با اون راهی که گفتم هم تست کنیدنقل قول:
ببینید میتونید با active partion recovery بوتیبل کل هارد رو ریکاوری کنید یا نه راه دیگه ای ندارید
Printable View
با اون راهی که گفتم هم تست کنیدنقل قول:
ببینید میتونید با active partion recovery بوتیبل کل هارد رو ریکاوری کنید یا نه راه دیگه ای ندارید
هارد رو به لپ تاب وصل کردید یک عکس از disk managment بدیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدمت شما . هیچی نمیشناسه فقط هارد لپ تاپم هست :(
متاسفانه هارد پیش تعمیرکار هست . ولی مجبورم این ریسک رو بکنم چون هزینه خرید هارد جدید برام بالاس مجبورم با این سر کنمنقل قول:
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4
تو دیوایس مینیجر هم هیچ علامتی نیست ؟نقل قول:
روی سیستم دیگه ای تست شده ؟
روی یه لپ تاپ دیگه هم امتحان کردم باز هیچی نیومد . مشکلش حاده؟
من یک هاردی دارم که همراه خودم برده بودم پیش دوستم و برای اینکه از سیستم دوستم بتونم فایل تو هاردم بریزم خیلی چیزایی که نیاز نداشتم رو پاک کردم و از سیستم دوستم چیزایی که میخاستم رو هم کپی کردم تا جایی که هاردم دیگه فضایی نداشت
الان نه اون فایل قبلی ها رو دارم رو هارد نه این جدید هایی که کپی کرده بودم و نه اینکه فضایی برام مونده
تو حالت مخفی هم نیست به نظرتون چی شده و باید چیکار کنم ؟
اگه تو دیواس مینیجر هم چیزی نمیاد و اگر موتور هارد هم کار میکنه میتونه مشکل یا از کابل هارد باشه یا برد و فریم ویر هارد اگه گارانتی داره بفرستیننقل قول:
پس اون حجم اشغال شده است ولی خود فایل ها نیست یک علت میتونه از فایل سیستم هارد باشه یک چک دیسک انجام بدیننقل قول:
علت بعدی میتونه از ویروس باشه یک اسکن حتما با آنتی ویروس انجام بدین
اگه با show hidden هم درست نشد و فایل ها دیده نشد تنها را برای دسترسی به داده ها ریکاوری آن ها هست که این میتونه اثر ویروس هم باشه
ببخشید من کلی فایل شخصی از عروسی و مهمونی تو این هارد دارم اعتماد کنم بفرستم گارانتی؟نقل قول: