والا زیر همون تعرفه ها و تو قسمت نظرها نوشته یکیش 1به 8 و یکیشم 1 به 4!!!نقل قول:
اما از اونطرفم میگن مثلا طرح 1مگشون 1 به 2 یا طرح 512 اشون 1به 4!!!!
Printable View
والا زیر همون تعرفه ها و تو قسمت نظرها نوشته یکیش 1به 8 و یکیشم 1 به 4!!!نقل قول:
اما از اونطرفم میگن مثلا طرح 1مگشون 1 به 2 یا طرح 512 اشون 1به 4!!!!
خوب اون آره. هر سرویسی یک ضریب اشتراک داره مثلا 256 ضریبش 1 به 6 هست ولی تو همین سرویس هم برنزی و طلایی هست که نمیدونم تفاوتش چیه.
اقا من تا دو روز دیگه میخوام 128 1 به 8 بیکران برنزی اسیاتک بگیرم سرویس دیگه ای جزمخابرات تو منطقمون فعال نیست شبا هم دانلود زیاد وحجیمی دارم کمک کنین بگید بگیرم یا نه ممنون
سلام دوستانتقریبا یه هفته هست که وقتی میخوام وصل بشم ارور651 میده . به نمایندگیش مراجعه کردم میگه مشکلی ندارهشما میدونید مشکل از چیه؟در ضمن از استان فارس هستم
چه جالب شما دانلود زیاد داری چه جوری میخای با 128 1 به 8 فایل بگیری سرعت دانلود 16 تا 20 هست بیشتر نخ.اهد بود با 256 برنزیشم زیاد حال نکردم گرچه سرعت همش 30 هست ولی دانلود زیادم حال نمیده شما که دانلود زیاد داری 512 بگیر ماهی 22 تومن میشه بهتره واستوننقل قول:
سرويس دو مگ !!آسياتك در اكثر زمان ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلا ديگه آسياتك مثل قديم نميشه من هرچي سرعت بالاتر ميخرم سرعتم كمتر ميشه ...
ADSL Link Downstream Upstream Connection Speed 4093 kbps 783 kbps Line Attenuation 43.5 db 23.4 db Noise Margin 12.1 db 14.9 db
512 برنری سرعت دانلودش چنده؟نقل قول:
512 باید 60 تا 70 باشه
دوستمون زودتر جواب داد...نقل قول:
512 محدود 10 گیگ آسیا تک چقد میشه تقریبا؟
و پینگتون معمولا تو روزا تو چه مایه هاس؟