصل
و اين دوره تناوب تا 5 دوره يعني 20 سال ادامه داره بعد بيست سال شما با دنياي فوتبال خداحافظي مي كنيد. البته در سن 27 سال هم مي تونيد اين كار رو بكنيد كه اختياري هست
شما تشريف مي بريد به Display settingنقل قول:
يعني روي دسكتاپ راست كليك بعد پراپرتز و سپس گزينه ستينگ بعد گزينه Advance در پنجره باز شده تب monitor و از منوي كشويي هرتز رو روي 75 ميذاريد